- 20 Nisan 2016
- 5.706
- 10.153
- 198
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #19.361
Cok gecmis olsun canim Allah seni de bebeini de korusunArkadaslar hepinizden allah razı olsun suanda yatıyorum detaylı ultrasonografi cekildi bebeğim cok şükür iyi gorundu kalp atışlarını tekrar dinledim içerde kanama olmus iğne yapıldı tekrar serum takılacak tehlikem varmış ama korkutucu degilmiş inş kanamanım rengi koyu oldugu için tehlilesi dahada azalmış sabah tekrar ultrasona girecegim dualarınızdan eksik etmeyin ünş hiç biriniz yasamazsınız bu korkuyu kucagımıza alırız
Geçmiş olsun canım. Rabbim bir daha yaşatmasın inşallahArkadaslar hepinizden allah razı olsun suanda yatıyorum detaylı ultrasonografi cekildi bebeğim cok şükür iyi gorundu kalp atışlarını tekrar dinledim içerde kanama olmus iğne yapıldı tekrar serum takılacak tehlikem varmış ama korkutucu degilmiş inş kanamanım rengi koyu oldugu için tehlilesi dahada azalmış sabah tekrar ultrasona girecegim dualarınızdan eksik etmeyin ünş hiç biriniz yasamazsınız bu korkuyu kucagımıza alırız
Ayyy ada da tam 20 kilo aldim ben verene kadar gobegim catladi verdigim gun hamile oldugumu ogrendim
Nilkemmmm kuzuuuu şükür bugün cuma aksami oldu ve en azından 2 gün forumda daha aktif olabileceğim.Müşteri vardı çok yoğundu 3 gündür. ... eve gelip resmen yatağa yapıştım sayılır. Ondan görünmüyordum. .Canım seni merak ediyordum ben de, nasılsın? Yoktun bir iki gündür.BegumBB de işe başladı, o da pek görünmüyor. Onu da merak ediyorum. Her şey hep iyi olsun, günler güzel, bebeklerimiz sağlıklı olsun ecmain (ecmaini Ikra meyra dan öğrendim. Googledan baktım, hepimiz için, cümleten için demekmiş )
Nilkemmmm kuzuuuu şükür bugün cuma aksami oldu ve en azından 2 gün forumda daha aktif olabileceğim.Müşteri vardı çok yoğundu 3 gündür. ... eve gelip resmen yatağa yapıştım sayılır. Ondan görünmüyordum. .
Ayy evet livam bendimm
Ayy evet livam bendimm değiştim linadeniz oldummmm
Yokkk kız demedimm
Hosgeldin canim naptin iyisiniz degilmi kizcen nasil tatlim :)Ayy evet livam bendimmdeğiştim linadeniz oldummmm
Evet isim aradik ya kizcene kiza benziyor dedigse kizdir tatlim benimde iki prensesim geliyor tatlim cok sukur rabbim sanada saglikli kizce nasip etsin insallah.. ecmainAyy evet livam bendimm değiştim linadeniz oldummmm
Yokkk kız demedimmtersmis tam anlayamadi kıza benziyo dedi 1bucuk haftamiz var kontrolee ozamnnnn ins kizderr
Ayy sorma canım aynen öğleden sonra tam okulda ders saatimde uykum geliyor esnemekten bir hoş oluyorum okul bitip eve gelince cin gibi oluyorum hani öğlen ki uykum yokKısslar Günaydın
Hayırlı sabahlar hayırlı cumalar
1 hafta daha büyüdü bebislerimz İnşallah
Hafta biterken ben çok mutlu oluyrm
Bu arada kısslar benm uyku muhabbetim yeni başladı diyeblrm.önceden uyumazdim çok uykum oluo gibiydi ama şimdi gözümü acamiyrm.daha yeni uyandm mesela.Böyle sonradan olması normal mi ki.herşeyden de şüphelenir oldum yaaNe zamandır bebeğimi de görmedim ya ondan herhalde
Ayy sorma canım aynen öğleden sonra tam okulda ders saatimde uykum geliyor esnemekten bir hoş oluyorum okul bitip eve gelince cin gibi oluyorum hani öğlen ki uykum yokKısslar Günaydın
Hayırlı sabahlar hayırlı cumalar
1 hafta daha büyüdü bebislerimz İnşallah
Hafta biterken ben çok mutlu oluyrm
Bu arada kısslar benm uyku muhabbetim yeni başladı diyeblrm.önceden uyumazdim çok uykum oluo gibiydi ama şimdi gözümü acamiyrm.daha yeni uyandm mesela.Böyle sonradan olması normal mi ki.herşeyden de şüphelenir oldum yaaNe zamandır bebeğimi de görmedim ya ondan herhalde
Hosgeldin canim naptin iyisiniz degilmi kizcen nasil tatlim :)
Hosgeldin canim naptin iyisiniz degilmi kizcen nasil tatlim :)
Kesinnn belli oldumuuu Ayy çok sevindimmEvet isim aradik ya kizcene kiza benziyor dedigse kizdir tatlim benimde iki prensesim geliyor tatlim cok sukur rabbim sanada saglikli kizce nasip etsin insallah.. ecmain
Bunada sukur canim.insallah kisa zamanda toparlarsin.Allah sifa versin.Canım kusuruma bakmayın canım çok sıkıldı yazamadım ayrı ayrı Allah razı olsun hepinizden şimdilik guzel kızım iyi en kalp atışlarını duydum sukur serum falan takılacak ilaç vereceklermiş kesin bişey soyleyemiyorlar ama kanamam buyuk caplı olmamış
Canim senin gibi olan bi tanidigim var.2.dogumunda da baya hasta olmus.bi psikologa danissan belki faydasi dokunur.Allah sifa versin canim.Kizlar bisey sormak istiyorum ben cok kotu bi lohusalik gecirdim ölmeyi bile dusundum cocuguma gunlerce bakamadim esimin ailesiyle kotu olduk simdi hepsiyle olmasi gerektigi gibi aram bu berbat lohusaliktan sonra tekrar anne olmayi hic istemedim ama bebisim supriz bi sekilde geldi iste
Simdi zaman az kaldi ve deli gibi korkuyorum gene ayni berbat lohusalik gunlerim gibi olur mu diye bana biseyler soyleyin kizlar cok korkuyorum
Cok gecmis olsun.Allah cocuklarimizi korusun insallah.agzindann bal damliyoo kizcemmmm dir inş iyiyizz şükür 10gun önce 2bucuk yaşındaki oğlum kolundan ameliyat oldu kolunu kırdı baya ugrastik uzuldukk yoruldum baya ama iyiyiz simdi
Aminnnn canimmmBunada sukur canim.insallah kisa zamanda toparlarsin.Allah sifa versin.
Canim senin gibi olan bi tanidigim var.2.dogumunda da baya hasta olmus.bi psikologa danissan belki faydasi dokunur.Allah sifa versin canim.
Cok gecmis olsun.Allah cocuklarimizi korusun insallah.
Aayyyy gecmis olsun kuzucuguna canim insallah cabuk atlatirsiniz ..agzindann bal damliyoo kizcemmmm dir inş iyiyizz şükür 10gun önce 2bucuk yaşındaki oğlum kolundan ameliyat oldu kolunu kırdı baya ugrastik uzuldukk yoruldum baya ama iyiyiz simdi
Nilkem moda tasarimcisiyim ben.Ama bir firmada çalışıyorum.İşime aşığım ama şimdi en büyük aşkımla aynı bedeni taşıyorum. İş ise benim için tabiki hala ve hep önemli ama önce bebeğim.Canımmmm özlemişim vallahi. Hoşgeldin. Bolll bol yat dinlen kuzum, yattığımız yerden yazışırız, gülüşürüz çokça
Grafik tasarım mı yapıyorsun, moda, mimari, endüstriyel tasarım mı? Belki sana homeofis çalışma imkanı tanırlar
İnş 2tane tel takilmis 20gun sonra cikicak teller ayyy cokzordu onu amelayata gondeermekkAayyyy gecmis olsun kuzucuguna canim insallah cabuk atlatirsiniz ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?