bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kesinnn belli oldumuuu Ayy çok sevindimm benzetti evet ama terstiyaa ben pek guvenemiyom kesinlesmeyince
Bende dun ogrendim tatlim kizcelerimi 16+5 digeri 16+2 olduk sukur tatlim iki pasama iki prenses nasip etti rabbim cok sukur ....

Yaaa oyle mi diyosun kuzu. Ben tecrubesizdim o yuzden bu kadar etkilendim sutum gelmedi baya falan diye dusundum bide kv herseye karisiyodu en cok o etkili oldu bilemiyorum ki bi doktorumlada gorusuyum olmazsa saol kuzum

Neguzel Rabbim gönlüne göre vermiss allah banada nasip eder inş ama sakamaka 4 ayi geride biraktikk yaa :)
Aynen canim 4 ay olduk sukur rabbime rabbim devamini nasip etsin cumlemize insallah.. ecmain

Pyrznr canim ne yaptin sonucu ogrenebildin mi

Pyrznr insallah guzel haberler verirsin canim sende

Herkese merhaba. Iyi aksamlar. Hayirli cumalar insallah yeni girebildim kusura bakmayin. Allaha binlerce sukurler olsunki on sonuclar temiz cikti. Cok rahatladim insallah kesin sonucta boyle cikar. Hepinizden ayri ayri bin kere allah razi olsun. Cok cok tesekkur ederim. Insallah organ taramasinda da bir sey cikmaz ve saglicakla cocugumu kucagima alirim. Allah evlatlarimizin acisini yasatmasin bizlere...

Yasasinnnnnn bu bugun duydugum en muhtesem haber canimmmm gozun aydin cok cok cok sevindim

Rabbime sukurler olsun canim rabbim sifa versin minnaklara rabbim saglikla nasip etsin insallal... ecmain

hadiyaaaa Paşalar erken tekmeler daha bende ole biseyyok az hisseder gibi oluyom ama emin değilim kızlar zayifve geç tekmelermis kibar kibarsende varmı biseyyyy
.
Bende hissetme yok canim 3 gebelik ama galiba gec hissedecem kizcelerimi canim :)

Gozun aydin canim cok sevndm inşallah hep güzel haberlerini alirsin

Yanindaki pasayi gordunmu tatlim allah razi olsun canim insallah canim rabbim nasip etsin insallah cumlemize ... ecmain
Gormem mi hic cok cok tatli kuzum saglikla kucakla prensesleri ben dogum yaptigim gun benimle ikiz annesi de doguma girdi tabi ona genel anestezi vermisler benden gec cikti o annecik koridorda yururken gordum ben bi memesinde biri bi memesinde biri oyle tatliydiki yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…