bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Geçmiş olsun canım inşallah bebişin çeker yukarı eşini. vardı bir kaç arkadaş eşi aşağıda olan

Bitanem çok ama çok üzüldüm yaşadıkşarına. Çok genç yaşta anne olmuşsun. Ada bebek biraz hazırlıksız gelmiş, hoşgelmiş. Hamileliğin boyunca eşindeki değişim, kayınpederinin rahatsızlığı, aileler derken türlü türlü gerginlik ve adaptasyon sendromu yaşamışsın. Zaten zor geçen bir hamileliğin üzerine hormonların çıldırdığı, bebeğin çığırdığı, psikolojinin iyice pisleştiği bir lohusalık dönemi çooookkk zor olmuştur elbette senin için. Ama artık tecrübe kazandın, bazı şeyler yerine oturdu, düzen kuruldu. Ne olursa olsun ilki kadar zor olmayacaktır. Üstelik bizler varız. Aylarca birbirimize destek olup, tam da daha hassas bir döneme girmişken birbirimizi bırakmayız. Akşama kadar süttü, bezdi, mamaydı, emzirmeydi, kırkıydı bir sürü konular döner. Sen de kendini daha rahat hissedersin. Bunlar yetmezse o kadar ana kuzusu psikoloji bölümünü boşa mı okudu?! Çalıverirsin birisinin kapısını, senin için, onun bütçesi rahatlar

Ben senin için ilk adımı atmak istedim ve 2016 Kasım Lohusaları diye konu açtım Burdan sonra ordayız

Öyle deme canım insanlar artık değişti özellikle büyük şehirlerde duyarsız, vefasız, bencil insanlar topluluğu Kapı komşumuzdan haberimiz yok ,bir çok arkaşın olabilir seni candan düşünen bir dostun olsun yeter canım o da insanın karşısına hemen çıkmaz sabretmen lazım

Harika haber canımmm, çok sevindim. Afferin o müdüre de, sağolsun
Tabi inşallah buna gerek kalmaz. Plasentan usturupluca yerine geçer ve sen de karnındaki esas aşkınla rahat rahat işine devam edersin. Minik mucizen sana daha çok ilham verecektir. Kimbilir belki kendi hamile koleksiyonunu yaratırsın bu arada

O kadar guzel ozetlemissin ki kuzum yasadiklarimi cok zor seylerdi bende senin gibi dusunuyorum kuzum tecrube kazandim sizlerde varsiniz rahat atlatiriz hep birlikte insallah cok iyi yaptin topic acmakla kuzum dogumdan sonra orda toplaniriz harika olur elbette kendimle ilgili adayla ilgili tikanirsam psikolojik yardim da almak niyetindeyim iyiki varsin biliyomusun hepiniz benim icin buyuk sans oldunuz iyiki sizlerleyim

Cok cok haklisin canim benim bu zamanda iyi dost bulmak buyuk bi sans

Saol kuzum ama hamile olunca insan herseyi cok takiyo cok uzuluyorum bi kotulugum dokunsa eyvallah ama hele bi arkadasim hamile oldugumu duyar duymaz deisti sok oldum bagini kopariverdi
Üzülme canım iyiki koparmış bağını karakterli değilmiş çürük elmalara üzülme sevin hayatından daha fazla almadan gitmişler Artık sağlamlara daha fazla yer var

Canım vallahi çok sevindim, hepimiz çok rahatladık. Artık senin de için rahat olsun. Diğer sonuçlar da temiz gelir. Çok şükür Ranbimize. Sağlıkla al bebeğini inşallah kucağına

Kızlar aranızda kemik yapısına gore cinsiyet tahmininde bulunan doktorunuz varmı. Benim doktor pipi falan görmedi kemik yapısı erkeğe benziyor dedi doğru olabilir mi

Alah razi olsun canim. Esim dun arayip soylemis. Haberleri var ama bugun kayinvalidem esimi arayip benim icin aramadi haber vermedi demis. Esim ara diyince haberleri var onlar arayip bas sagligi dilesin dedim.
Boş ver canım öülümlü dünya kendinin başına gelirse aynen onun dediği gibi beni arayıp söylemedi ondan başsağlığı dinlemedim dersin aynen bunu hak ediyor

Bitanem benimmm, sen de bizim için büyük şanssın. Kaç kişi kaldı bu devirde senin gibi hem sevgi dolu, hem temiz kalpli, hayır dualı, içi dışı bir insan? Üstelik çok tatlı ve eğlencelisin de

Kızlar aranızda kemik yapısına gore cinsiyet tahmininde bulunan doktorunuz varmı. Benim doktor pipi falan görmedi kemik yapısı erkeğe benziyor dedi doğru olabilir mi
Canim onu bilmemde sen son usg paylas bakalim tahminde bulunabilirmiyiz canim

Lohusalık mı hatırlatmayın berbat geçiyor yorucu ve ukusuz günlere ek olarak aşırı duygusallık, herşeyden alınma ,sinir,stres yetmez gişi eşinin söylediği ve yaptığı herşey diken gibi batar insana tam bir çılgınlııık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…