bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Ohhh cok şükür, biliyorduk biz zaten temiz çıkacağını. Bizim topic dualarla korunuyo. Allah hepimizin hayırlısıyla bebişlerini kucağına almayı basip edicek inşallah...

Canımm çok sevindim şükür rabbime sağsalim alacaksın bebeğini kucağına inşallah

İnş 2tane tel takilmis 20gun sonra cikicak teller ayyy cokzordu onu amelayata gondeermekk
Bilirim canim ameliyata cocugunu gondermek nasil uzucu oldugunu.oglum 2 defa ameliyat oldu.o uzuntuyle hep o zman kilo verdim.Allah evlatlarimiza saglik verisn insallah.

Cok cok cok guzel bir haber canim.uzme artik kendini insallah hersey guzel olacak.hamileligin tadini cikar.

Canim iyiyim aslinda 4 5 gundur yaziyorum buraya. Dertlerim hic bitmiyor Allah ima sukur. Sen nasilsin bebis nasil?? Benim kizim olacak kesinlesti teyzesi.
İyi çok sevindim sorun olmamasına. Ne zamandır giremiyorum da göremeyince endişelendiriyor. Zaten herseyi vesvese ediyorum son zamanlarda. Allah kızını kucağına sağlıklı sıhhatli almayı nasip etsin. Tamamına erdirsin inşallah arkadaşm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…