bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Ayy Hadi inşallah cnmcm ya.hayrlsi olsun sağlıklı olsn tabide nasip etsin gerisi.
Ilk hamileligimi ogrendgmde erkege daha meyilliydim ama son bir aydır Kız olsa Sanki daha iyi gibi Diorm.Hatta önceki kandilde içime birden gelmişti İnşallah kız olur hatta ikincisi üçüncüsü de demiştim baya kopmusum yani de sağlıklı olsn İnşallah bakalım.Kız erkek hiic farketmez İnşallah.

Maşallah cnm ya şaka maka baya baya büyüyrz.20.hafta yolun yarısı yani.az kaldı inşallah

Kızlar bu uyku hali gene geldi bana dün akşam üstü 5 den beri yatıyorum uyuyorum kalkiyorum :)

Findigimi görüp 23 de yurtdışına çıkıcam inşallah iyi geçer bişey olmaz

Kızlar dün 2li test için gittim doktor % 70 kız Dedi.İnşAllah sizde biran önce öğrenirsiniz öğrendikten sonra Nasıl rahatladım çok şükür detaylı usg bişey çıkmadı.
Massalah canim bebisine saglikla al kucagina kac hafta usg gore canim ilk bebismi usg varsa paylasirmisin tatlim :)

Merhaba kızlar. Bugün doktora gittik ama bizimki bacak bacak üstüne atmış göremedik bi şey.2 hafta önce başka doktor kız havası var demişti kocam hiç sevinmedi galiba öğreninceye kadar doktor doktor gezcez.burdan gördüğüm kadarıyla 12.hafta usg de yorum yapıyorsunuz.bana da bi usg yorumu yapar mısınız

Eklentiler

• 1462977483261-556568312.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 71
Annecıkler bebelerın cıncıyyetını ogrenen varmı bakıyım?benımkısını demedı doktor amma pıpı gıbı bısey var amma doktor dedı ılk basda kız da erkek de boyle gorunur ay catlıycam

Bi çok kişi öğrendi tatlım cinsiyetleri benim Rabbim nasip ederse kızım olacak :)

Rabbim hepimize gonljmuzdekini nasip etsin inşallah

Merhaba anne adaylar, ben bugün ikili tarama testine girdim çok şükür usg de gayet saglıklı cıktı: kan testi sonucu haftaya belli olcak. Her seyi o kadar nettiki ekranda cok mutluyum. Tek tek parmaklarını saydık. Allah her isteyene yaşatsın bunduyguyu :) Cinsiyetide öğrendik. Doktor erkek dedi. Ama 12. Hafta oldgu için değişebilir dedi. Pipisini gördük aslında ama doktor bn yinede cok kücük yanılma oayı bırakıyorum dedi. Bn usg paylasıorum lütfen yorumlar mısınız sizde :)

Eklentiler

• image.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 77
bana 11+5 te kız dedi 14+6 bugün yine kız dedi ama kesin diyemem dedi. ben anlamadım valla hiç birşey alamadım bu yüzden
Bnm de 13+4te yüzde 70 oğlan dedj inşallah değişmez bz de gördük pipi belliydi. Daha tam belli olmz ama dik durduğu icin oğlana bnziyo dedi

Tipi pasaya benziyor nup gorunmuyor bacaklari kapatmis rabbim gonlundekini nasip etsin insallah

Tipi pasaya benziyor nup gorunmuyor bacaklari kapatmis rabbim gonlundekini nasip etsin insallah
Allah razı olsun canım. Doktor bacak arasına baktı. Erkek bu pipi si işte dedi gülerek usg cıktısı aldı hemen bn kendme yanılma payı bırakıom sadece dedi. Ekledim usg yi :)

Eklentiler

• image.webp
    14 KB · Görüntüleme: 76
Allah razı olsun canım. Doktor bacak arasına baktı. Erkek bu pipi si işte dedi gülerek usg cıktısı aldı hemen bn kendme yanılma payı bırakıom sadece dedi. Ekledim usg yi :)
Evet pasa canim saglikla kalin insallah allah sendende razi olsu tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…