bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Evet pasa canim saglikla kalin insallah allah sendende razi olsu tatlim
Benm gönlümde kız ya da erkek yoktu sağlıklı olsn diodum hep ama son zamanlarda rüyamda cok kız cocugu görmüştüm dedim sanırım kızım olcak. Eşimde yorum yapmıodu sağlıklı olsn istiyorum sadece baba olmak bana yeter diodu. Ama şimdi böleyken cok farklı hissediyorum oğlum diyorum. Eşimin mutluluğunu görüyorum. Çok şükür verene çok şükür nasip edene. Hamileliğin her evresi her günü çok özelmiş. :)

Iyi aksamlar guzellikler benim bu midem hastalandiktan sonra hic bisey kabul etmiyo zayif duscem ne mutfaga giresim var ne yemek yiyesim yemek deyince bile igreniyorum kizimla esimde perisan oluyo yemek yapamayinca cok uzuluyorumm

Kızlar yorum bekliyorum çok küçük cinsiyet yorum yapmam doğru değil Dedi iki hafta sonra tekrar gidicem

Eklentiler

• image.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 51
Iyi aksamlar guzellikler benim bu midem hastalandiktan sonra hic bisey kabul etmiyo zayif duscem ne mutfaga giresim var ne yemek yiyesim yemek deyince bile igreniyorum kizimla esimde perisan oluyo yemek yapamayinca cok uzuluyorumm
Bir kac gune iyi olursunuz canim vitaminleri ihmal etme yeter

Kızlar yorum bekliyorum çok küçük cinsiyet yorum yapmam doğru değil Dedi iki hafta sonra tekrar gidicem
Canim net goremiyorum usg net degil ama tip olarak erkek gibi geldi nup goremedim goren olursa arkadas My moonlight yorumlar canim rabbim gonlundekini saglikla nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…