- 22 Nisan 2016
- 23
- 32
- 3
- 34
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #19.681
Şiddet ve aldatma yok ama pskolijik olarak yipratmisti ama gelmem iyi olması şimdi de benim ailem gelip özür dilemedwn salmayiz gidersem de bizi unut diyorlar ve iki arada kalıyorum napicam şaşırdım.Cok iyi anliyorum canim bizde sik sik kavga ediyoruz esimle nerdeyse hepsi 3. Şahislar yuzunden gunduz iste telefonla konusurken gayet iyi ama evde surekli çatışma halindeyiz hamile oldugum icin tahamul sinirlarimi zorluyo
Yani anlayacagin hic kimsenin evliligi mukemmel degilki herkezin ufak tefek buyuk kucuk sorunu oluyo ama ailenin yanina gelmen iyi olmamis canim egerki siddet aldatma vs varsa o zaman baska tabi.....
Evden ayrilinca daha kotu canim
Araniza daha beter sogukluk girer ailenle damatlari yuz goz olur bazi seyleri disardaki insanlara belli etmemek gerekir eger sorunununz asilabilcek gibiyse esinle arani acma daha fazla
Aynen öyle benim hissettiğim duyguları bilmeden herkes kafasına göre yorum yapıyor.Yakın zamanda ben de benzer durumdaydım. Hamilelik hassas bir dönem karşındaki insanlar empati kuramiyorlarsa sorunlar çıkmaya başlıyor ister istemez
Bende iki adet siparis verdim canim gerisini eylul basi devam edecegiz 20 ekimden once dogum olmaz insallah ikizler gurubunu okuyorum 32 de dogum yapanlar var rabbim 36 haftalari gormemizi nasip etsin insallah ikiz olunca kiloda dusuk oluyor biraz haftasi uzarsa kiloda iyi olur okudukca canim sikiloyor rabbim cumlemizin minnaklarina minnoslarina saglik nasip etsin vaktinde gelsin insallahAh canım benim nasılda heveslisin. Allah hepsini güle güle giydirmeyi nasip etsin. Ben daha bişey almadım valla. Ramazanı anlatıyım diyorum hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah yavrularımıza.
Guzel cikarsa haber et canim. Sirf boya orani yuksek olur diye internetten birsey alamiyorum kizima.Sonuda bitirdim sayfalari cinsiyet ogrenenlere gozleri aydin saglikla nasip etsin rabbim randevusu guzel olanlara rabbim saglikla nasip etsin insallah kiyafet alis verisleride baslamis ooohhh cok guzel olmus ben iki adet siparis ettim nasil guzelmi pamuklu bir bakayim begenirsem ayni siteden alis verise devam edicem :)
Iste o yuzden canim bazi seyleri ailelerin bilmemesi cok daha dogru bilemiyorum esinle gorus orta yol bulun daha iyi olur galibaŞiddet ve aldatma yok ama pskolijik olarak yipratmisti ama gelmem iyi olması şimdi de benim ailem gelip özür dilemedwn salmayiz gidersem de bizi unut diyorlar ve iki arada kalıyorum napicam şaşırdım.
Sizin icin yine koycam tamam mi bana soyleyin siz online olunca koy de koyarim kuzumBende gormedim yaaaa bugun girmedim az once geldik uzun yoldan
Ailen haklı Can'ım. Ama bu da sana bir ders olsun. Eşinle tartıştın mı 1 hafta sonra unutuyorsun. Ama anne baba hiç unutmuyor ve içine dert oluyor. Muhakkak eşin gelip özür diler merak etme. Ama sen de bir dahaki sefer hemen çantayı toplayıp ailenin yanına gitme.Şiddet ve aldatma yok ama pskolijik olarak yipratmisti ama gelmem iyi olması şimdi de benim ailem gelip özür dilemedwn salmayiz gidersem de bizi unut diyorlar ve iki arada kalıyorum napicam şaşırdım.
Hiç başıma gelmediğinden bilmiyorum canım. Doktorunun cebi yok mu? Bir ara sor bence. Yoksa da bugün bir hastanenin acilinden giriş yap ve bir doktora danış derim.Kızlar acil cevap bekliyorum ailemin yanına izmire geldim bursadan ilkgece yerimi yadırgadım uyuyamadım burnum tıkandı dün bütün gün tansıyonum yüksekti 13/9 filan fakat buraya gelmeden kardioloğa gitmiştim yüksek tansiyon için tüm tetkikler yapıldı hiç bişey yok sadece psıkolojık stretlinortamda bulunma dedi bende burda stres oldum birgünlük bu kadar yükseklikten bişey olurmu?
Bu fazla yüksek sayılmaz diye düşünüyorum. Stres yapma bunu. Düşürmeye çalış tabi. Ilık limonlu su iyi gelebilirKızlar acil cevap bekliyorum ailemin yanına izmire geldim bursadan ilkgece yerimi yadırgadım uyuyamadım burnum tıkandı dün bütün gün tansıyonum yüksekti 13/9 filan fakat buraya gelmeden kardioloğa gitmiştim yüksek tansiyon için tüm tetkikler yapıldı hiç bişey yok sadece psıkolojık stretlinortamda bulunma dedi bende burda stres oldum birgünlük bu kadar yükseklikten bişey olurmu?
Ben bu çocuğun annesiyim 9 ay karnımda taşıyorum. Asıl sen kimsin deseydin ? Gerizekalı ya ay sinirim bozuldu ..valla ben kötü gelinim herhalde iyi sabırlısınız .. Öyle dengesiz insanlarla uğraşmak zor ama ağzının payınıda alacak ..her istediğin söyleyen istemediklerinizde duyar ..kilo alıyorum evet oğlun Böyle seviyor de .takma Can'ım ama alttada kalma malum deveye diken meselesi ......Gunaydin kizlar. Geceleri kolum ve bacak agrimdan uykulardan uyaniyorum. Ahh guzel yavrum annesine simdiden nazlaniyor. Dun annemlere gittim kuran vardi. Kayinvalidem de geldi. Uzak durdum ama gelip yanima oturdu iki dakika da miralimi bozdu ve gitti. Her gordugunde kilo almissin diyor. Pskolojim bozuldu esim uyardi 3 4 kere hala devam ediyor. Birde diyor cocugun adini ben koyacagim dedim gerek yok biz isim bulduk. Yok canim unut o isi ben koyacagim dedi. Ne mumasebet canim ben koyarim dedim. Ben ogluma derim sen kimsin dedi. Oyle diyince esimi aradim annen gitcekmis babana soyle dedim. Hic bisey demeden yurudu gitti. Ama moralim fena bozuldu.
Cok kalabalikti ev. Oyle net kavga edecek sekilde konusmam zaten arada esim kaliyor ozman.Ben bu çocuğun annesiyim 9 ay karnımda taşıyorum. Asıl sen kimsin deseydin ? Gerizekalı ya ay sinirim bozuldu ..valla ben kötü gelinim herhalde iyi sabırlısınız .. Öyle dengesiz insanlarla uğraşmak zor ama ağzının payınıda alacak ..her istediğin söyleyen istemediklerinizde duyar ..kilo alıyorum evet oğlun Böyle seviyor de .takma Can'ım ama alttada kalma malum deveye diken meselesi ......
Hamile bir kadını neden uzerler böyle gereksiz muhabbetlerle anlamıyorum. He he de geç. Bisey gelmez elinden nasılsa. Nüfus cüzdanını o mu çıkaracak. Çocuk dogunca da hemen bi aile büyüğünü çağırıp haberi yokken koyarsın ismini olur biter.Gunaydin kizlar. Geceleri kolum ve bacak agrimdan uykulardan uyaniyorum. Ahh guzel yavrum annesine simdiden nazlaniyor. Dun annemlere gittim kuran vardi. Kayinvalidem de geldi. Uzak durdum ama gelip yanima oturdu iki dakika da moralimi bozdu ve gitti. Her gordugunde kilo almissin diyor. Pskolojim bozuldu esim daha once uyardi 3 4 kere hala devam ediyor. Birde diyor cocugun adini ben koyacagim. dedim gerek yok biz isim bulduk. Yok canim unut o isi ben koyacagim dedi. Ne munasebet canim ben koyarim dedim. Ben ogluma derim sen kimsin dedi. Oyle diyince esimi aradim annen gitcekmis babana soyle dedim. Hic bisey demeden yurudu gitti. Ama moralim fena bozuldu.
Şu isim işine karışan büyüklere çok sinir oluyorumGunaydin kizlar. Geceleri kolum ve bacak agrimdan uykulardan uyaniyorum. Ahh guzel yavrum annesine simdiden nazlaniyor. Dun annemlere gittim kuran vardi. Kayinvalidem de geldi. Uzak durdum ama gelip yanima oturdu iki dakika da moralimi bozdu ve gitti. Her gordugunde kilo almissin diyor. Pskolojim bozuldu esim daha once uyardi 3 4 kere hala devam ediyor. Birde diyor cocugun adini ben koyacagim. dedim gerek yok biz isim bulduk. Yok canim unut o isi ben koyacagim dedi. Ne munasebet canim ben koyarim dedim. Ben ogluma derim sen kimsin dedi. Oyle diyince esimi aradim annen gitcekmis babana soyle dedim. Hic bisey demeden yurudu gitti. Ama moralim fena bozuldu.
Bence o da moralini bozmak için yapmış. Onun istediğini gerçekleştirme. Hiç umrun değilmiş gibi hareket et. Bildiğinia oku sonrasında. Eşini de arada bırakma. Eşin senin yanındaysa zaten hiç bir sorun yok.Gunaydin kizlar. Geceleri kolum ve bacak agrimdan uykulardan uyaniyorum. Ahh guzel yavrum annesine simdiden nazlaniyor. Dun annemlere gittim kuran vardi. Kayinvalidem de geldi. Uzak durdum ama gelip yanima oturdu iki dakika da moralimi bozdu ve gitti. Her gordugunde kilo almissin diyor. Pskolojim bozuldu esim daha once uyardi 3 4 kere hala devam ediyor. Birde diyor cocugun adini ben koyacagim. dedim gerek yok biz isim bulduk. Yok canim unut o isi ben koyacagim dedi. Ne munasebet canim ben koyarim dedim. Ben ogluma derim sen kimsin dedi. Oyle diyince esimi aradim annen gitcekmis babana soyle dedim. Hic bisey demeden yurudu gitti. Ama moralim fena bozuldu.
Kilo meselesine fena halde takilmis durumdayim. Kortizon kullanmak zorunda kaldim inanilmaz kilo aldim evleneli 20 kilo. Ki gorumcem, esi, kayinvalidem her gorduklerinde sakiz yapiyorlar kilo mu!!Şu isim işine karışan büyüklere çok sinir oluyorumbenim kayinvalidem de elitinin kızı için ben bu ismi istiyorum siz başka bi isim koysanız da ben bu ismi söyleyeceğim deyip zorla istediği ismi koydurmustu. Kesinlikle taviz verme canım taviz verdikçe tepene çıkıyorlar resmen.
Kilo meselesine gelince de hiç takma boşver sen ve bebiş sağlıklı olsun verilir nedir yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?