bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kızlar gunaydinn.Benm Uyanınca ve gün icinde ellerim çok şişiyor szde fe oluyor mu.tuzlu yediğim için mi acaba
Gunaydin canim.
Ayni sorun bende de var.evde zaten yuzuk takamiyorum.taktigim zamanda bir muddet sonra cikartiyorum mecburen.doktor 0 fuz dedi.bende az tuzlu yemeye calisiyorum.zaten az tuz tuketirdim simdi daha dikkat ediyorum.sende azalt canim.hamilelikte odem sevilen bisey degil.tansiyonunuda etkileyebilir

Kızlar gunaydinn.Benm Uyanınca ve gün icinde ellerim çok şişiyor szde fe oluyor mu.tuzlu yediğim için mi acaba
Tuz mu?? Canım lütfen yapma..Yeme olabildiğince az tüket.Çünkü tansiyon yüksekliği erken doğuma sürüklüyor. Ayrıca 2bck 3 ltre su mutlaka iç.
Daha normal bir hamileligin suresini yarilamadik bile.
Eğer böyle dwm edersen önümüzdeki aylarda ayak ve ellerinin sisligine sen bile inanmazsın.

Günaydın annelerr. Çok sık yazmasamda takipteyim. cinsiyetler belli oldukça daha çok alışıyoruz bebeklere. Bu yaz inşallah çabuk geçer ve son dönemeçlere yaklaşırız. Benim 2. Olduğu için ilk bebeği olanlar kadar heyecanlı değilim. Hormonlar hepimizde zıplamış. Kayınvalidelerin her dediği batıyor sizlere. Kayınvalideler le Bebek doğduktan sonra daha çok birlikte olacaksınız. Lohusalık dönemi her kafadan bir ses çıkıyor. İnsanı depresyona sokuyorlar. Süt geldi gelmedi hadi emzir vs gibi konular en rahatsız edici kısmı. Hem yalnız kalmak istiyor insan hem de yardıma ihtiyacı oluyor.
Aklıma geldi birden nedense.
En önemlisi çocuklarımız. Gerisi önemli değil.

Gunaydin canimm benim de 2. Gebeligim kizima kardes gelicek insallah

Günaydin tatli annisler
Canım sen de çok arkadaşın olmadığından bahsetmişsin. Hiç üzülme çocuklar okula başladı mı bir sürü veli arkadaşın olur. Çocuklarla ilgili paylaştıkça büyür dostlukların. Ben evlendiğimde hiç tanımadığım bir şehre gitmiştim. zamanla çocukla birlikte çok iyi dostluklar edindim.

gunaydınlar... dun gece ıkı ayagıma da sırasıyla kramp gırdı ne yapacagımı bılemedım kramlar başladııııı.... sabah bulantılarım hala devam edıyo ve ogururken belımden kalçama kadar bı sancı gırıyo.ne sırt ustu yatabılıyorum ne de sag tarafıma en rahat sol tarafıma yatıyorum.

Doktor magnezyum verdi kramplar için. Bir dene istersen. Hemen kesti ben de. Magvital diye bir ilaç. Şase şeklinde suya karıştırıp içiyorsun.

Doktora soylesen hemen magnezyum verir sana.dilersen en yakin saglikocagi hastaneye soyleyip yazdirabilirsin.magnezyim kramplara birebir.
Bel agrisi olmazmi mahvediyor beni birde onunla bir kalca agrisida cikti.egildigimde dogrulamiyorum kalcalrimdaki agridan cok komik oluyorum nineler gibi.kvalideme ben bittim diyorum dur bakalim diyo cocuk buyuttukten sonra daha torun buyutcen diyor bana
Ah ahhh evlendirebilirsem ben cocuklari torun buyuturuz insallah.

Allah hayirli saglikli uzun omur versin insallah evlatlarina.sen kacinci haftadasin.cinsiyet bellimi.
Benim 3. Bu bebikim.oglum 2009 aralik kizim 2014 kasim dogumlu.

Allah hayirli saglikli uzun omur versin insallah evlatlarina.sen kacinci haftadasin.cinsiyet bellimi.
Benim 3. Bu bebikim.oglum 2009 aralik kizim 2014 kasim dogumlu.
15. Haftadayım canım. Kızım 2001 doğumlu. Çok ara verdim. Her şeyi sil baştan yaşayacağım. Doktor %80 erkek Dedi ama haftaya kontrol var kesinleşir o Zaman herhalde. Sağlıklı olsun da gerisi önemli değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…