bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Memet emir, mehmet can ,mehmet efe ,mehmet ege , mehmet eymen,mehmet arda ,mehmet emre gibi canim gunaydin :) My moonlight
Günaydın meleklerin annesi. Canım biz mehmet efe Mehmet can gibi üç harfli ekleri düşünmüyoruz emir emre gibi çok sık konulan isimleride eşim istemiyor emir selim ben çok istemiştim eşim mehmet agâh dedi annesiğil o neymiş biz diyemeyiz dedi. Giray kardeşim buldu görümcem çok sevdi eşimle ben karar veremedik. Hele kız olursa yandık eşimin beğendiğini ben beğenmiyorum benimkini eşim istemiyor. Biz en sevdiğimiz isimleri zeynep zülal e koyduk şimdi başka isim yokmuş gibi geliyor bize:)

Canım çok geçmiş olsun bazı günler kötü uyanıyoruz malesef. Dikkat et kendine.
Tesekkur ederim canim yanma desen var gaz var bulanti var varda var cumlemize saglik diliyorum senin kociste hic isim begenmiyor mehmet selim guzel iste

Canım giray kuvvetli kudretli demek. Osmanlı paralarına verilen lakap oluyormuş genelde uzun boylu yapılı paşalara denirmiş

Canım başıma böyle bişey gelmedi ama arkadaşımda kıza hamile doktor suyun az çocuk zor hareket ediyor mutlaka günde 2 lt su iç demiş doktorun böyle bi yorum yaptımı
canım çok teşekkür ederim bugün dayanamadık yine gittik doktora. bebek çok şükür düzelmiş. ama dediğin gibi dünden beri bol bol su içtim ve dinlendim belki o da iyi gelmiş olabilir. allah herkesin bebeğine sağlık sıhhat versin sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..

Tesekkur ederim canim yanma desen var gaz var bulanti var varda var cumlemize saglik diliyorum senin kociste hic isim begenmiyor mehmet selim guzel iste
Hiç sorma işimiz var. İkimizde birbirimizin bulduğunu beğenmiyoruz aslında tek taraflı değil:) tekrar geçmiş olsun canım kuru bişeyler atıştır bakalım iyi gelir belki.

Geçmiş olsun canım bebeğinin iyi olduğuna sevindim canım. Allah sağlıkla kavuştursun canım.

Günaydın arkadaşlar yazmasamda okuyorum yazılarınızı ne güzel ismler yazılmaya başlamış benimde kızım olacak bizde çok kararsiziz nisanur, buğlem, Nursena, bunları düşünüyoruz buğlem in anlamını tam olarak arastiramadik bi yerde iyi bi yerde kötü anlamı yazıyor en iyi nereye soracz bilmiyorum

Yatma pozisyonu benide zorluyor Karnım daha çok. Çıkmadı ama bi rahatsızlık okuyo yatınca ne tarafa yatacagimi şasi yorum bi arkadaşın dediği gibi eşimin üstüne yatacam nerdeyse rahatlik ararken ayaklarım onun üstünde oluyor benimde

kızlar ikili tarama hakkındaki düşünceleriniz neler? biz 14+3 üz. ve doktor gerek yok diyor. ama çevremdekiler var diyor. zaten bu düşünce aşamasında süresi de dolacak galiba..

kızlar ikili tarama hakkındaki düşünceleriniz neler? biz 14+3 üz. ve doktor gerek yok diyor. ama çevremdekiler var diyor. zaten bu düşünce aşamasında süresi de dolacak galiba..
Son birkac gunun kaldi zaten.2 cocugumda yaptrdim doktor zoruyla.3.de artik istemiyorum dedim.bence gerek yok yaptirmaya.

Canım ben doktora yaptırsamda sonuç ne çıkarsa çıksın müdahale edilemeyeceği için tedavi yönde istemiyorum dedim doktorum da nasıl istersen bi ense kalınlığına bide burun kemiğine bakalım normalse zaten gerek kalmaz dedi öyle yaptık usg onlara baktı normal dedi öyle yani başka bi test yaptirmayida düşünmüyorum belki renkli usg girerim bi ani kalsın diye

Massalak kizina canim rabbim saglik versin insallah ilk bebismi canim rabbim aynisindan banada nasip etsin kizimmmmm olur insallahhhhh saglikla sevgiyle kalin :)

Massalak kizina canim rabbim saglik versin insallah ilk bebismi canim rabbim aynisindan banada nasip etsin kizimmmmm olur insallahhhhh saglikla sevgiyle kalin :)

Çok teşekkür ederim canım aminn cumlemize evet ilk bebegim inşallah rabbim gonlundekini nasip etsin sanada daha belli değilmi sizinkiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…