bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Cok gecmis olsun canim Allah seni de bebeini de korusun

Geçmiş olsun canım. Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah

Ayyy ada da tam 20 kilo aldim ben verene kadar gobegim catladi verdigim gun hamile oldugumu ogrendim

Kuzucum şunun şurasında 6 ay kaldı, o kadar almazsın korkma. Hem alsan bile artık iki miniğin olacak, hiç çaba sarfetmeden gidecektir o kilolar

Son düzenleme:
Nilkemmmm kuzuuuu şükür bugün cuma aksami oldu ve en azından 2 gün forumda daha aktif olabileceğim.Müşteri vardı çok yoğundu 3 gündür. ... eve gelip resmen yatağa yapıştım sayılır. Ondan görünmüyordum. .

Kizlar bisey sormak istiyorum ben cok kotu bi lohusalik gecirdim ölmeyi bile dusundum cocuguma gunlerce bakamadim esimin ailesiyle kotu olduk simdi hepsiyle olmasi gerektigi gibi aram bu berbat lohusaliktan sonra tekrar anne olmayi hic istemedim ama bebisim supriz bi sekilde geldi iste
Simdi zaman az kaldi ve deli gibi korkuyorum gene ayni berbat lohusalik gunlerim gibi olur mu diye bana biseyler soyleyin kizlar cok korkuyorum

Canımmmm özlemişim vallahi. Hoşgeldin. Bolll bol yat dinlen kuzum, yattığımız yerden yazışırız, gülüşürüz çokça
Grafik tasarım mı yapıyorsun, moda, mimari, endüstriyel tasarım mı? Belki sana homeofis çalışma imkanı tanırlar

Ayy evet livam bendimm değiştim linadeniz oldummmm

Yokkk kız demedimmtersmis tam anlayamadi kıza benziyo dedi 1bucuk haftamiz var kontrolee ozamnnnn ins kizderr
Evet isim aradik ya kizcene kiza benziyor dedigse kizdir tatlim benimde iki prensesim geliyor tatlim cok sukur rabbim sanada saglikli kizce nasip etsin insallah.. ecmain

Ayy sorma canım aynen öğleden sonra tam okulda ders saatimde uykum geliyor esnemekten bir hoş oluyorum okul bitip eve gelince cin gibi oluyorum hani öğlen ki uykum yok

Ayy sorma canım aynen öğleden sonra tam okulda ders saatimde uykum geliyor esnemekten bir hoş oluyorum okul bitip eve gelince cin gibi oluyorum hani öğlen ki uykum yok

Bunada sukur canim.insallah kisa zamanda toparlarsin.Allah sifa versin.

Canim senin gibi olan bi tanidigim var.2.dogumunda da baya hasta olmus.bi psikologa danissan belki faydasi dokunur.Allah sifa versin canim.

agzindann bal damliyoo kizcemmmm dir inş iyiyizz şükür 10gun önce 2bucuk yaşındaki oğlum kolundan ameliyat oldu kolunu kırdı baya ugrastik uzuldukk yoruldum baya ama iyiyiz simdi
Cok gecmis olsun.Allah cocuklarimizi korusun insallah.

Aminnnn canimmm

agzindann bal damliyoo kizcemmmm dir inş iyiyizz şükür 10gun önce 2bucuk yaşındaki oğlum kolundan ameliyat oldu kolunu kırdı baya ugrastik uzuldukk yoruldum baya ama iyiyiz simdi
Aayyyy gecmis olsun kuzucuguna canim insallah cabuk atlatirsiniz ..

Nilkem moda tasarimcisiyim ben.Ama bir firmada çalışıyorum.İşime aşığım ama şimdi en büyük aşkımla aynı bedeni taşıyorum. İş ise benim için tabiki hala ve hep önemli ama önce bebeğim.
Olabildiğince yavaş çalışıyorum. Eskisi kadar kosusturmaca yapamayacağımı zaten biliyorlar.Ve Müdürüm çok büyük destek bana sağolsun. Evde yatarken kuruyordum çıkartacaklar mi beni diye.
Eğer plesenta asagida durumu devam eder ve doktor kesin ev derse yattığım yerden çizim yapıp calismaya devam edeceğim. Bu durumu da konuştuk. İşyeri okeyledi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…