- 20 Nisan 2016
- 5.706
- 10.153
- 198
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #46.721
Sol bogrum curudu yaaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O beni daha çok rahatsız ediyor neden bilmiyorumBana soda iyi geliyo canim az oncede yanıyordu içtim simdi daha iyiyim
Ayy yanma deme bana ölüyorum resmenEvet canım kafa orda olunca baskı yapıomuş mideye diyaframa. Mide yanması yapar, sızlama yapar, nefes alısverisini etkiler didi doktorr
Kızlar mide yanması şikayeti vardır çoğunuz da nasıl bas ediyor sunuz özellikle geceleri. Beni çok zorluyor ne yesem yakıyor gece uyuyamiyorum![]()
Aynen benimde önceden de kötüydü simdi daha beter soda sut daha kötü yapıyor. Gaviscon deneyeyim inşallah iyi gelirBenim eskiden de kotuydu midem, sanirim hem reflum hem gastritim var. Ilk 3 ay icmedim ama son 3 aydir gaviscon surup iciyorum geceler yatmadan once.
Bana soda iyi geliyo canim az oncede yanıyordu içtim simdi daha iyiyim
Canim az ve sık yemek ye.geceleri daha hafif yemekler tercih et.diyette olunca az ve sık yemek yedim mide sorunum kalmadi yoksa bendr cok frnaydimKızlar mide yanması şikayeti vardır çoğunuz da nasıl bas ediyor sunuz özellikle geceleri. Beni çok zorluyor ne yesem yakıyor gece uyuyamiyorum![]()
Ahh benimde inş çabuk toparlarizDogumdan sonra yataga yüz üstü zıplamak en büyük hayalimmmmmmmmmmmmmm
Şu sırt agrisi beni mahvediyor kizlar.cok fenayim sırtim cok kotu agriyor.
Bugun birde misafir vardi bende cok yorulmusummmm
Anladım canım sağolCanim az ve sık yemek ye.geceleri daha hafif yemekler tercih et.diyette olunca az ve sık yemek yedim mide sorunum kalmadi yoksa bendr cok frnaydim
Niye oluyor acaba Allaha şükür bende hiç başlamadı mide yanmasıKızlar mide yanması şikayeti vardır çoğunuz da nasıl bas ediyor sunuz özellikle geceleri. Beni çok zorluyor ne yesem yakıyor gece uyuyamiyorum![]()
Benim önceden de çok sorunluydu şimdi daha çok hatta çok kötüNiye oluyor acaba Allaha şükür bende hiç başlamadı mide yanması
Niye oluyor acaba Allaha şükür bende hiç başlamadı mide yanması
Ah kuzum inş , sana şurup vermedimi doktor o iyi geliyor diyorlarBenim önceden de çok sorunluydu şimdi daha çok hatta çok kötügebelikte normal bir durum aslında ne güzel sende yokmuş inşallah olmaz çünkü gece uyutmuyor
Aynen canım suanda maşallah li var valla,biliyormusun hamile deilken ben hergun çiğneme tableti atardim mide agrilarim o kadar çok olurdukiMasallah, dilini isir. Miden saglikliymis, hormonlara ve organ daraltmalarina karsi bile direniyor baksana
Bir hap vermişti kullanmak istemedim burada herkes şurup kullanıyor bende ondan alsam daha iyi olacakAh kuzum inş , sana şurup vermedimi doktor o iyi geliyor diyorlar
Bencede gaviskon şurup haptan daha güvenliBir hap vermişti kullanmak istemedim burada herkes şurup kullanıyor bende ondan alsam daha iyi olacak
Gaviscon surup icemiyorum ama cigneme tabletide cok iyi geliyor onu kullaniyorumBencede gaviskon şurup haptan daha güvenli
ciddi oranda olsa uyarırdı herhalde kuzucum sen yine de dikkati elden bırakma tabii :) ben de konserve olayına büyük çaplı girmedim annemler geliyo yarın onlarla yaparım diyorum.. çok sevindim iyi olmanıza şeker dolap da yerleşir daha var vakit![]()
İyi ki gittin için rahatladı Bayram'ı kafan göbeğinde geçirirdin :) çok sevindim bişey çıkmamasına bazı hamilelerin göbek delikleri dışarda oluyor kıyafetten bile belli oluyor.bende akşama kadar uzanıp kendimde anormal bişeyler arıyorum şu 1,5ayı kafayı yemeden geçirsem.
Ay ne biliyim bana sanki ne şekilde yaparsak yapalım yatamıyoz bi süre dedilerdi :))Normal dogurursak atarık beeo zamanda atamıyoz mu
![]()