bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Yemekleri çok tzlu yemiyrm ama tuzlu çekirdek fln yems tm canim 2 gundr fln.annem de burda o da sasrdi daha 4 ayda böyleyse snra nolur dedi elimi kpatamiyrm şişlikten.dün suyumu ölcmeye başladım.2.5 litre zor ictm.daha da artırmak lazm idrar enfeksiyonu cikti.

Evet cnm tuzdan oluyor hemşire de azalt tuzu dedi daha dikkt edicem.durup dururken bakiyorum şişiyor sabah zaten çok sis kalkyrm

Yaaa insallah canim bakalim bebisler buyusunde

Canlar az once saglik ocagindan geldim decavitimi aldim ve 20 haftamda cagirdi tatanoz asisi olucakmisim kalsuyum ferrolsanol decavit magnezyum b12 kullaniyorum kalsiyumu bugun verdiler icsemmiki sut midemi bulandiriyor diye icmelisin dedi
Süt içemiyorsan iç canım, krndi doktoruna da bir danış istersen. Benim doktor devit-3 haricinde bişey vermedi daha. Hoş devit-3 de daha kullanmıyorum

Çok geçmiş olsun canım inşallah daha iyi olacaksın.

My moonlight canim Nerdesin pasa tekmeleriyle yordumu annesini tatlim
Herkese günaydın. Canım kızım okuldan geldi onunla ilgilendim. Sonra eşim aradı dışarı çıkalım diye. Sonra eve geldim yorgunluktan uyumuşum kızı bile eşim uyutmuş. Şimdi uyandım birazdan kahvaltı yapıp alışverişe gidicez. Güzel kızımın müsamere de 2 oyunu var birde kuran okuyacak teyzesi. Onlar için kıyafet alcaz. Pazartesiye kadar fazla giremem canım..

Yaaa masallah fistigimaa annesi ilgilen onunla ama bizi de habersiz birakma kendinden oglusundan haber ver

Canım haberini bekliyordum çok sevindim inanki çok şükür. İnşallah sapasağlam bi paşa diyesim geldi nedense.inşallah sapasağlam bebeğini kucağına alırsın. Allah kimseye yaşatmasın sende üzülme artık annesi.

Maşallah kuzuya ve onu güzel yetiştiren tatlı anneye

Kendi doktorum şehir dışında olduğundan başka Dr gittim poposunu dönmüş dedi kemik yapısı erkek dedi ... USG cihazı eski galiba hiçbir şey belli olmuyor ki o ne gördü de söyledi acaba
tatlım ne kdr kötü vermiş usg hiç bişi anlaşılmıyor. yani bebek nerede onu bile anlamadım.

http://www.cimcimebebe.com/bebek-giyim
canlar My moonlight erkek ve prenses icin guzel ciciler var yaa cok tatli iki tane baska siteden siparis verdik cok guzeller yaaa
Çok güzeller canım. Birde kız bebek çeşit okadar çokkk. Şimdi alışverişe başlasan doğuma kadar ooooooooo bir sürü alırsın. Çünkü almaya doyamıyor.insan. Çok güzeller. Dikkat et sende canım:) tütüler çok ilgi çekici dimi:) aldıklarını paylaş canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…