- 26 Ocak 2016
- 5.703
- 11.323
- 248
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #14.701
Günaydın meleklerin annesi. Canım biz mehmet efe Mehmet can gibi üç harfli ekleri düşünmüyoruz emir emre gibi çok sık konulan isimleride eşim istemiyor emir selim ben çok istemiştim eşim mehmet agâh dedi annesiğil o neymiş biz diyemeyiz dedi. Giray kardeşim buldu görümcem çok sevdi eşimle ben karar veremedik. Hele kız olursa yandık eşimin beğendiğini ben beğenmiyorum benimkini eşim istemiyor. Biz en sevdiğimiz isimleri zeynep zülal e koyduk şimdi başka isim yokmuş gibi geliyor bize:)Memet emir, mehmet can ,mehmet efe ,mehmet ege , mehmet eymen,mehmet arda ,mehmet emre gibi canim gunaydin :)My moonlight
Canım çok geçmiş olsun bazı günler kötü uyanıyoruz malesef. Dikkat et kendine.Midem kotu
Oda erkek istiyor canim meyve yemek illaki kiz yada erkek anlamina gelmiyor vucuttaki eksik ne varsa onu istiyoruz canim :)
Canim benim bi prensesim var zaten, gonlum ister ki bu da prens olsun ama tabi Allah'tan hayirlisi ve sagliklisi insallah
Tesekkur ederim canim yanma desen var gaz var bulanti var varda varCanım çok geçmiş olsun bazı günler kötü uyanıyoruz malesef. Dikkat et kendine.
Peki aç yada tok farkediyormu arkadaşım
Canım giray kuvvetli kudretli demek. Osmanlı paralarına verilen lakap oluyormuş genelde uzun boylu yapılı paşalara denirmişAy ben çok beğendimGiray ismi benim için önemli bak nasıl aklıma gelmedi.. Kardeşimin küçükken çok ciddi ameliyatlarını yapan süper bilgili ve ilgili bi doktordu, Meram tıpta hocaydı, çok da beyfendi biriydi tanıdığım tek Giray :) acayip aklıma yattı şuan, anlamı neymiş baktın mı hiç canım :) bunu araştırayım ben :) buarada biz kıza Hilal diye karar vermiştik ama işte olmadı
canım çok teşekkür ederim bugün dayanamadık yine gittik doktora. bebek çok şükür düzelmiş. ama dediğin gibi dünden beri bol bol su içtim ve dinlendim belki o da iyi gelmiş olabilir. allah herkesin bebeğine sağlık sıhhat versin sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..Canım başıma böyle bişey gelmedi ama arkadaşımda kıza hamile doktor suyun az çocuk zor hareket ediyor mutlaka günde 2 lt su iç demiş doktorun böyle bi yorum yaptımı
Hiç sorma işimiz var. İkimizde birbirimizin bulduğunu beğenmiyoruz aslında tek taraflı değil:) tekrar geçmiş olsun canım kuru bişeyler atıştır bakalım iyi gelir belki.Tesekkur ederim canim yanma desen var gaz var bulanti var varda varcumlemize saglik diliyorum senin kociste hic isim begenmiyor mehmet selim guzel iste
Geçmiş olsun canım bebeğinin iyi olduğuna sevindim canım. Allah sağlıkla kavuştursun canım.canım çok teşekkür ederim bugün dayanamadık yine gittik doktora. bebek çok şükür düzelmiş. ama dediğin gibi dünden beri bol bol su içtim ve dinlendim belki o da iyi gelmiş olabilir. allah herkesin bebeğine sağlık sıhhat versin sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..
Son birkac gunun kaldi zaten.2 cocugumda yaptrdim doktor zoruyla.3.de artik istemiyorum dedim.bence gerek yok yaptirmaya.kızlar ikili tarama hakkındaki düşünceleriniz neler? biz 14+3 üz. ve doktor gerek yok diyor. ama çevremdekiler var diyor. zaten bu düşünce aşamasında süresi de dolacak galiba..
kızlar ikili tarama hakkındaki düşünceleriniz neler? biz 14+3 üz. ve doktor gerek yok diyor. ama çevremdekiler var diyor. zaten bu düşünce aşamasında süresi de dolacak galiba..
Massalak kizina canim rabbim saglik versin insallah ilk bebismi canim rabbim aynisindan banada nasip etsin kizimmmmm olur insallahhhhh saglikla sevgiyle kalin :)Günaydın arkadaşlar yazmasamda okuyorum yazılarınızı ne güzel ismler yazılmaya başlamış benimde kızım olacak bizde çok kararsiziz nisanur, buğlem, Nursena, bunları düşünüyoruz buğlem in anlamını tam olarak arastiramadik bi yerde iyi bi yerde kötü anlamı yazıyor en iyi nereye soracz bilmiyorum
Yatma pozisyonu benide zorluyor Karnım daha çok. Çıkmadı ama bi rahatsızlık okuyo yatınca ne tarafa yatacagimi şasi yorum bi arkadaşın dediği gibi eşimin üstüne yatacam nerdeyse rahatlik ararken ayaklarım onun üstünde oluyor benimde
Erkek bebek oyle sıvrı olurmus dıye biliyorumAy benimki sert ve sipsivri simdiden kizlar ne diyosunuz bu duruma
22 kiz 22 erkekti 23 erkek 21 kiz olmus biri degistirmis o kim acaba :)Ustteki tabloda kizla erkek oranla esitlenmis.
Son bir kac dakika icinde degisiklik olmus22 kiz 22 erkekti 23 erkek 21 kiz olmus biri degistirmis o kim acaba :)
Süresi dolmuş canım11-14 arası yapıılıyorkızlar ikili tarama hakkındaki düşünceleriniz neler? biz 14+3 üz. ve doktor gerek yok diyor. ama çevremdekiler var diyor. zaten bu düşünce aşamasında süresi de dolacak galiba..
Massalak kizina canim rabbim saglik versin insallah ilk bebismi canim rabbim aynisindan banada nasip etsin kizimmmmm olur insallahhhhh saglikla sevgiyle kalin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?