bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Canım hiç sorma benim yatış rezalet. 3_4 yastık kucağıma basıyorum bacağımın tekini üstüne atıyorum 5 dk öyle belim ağrıyor biraz dönüyorum 5 dk belim ağrıyor yine yastık sabaha kadar dönüp duruyorum.

Ben de bacagimi esimin ustune atiyorum, adamcagiz ben rahatsiz olmayim diye hic kipirdamiyo yazik

Canımcım tabiki yorumlarım inşallah gönlündeki olur. Papp-a ve hcg 2 üzeri kız nt 1.3 üzeri erkek. Senin papp-a ve hcg yüksek kız yani nt 1.3 altı yani yine kız. Değerler kızın olcak diyor canım bak foto attım

Eklentiler

• sketch-1462949311679.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 43
Günaydın Bize 11+2 de tahminde bulundu doktor ve doğru çıktı canım :) ama tabi ilerleyen haftalarda daha net belli oluyor.. Bence kontrolünü erteleme, 2-3 hafta sonra tekrar gidersin, hem ne güzel bebişi görmüş olursun

Günaydınben de son zamanlarda yüzüstü yatamıyorum.. O bişey değil esas 3 4 gündür bazen sağım bazen solum sertleşiyor, sanırım yafrum yer değiştiriyor, o sertleşen tarafa da yatamıyorum.. Küçük bey ne yöne isterse o yöne yatıyorum daha şimdiden

Gunaydin kizlar uzun zamanadir takip edemedim hepinz iyisnzdir insallah
Bebislerinzin hareketlerini hissetmeye basladnzmi ben sirt ustu dumduz yattigimda hissedoyorum artik cok şükür

Günaydın kızlar
Kızlar herkes decavit kullanıyor mu? Bana doktorum bu hafta sadece gynoferon verdi demir ilaci başka ilaç kullanmiyorum

Gunaydin kizlar uzun zamanadir takip edemedim hepinz iyisnzdir insallah
Bebislerinzin hareketlerini hissetmeye basladnzmi ben sirt ustu dumduz yattigimda hissedoyorum artik cok şükür
Ben hissetmiyorum henuz. Senin 2. Hamileliginmiydi canim?

ilk kızımda 16 haftalıkken 10 günlük karadeniz turuna çıkmıştık
Ben de gebelikten önce bu temmuza Batı Karadeniz turu için yer ayırtmıştım iptal etmeyi düşünüyordum kafam karıştı şimdi oraları gezmek değilde otobüste geçirilecek olan vakit kafamı karıştırıyor benim de ne yapsam ki şimdi

Massalah diyelim minnosuna saglikla gelsin insallah tabi paylasirsan tahminde bulunuruz :)

Ben hissetmiyorum henuz. Senin 2. Hamileliginmiydi canim?
Evet canim ikinci hamileligim.. Uc kez soyle bise oldu kizimda hic yasamamistim otururken one egildim bi sure oyle kalip tekrar dogrulurken sert bi cisim karnima batiyormus gbi yaa nasil anlatsam garip br hiss bir kac saniye suren olay hatta sonuncusunda resmen ayy diye ses cikardim galiba oda bebek

Ben de bacagimi esimin ustune atiyorum, adamcagiz ben rahatsiz olmayim diye hic kipirdamiyo yazik
İki mesajına da çok güldüm canım ya gösterir bu sefer inş annesi 14ü geçnişsiniz merak etme :) ben de meyveye çok düştüm ya midemi bi tek onlar ferahlatıyor sanki.. Normalde pek meyve yemem ben, ancak biri soyup önüme koyarsa yerim şimdi sbh kalkıyorum kahvaltı hazırlarken bi yandan meyve yiyorum, akşam yatmafan yine yiyorum, artık meyveleri çok seviyorum

Güzel isim maşallah.. Başka erkek isimleri fikirleri varsa duymak isteriz, şuan bizim hiç fikrimiz yok çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…