bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Takviminde 12 haftanin icinde yaziyor tatlim saglikla gelsin tatlim kizcen insallah icinden banaaaaddaaaaa
Bugün 11. Haftaya girdi benim hesaba göre burada ondan öyle oldu Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah abilere kız ablalara erkek kardeş gelsin İNŞALLAH

Bugün 11. Haftaya girdi benim hesaba göre burada ondan öyle oldu Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah abilere kız ablalara erkek kardeş gelsin İNŞALLAH
Amin insallah canim himm olabilir ben bugun 14+3 digeri 14+0 olduk dun 15 haftanin icinde dedi takvim seninde ilerde atak yapabilir 11+3 gibi olmasi lazim takvime gore ilerde ataklar baslar belki saglikla alin canim kucaginada

urashaa canim uc kisiden nup kiz yorumu gelmis burdanda ben kiza benzettim My moonlight yorumladimi bilmiyorum insallah rabbim gonlundekini nasip etsin insallah

Amin insallah canim himm olabilir ben bugun 14+3 digeri 14+0 olduk dun 15 haftanin icinde dedi takvim seninde ilerde atak yapabilir 11+3 gibi olmasi lazim takvime gore ilerde ataklar baslar belki saglikla alin canim kucaginada
Evet hafta bitince diğer hafta içinde gösteriyor. Hayırlı sağlıklı gelsinde bebislerimiz gerisi önemli değil. Hepimiz sag salim alırız inşallah kucaklarimiza :))

Pazartesi gunuydu herhalde trt1 de cocuk doktoru vardi anne sutunu arttirmak icin cocuklara verilen bi ilac varmis etken maddesi domperidon olan ilac anne sutunj arttirdigi yonunde kanitlar oldugu icin bazi cocuk doktorlari annelere bu ilaci yazar olmus ve gercektende sut artiyormus annede.ilk defa duydum boyle birsey oldugunu ve zararsiz bir ilacmis

Bazi ilaclar var biliyorum canim eczanede satiliyor bir bardak suya bir kasik toz atiyorsun iciyorsun gunde 2 yada 3 kez

Bazi ilaclar var biliyorum canim eczanede satiliyor bir bardak suya bir kasik toz atiyorsun iciyorsun gunde 2 yada 3 kez
Motillium adli ilac bagirsak hareketlerini duzenlemeye yardimci olan bi ilacmis.bu anne sutunu arttirdigi icin hollandaydi galiba rutin olarak annelere yazilirmis.sutu az olan annelerin almasi premature dogum yapanlara daha cok oneriliyormus.ben premature dogum yapiyorum cok erken dogmasalarda yine de premature benim cocuklar.1000 de 1 bebege gecme olasiligi varmis doktorlara gor yok denecek kadar az.

urashaa canim uste tarif ettim nasil oldugunu tatlim
urashaa inşallah kızdır tatlım
Ikra meyra cinsiyet öğrencez diye bakmadığımız teori kalmadı komediyi valla topiklerinde gezdim bizim gibi cinsiyet teorisi inceleyip usg paylaşan topik yok en eğlenceli topik bizim. Biz böyle iyiyiz allahım bi akıllı gönderip huzurumuzu bozma

Kafayı kırdık gari biz
Doktor hariç herkes kız diyo bi doktoru ikna edemedim teorilerimi de alıp gidicem, yaza çize anlatıcam

Ay şaka bi yana sağlıklı olsun, hayırlı olsun kız olsun yeter ya

Cnmcm bende bacağımı üste atiodm ama bu sefer iki bacagmn arasına koydum çok daha rahat yattım Sanki.devrilmeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…