bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Güzel isim maşallah.. Başka erkek isimleri fikirleri varsa duymak isteriz, şuan bizim hiç fikrimiz yok çünkü
Salih i eşim istiyordu bende Eren de olsun dedim ikimizinde istediği oldu Ben bir ara Erkam veya Bera olsun istedim ama eşim onay vermedi millet bu isimleri kesin yanlış söyler boşver dedi

Güzel isim maşallah.. Başka erkek isimleri fikirleri varsa duymak isteriz, şuan bizim hiç fikrimiz yok çünkü
Bizde erkek olursa mehmet giray düşündük ama giray da biraz kararsızım ben. Sizce mehmet giray nasıl? Yada beğenmezsen mehmet yanına isim önerisi alabilirim. Kızda zaten karar veremedik hiç

Gunaydin kizlar uzun zamanadir takip edemedim hepinz iyisnzdir insallah
Bebislerinzin hareketlerini hissetmeye basladnzmi ben sirt ustu dumduz yattigimda hissedoyorum artik cok şükür
Gunaydin hanimlar...
Bende gunde 1-2 hisseder oldum.kizimi 14 haftalik hissetmistim bu bebikimi 1 hafta daha erken hissettim.2 -3 gundur hissediyorum.
Sirt ustu yatmayi istiyorum ama sirt ustu yatarken rahatsiz olur oldum.soluma yatmaktan sol tarafim acir oldu arik sagima yatmaya aliskinim bide uykuya daha cabuk dalabiliyorum sagimda.
Biz hicccc daha isim hiccccc dusunmedik.biz dogumda isim dusunur o zmn karar veririz genelde

Ben de gece boyu bir sağa ,bir sola ,bir yüz üstü dönüp duruyorum belim ağrıyor benim de ,bacak arasına yostık koymaya başladım biraz daha rahat oluyor öyle yapınca

Meyve yenince kiz bebek derler halbuki ama sende tutmamış canim, ayyy belki bende de tutmaz
Bi dahaki kontrolum yaklasik 2 hafta sonra, 16.haftayi doldurmus olcam, o zaman belli olur bence de ama benim 6.hissim kuvvetlidir, basak burcuyum da
Kiz olcak benimki : ))

Gunaydin bende yatakta yatiyorum az once uyandim :) birazdan kalkarim kahvalti ve cocuklari okula gonderecem cumlemize musmutlu gun diliyorum
Gunaydin canim........
Senin de bulantilarin devam ediyor mu ?
Ben bulanti ilacini almazsam aynen devam, gunde 8-10 kez istifra ediyorum.
9 ay boyunca gecmicek herhalde diye dusunmeye basladim artik

Yalnız değilsin canım aynı ben sabah kalktığım zaman dayak yemiş gibi oluyorum

Bizde erkek olursa mehmet giray düşündük ama giray da biraz kararsızım ben. Sizce mehmet giray nasıl? Yada beğenmezsen mehmet yanına isim önerisi alabilirim. Kızda zaten karar veremedik hiç
Ay ben çok beğendim Giray ismi benim için önemli bak nasıl aklıma gelmedi.. Kardeşimin küçükken çok ciddi ameliyatlarını yapan süper bilgili ve ilgili bi doktordu, Meram tıpta hocaydı, çok da beyfendi biriydi tanıdığım tek Giray :) acayip aklıma yattı şuan, anlamı neymiş baktın mı hiç canım :) bunu araştırayım ben :) buarada biz kıza Hilal diye karar vermiştik ama işte olmadı

Bende hiç bi tahmin tutmadı zaten, anası gibi ters olcak heralde ara ara şüpheleniyorum yani ama baya net gördük ya oğlan oğlan ay gönlüne göre olur inşallah canım, minik prenses gelsin

Kızlar dün annemlerde kalabalık misafir vardı bizde gittik misafirler koltuklar oturunca biz sandalyeye oturduk ve geç saate kadar oturdular sandalye de oturmaktan karnımın alt tarafı ve kalçam çok AĞRIDI kendimi yatağa zor attım gece bile hala alt tarafının ağrısı geçmemişti Allahtan şimdi rahatım ama akşamki acıyı anlatamam çok gıcıktı

Bende hiç bi tahmin tutmadı zaten, anası gibi ters olcak heralde ara ara şüpheleniyorum yani ama baya net gördük ya oğlan oğlan ay gönlüne göre olur inşallah canım, minik prenses gelsin
Oda erkek istiyor canim meyve yemek illaki kiz yada erkek anlamina gelmiyor vucuttaki eksik ne varsa onu istiyoruz canim :)

Canim benim bi prensesim var zaten, gonlum ister ki bu da prens olsun ama tabi Allah'tan hayirlisi ve sagliklisi insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…