bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Aaaaaaa

Senin kaynanada algılama problemi var galiba senden duymayınca anlayamıyor muymuş?
Kendisi arayıp başsağlığı dilemesi gerekirken sen bir daha arayacaksın bir de yani.
Cok fenasi benim kayinvalidem bende diyorum benim mi aramam gerek bilemedim de anneme sordum bana sorma kizim dedi. Bende size sorim dedim.

Canım yazık ya o ister mi öyle olsun anlıyorum seni herhalde bende aynı tepkiyi verirdim ama senin doğum kasımın başı görünüyor don günlere yakın yaptır sezeryanı hem eşin gelmiş olur ,hem de bebişinin ciğerleri iyice gelişir canım yaa bozma moralini erken düşüncesini de çıkar bence kafamdan çağırma Rabbim gönlüne göre versin canım iyi düşün

Canim bosver, azicik aşım kaygısız başım...
Az ve öz insanlar olsun yakinimizda yeter :)

Selam güzellikler

Neler yapıyorsunuz dünden beri? Ben bugün sabah kalkıp bir süredir hamilelik bahanesiyle ektiğim cam kumlama kursuma gittim. Bir süredir evde net, iş, proje, ev işi, spor harici bişi yapmayan bünyeme iyi geldi

Yeniç bir obje tamamlamanın keyfiyle döndüm. Oturdum sizi okumaya çalışıyorum ama maşallah 30 sayfa olmuş bile.. Allah muhabbetimizi hiç bozmasın. Bebiklerimiz iyi keyfimiz daim olsun

Kontrolde sorayım doktora bakalım ne diyecek.

Kizlar istahim acildi benim 2 tabak yemegi ihh demeden goturdum 3 kilo vermistim geri alicam galiba bu aydan sonra kilo aliniyo sanirsam yavas yavas

Ohh afiyet olsun, bebişe yarasın Evet tatlım artık bünyeye ve beslenmeye göre daha hızlı kilo alınıyor. Sen eksi üçle başladığın için sağlıklı bir kilo artışın olur kanaatindeyim

Canım benim yaa bende ailemden ve eşimden başka kimseye güvenmiyorum. Benim de hiç arkadaşım yok. Arada sağolsun eşimle annemle dertleşirim ama o da bir yere kadar. Sen de iyi ki varsın canım birbirimize arkadaş olduk burada

Ohh afiyet olsun, bebişe yarasın Evet tatlım artık bünyeye ve beslenmeye göre daha hızlı kilo alınıyor. Sen eksi üçle başladığın için sağlıklı bir kilo artışın olur kanaatindeyim
Ayyy ada da tam 20 kilo aldim ben verene kadar gobegim catladi verdigim gun hamile oldugumu ogrendim

Bu arada tesekkur ederim kuzum sende ye bebis kilo alsin

Canimsin ne zaman konusmak istersen burdayim ben iyiki varsin sende bebislerinde

Oyyyyy canim seninki arap saçına dönmüş

Arkadaslar hepinizden allah razı olsun suanda yatıyorum detaylı ultrasonografi cekildi bebeğim cok şükür iyi gorundu kalp atışlarını tekrar dinledim içerde kanama olmus iğne yapıldı tekrar serum takılacak tehlikem varmış ama korkutucu degilmiş inş kanamanım rengi koyu oldugu için tehlilesi dahada azalmış sabah tekrar ultrasona girecegim dualarınızdan eksik etmeyin ünş hiç biriniz yasamazsınız bu korkuyu kucagımıza alırız

tanecik71 canim sen nasil oldun.bi gelisme varmi dr net birsey soyledimi
Canım kusuruma bakmayın canım çok sıkıldı yazamadım ayrı ayrı Allah razı olsun hepinizden şimdilik guzel kızım iyi en kalp atışlarını duydum sukur serum falan takılacak ilaç vereceklermiş kesin bişey soyleyemiyorlar ama kanamam buyuk caplı olmamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…