- 5 Nisan 2013
- 793
- 1.868
- 313
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #14.661
Canım hiç sorma benim yatış rezalet.Günaydın kısslar.Hayırlı sabahlar
Benm yine annem geldiiondandır ki çok giremiyrm.
Ama bu gece artık yüzüstü rahat yatamadgmi hissettim.normalde %80 yüzüstü yatarım ama sanki yatınca karnım kasiklrm agrio gibi hissettim ve Yan yatmak zorunda kaldım hep.bikaç zamandr bişeyler hisseder gibiydim ama bu gece resmen hiç yatamadm diyeblrm.Sizin yatış durumunz nedir
Kiz demisti canim.En iyisi aslinda ama ben bi tarafa yatinca hemen tutuluyorum, bacagim agrimaya basliyo
Canim bu arada doktor sana ne zaman cinsiyet tahmininde bulunmustu ?
Ben de bacagimi esimin ustune atiyorum, adamcagiz ben rahatsiz olmayim diye hic kipirdamiyo yazikCanım hiç sorma benim yatış rezalet.3_4 yastık kucağıma basıyorum bacağımın tekini üstüne atıyorum 5 dk öyle belim ağrıyor biraz dönüyorum 5 dk belim ağrıyor yine yastık sabaha kadar dönüp duruyorum.
Tahmin ettiğinde kac haftaliktin peki ?Kiz demisti canim.
Canımcım tabiki yorumlarım inşallah gönlündeki olur. Papp-a ve hcg 2 üzeri kız nt 1.3 üzeri erkek. Senin papp-a ve hcg yüksek kız yani nt 1.3 altı yani yine kız. Değerler kızın olcak diyor canım bak foto attımKısslar ikili test sonucum gelmiş galiba.resim ekliyrm anlayan ark.lr yorumlayablr mi.randevum teeee 8 haziran daMy moonlight ve Ikra meyra Siz degerlri biliosnz Die aklımda kalms ama.bi de cinsiyeti etkileyeblen değer ler vardı ya onlar ne alemde acaba
Ben de bacagimi esimin ustune atiyorum, adamcagiz ben rahatsiz olmayim diye hic kipirdamiyo yazik
Günaydıngünaydın kızlarr cinsiyeti en son biz öğrenicez heralde ay sonuna geliyor çünkü doğum tarihlerimiz bizimde cumartesi kontrol var 11+4 olucak daha belli olmaz cinsiyeti acaba 1 hafta ertelesemmi diyorum kontrolü oğlum 12.haftada belli olmuştu buda olurmu ki diye düşünüyorum
Peki aç yada tok farkediyormu arkadaşımDecavit günde bir, benim diğer ilacın adı ferifer o da gün de bir
GünaydınGünaydın kısslar.Hayırlı sabahlar
Benm yine annem geldiiondandır ki çok giremiyrm.
Ama bu gece artık yüzüstü rahat yatamadgmi hissettim.normalde %80 yüzüstü yatarım ama sanki yatınca karnım kasiklrm agrio gibi hissettim ve Yan yatmak zorunda kaldım hep.bikaç zamandr bişeyler hisseder gibiydim ama bu gece resmen hiç yatamadm diyeblrm.Sizin yatış durumunz nedir
Ben hissetmiyorum henuz. Senin 2. Hamileliginmiydi canim?Gunaydin kizlar uzun zamanadir takip edemedim hepinz iyisnzdir insallah
Bebislerinzin hareketlerini hissetmeye basladnzmi ben sirt ustu dumduz yattigimda hissedoyorum artik cok şükür
Ay evet Bilal güzel olur canım iyi fikir sağolBilal koy ozaman kızın olursa hilal ile uyum sağlar:)
Ben de gebelikten önce bu temmuza Batı Karadeniz turu için yer ayırtmıştım iptal etmeyi düşünüyordum kafam karıştı şimdi oraları gezmek değilde otobüste geçirilecek olan vakit kafamı karıştırıyor benim de ne yapsam ki şimdiilk kızımda 16 haftalıkken 10 günlük karadeniz turuna çıkmıştık
Massalah diyelim minnosuna saglikla gelsin insallah tabi paylasirsan tahminde bulunuruz :)günaydın tatlı hamişler nasılsınız.bayağıdır yazamıyorum mide bulantıları ,halsizlik ve 18 aylık oğlum barlas beni bayağı bir yorduğu için sadece okuyabildim. cinsiyet tahminlrinizi keyifle okudum çok eğlencelisiniz :) bizde dün gittik kontrolümüze tam gününde çıktık 12+ 3 nedense 2-3 hafta geri çıkacak gibi bir korkumm vardı.bacak arasını gördük minnoşun dümdüz idi dr umuz erkek gibi değil ama kız diye de hazırlamayın kendinizi dedi. 1 y sonraya kaldı artık.. dr uma çok uyuz oldum bu sefer sanırım değiştiricem.devvamlı birşey sorcak olsam kesiyor sözümü bişey yok diyor.bildiğin otomatiğe bağlamış. sezeyan sonrası normal doğum yapmak istediğimi söylemiştim tamam deneriz demişti şimdi hatırlattığımda korkutma moduna girdin bende biildiklerimde itiraz edince bildiğin sinirlendi bende acayip sinir oldumnormalde kapıya kadar geçirirdi elimi bile sıkmadı bu sefer izmirde yeni dr arayışı başladı.. minnoşun fotosunu görüntüsünü paylaşsam tahmin edermiyiz kızlar
Evet canim ikinci hamileligim.. Uc kez soyle bise oldu kizimda hic yasamamistim otururken one egildim bi sure oyle kalip tekrar dogrulurken sert bi cisim karnima batiyormus gbi yaa nasil anlatsam garip br hiss bir kac saniye suren olay hatta sonuncusunda resmen ayy diye ses cikardim galiba oda bebekBen hissetmiyorum henuz. Senin 2. Hamileliginmiydi canim?
Herkese gunaydin
Bu sabah resmen meyve diye ölüyorum, sabah sabah otobusten indim, okula gelmeden manava kostum, meyveleri doldurdum ve derse gec kaldim
Kizlar gece de yatmadan once dua etmistim rüyamda bebegimin cinsiyetini goreyim diye. Ruyamda doktordaydim, cinsiyeti sordum ve doktor bakip goremedigini soyledi
Ruyamda bile gostermedi bebis cinsiyeti resmen yaaa
İki mesajına da çok güldüm canım yaBen de bacagimi esimin ustune atiyorum, adamcagiz ben rahatsiz olmayim diye hic kipirdamiyo yazik
Güzel isim maşallah.. Başka erkek isimleri fikirleri varsa duymak isteriz, şuan bizim hiç fikrimiz yok çünküKızlar isim konuşulmuş benimde ogluşum olacağı kesinleşti daha hamile kalmadan salih eren olmasına karar vermiştik sanırım öyle olacak ama burada sizleri de takip ediyorum belki çok çok hoşuma giden başka isim olursa degistirebiliriz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?