bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Çok teşekkür ederim canım aminn cumlemize evet ilk bebegim inşallah rabbim gonlundekini nasip etsin sanada daha belli değilmi sizinkiler
Daha belli degil canim guzel duan icin amin diyorum canim ikili taramada gittim soylemedi 16 haftayi bekliyorum canim 14+3 digeri 14+0 olduk sukur cumlemize saglikla nasip etsin insallah

Randevum 20 mayısta ikili teste gidicem inşallah :) her zaman dayanamayıp gidiyodum ilk defa dayanıyorum 3 hafta olacak
Son 9 gun 13 hafta olursunuz cinsiyet tahminide yapabilir doktorun insallah saglikli haberler alirsin canim

@benseniyerim Canım bende çok fazla meyve yiyorum son günlerde ve ishal oluyorum. Sende de oluyor mu? Acaba meyveden mi diyorum bende. Çünkü inanılmaz fazla yiyorum
Meyve yemeyi gel bana sor.iş yerinde haya ediyorum eve gidim alim önüme meyvelerimi yemek falan aramıyorum ama meyve görünce gözlerim dönüyo

Daha belli degil canim guzel duan icin amin diyorum canim ikili taramada gittim soylemedi 16 haftayi bekliyorum canim 14+3 digeri 14+0 olduk sukur cumlemize saglikla nasip etsin insallah

İnşallah canım amin benim 12 haftalikken tahmin etmisti dogru cikti bebegin drusuna bagli galiba gormeyince net bisi demiyolar hersey yolunda gitsin geç öğrenelim sağlıkla ri yerinde olsun yeter

Günaydın kızçeler
Napıyorsunuz bakalımm..
Bak az once ne ogrendim tutma ihtimali ne kadar bilmiyorum bana sacma geldi dogum tarihin uzerine 3 yil ekle ve 2016 yila kim yakinsa o cinsiyet oluru hucre yenileme deniyor bu yonteme esine 4 yil ekliyorsun kendine 3 yil ekliyorsun tatlim

Bak az once ne ogrendim tutma ihtimali ne kadar bilmiyorum bana sacma geldi dogum tarihin uzerine 3 yil ekle ve 2016 yila kim yakinsa o cinsiyet oluru hucre yenileme deniyor bu yonteme esine 4 yil ekliyorsun kendine 3 yil ekliyorsun tatlim
Anladıysam arap olim

Bende 28.12.1982 eşim 10.11.1975 bi bakıvirsenee:)

Hucre yenileme teorisi duydum annisler nasilmi oluyor dogum yiliniz mesala 1994 esinizin 1990 kadin yilin uzerine 3 yil eklicek erkege 4 yil eklicek kadini yaziyorum 94 97 2000 2003 2006 2009 2012 2015 2018
erkek 90 94 98 2000 2004 2008 2012 2016 yani 2016 hucre yenilenmis erkek bebek olicek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…