bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Daha cinsiyet bilmediğim icin bende minnosumaa bunları aldimmm
Güle güle giysin canım.maşallah herkes bişeyler alıyor. Bende daha tık yok. Battaniye bitince bende paşaya bu yeleği örcem. Ama lacivert:) sizce nasıl olur içine beyaz gömlek altına lacivert pantolon:)

Eklentiler

• Screenshot_2016-05-28-11-07-56.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 64
Güle güle giysin canım.maşallah herkes bişeyler alıyor. Bende daha tık yok. Battaniye bitince bende paşaya bu yeleği örcem. Ama lacivert:) sizce nasıl olur içine beyaz gömlek altına lacivert pantolon:)
Tam erkek Adam olur o zamann :))
Allah bunları üzerlerinde görmeyi nasip etsin hepimize :) sabırsızlanıyorum gelsin biran once diye

Daha cinsiyet bilmediğim icin bende minnosumaa bunları aldimmm
Gule gule giysin canim.herkes birseyler alinca bende cinsiyet kesinlessin birseyler alayim bari.erkek olursa zaten cok sey alincakkkk.

Cok da yakisir ogluna.annem kirmizisini ormustu ogluma.elinden geliyor ne guzel kendin yapabiliyorsun.ben anca bi kitaptan okuycam oylelikle yaparim

Benim kizimda 1 hafta sonra 19 aylik olcak.az once bakliyatlarin durdugu dolabi acmis ve kirmizi mercimegi yerlere dokmus.cok yaramz benimki
Canım mercimekte bişey yok süpür geçer. Ben zeynepin küçükken zeytinyağı tenekesini mutfak halasının üstüne devirdiğini hatırlıyorum çıldırmıştım

PASTORİZE EDİLMEMİŞ SÜT.

pastörize edilmemiş sütte plasentadan bebeğe geçerek bebekte enfeksiyon veya kan zehirlenmesine aynı zamanda düşüğe de neden olabilen listeria bakterisi bulundurma riski taşıdığından hamilelikte tüketilmemelidir.

arkadaşlar lütfen dışarıdan süt alıp tüketmeyin. daha sağlıklı olduğunu düşünüyorsunuz ama maalesef gebelikte risk taşıyor.
günlük süt alıp tüketebilirsiniz. kendi yoğurdunuzu yapmak isterseniz yine günlük sütten yapabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…