- 16 Eylül 2015
- 2.110
- 2.285
- 133
- 42
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #47.101
Unuttu hakikaten sabahinda yuzugu gorunce hatirladiAyy bnm de bi sinirime gidiyo kocayı unuttu yaaa aglamıyorum sinir oluyrm:)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Unuttu hakikaten sabahinda yuzugu gorunce hatirladiAyy bnm de bi sinirime gidiyo kocayı unuttu yaaa aglamıyorum sinir oluyrm:)
Sanci cekmeye baslayinca birde acilman varmi diye baktiklarinda gordunki doguramiycan o zmn dr ne dersin ben sezeryan olcam diye ama muhtemelen o sancidan sonra dogurursun zaten.akisina birak canim.aaayyy inşallah bi solukta doğuruveririz ya sancı önemli diil yani tabii ki çok zordur eminim ama benim olayım başka :)) neyse hayırlısı bakalım ya yaşayıp görücez..
Denemek lazim canim.lansinoh 10 gr 30 liraydi sanki yanlismi hatirliyorum.Kızlarr az önce bunu aldm eczanedeki kız lansinohtan daha ucuz bu da çok iyi ve cok tercih ediliyor dedi.bal gibi kıvamı kimyon fln varms içinde. Sürdum az önce Memiş ucuma:)
Ayin 19 unda bebeleri gorcek olanlar olarak 3 lendiksormaa cok degisik duyguymuss nasill ozluyorummm
![]()
Bende bildigin siddetli sanciyi cekiyorum o el bi kac defa girdi cikti en sonunda sezeryan oldum.ikinci cocugumda tecrubeli olunca o eli sokmak isteselerde sokturmadim.sezeryan olcam dedim istemiyorum dedim.tamam dediler.Normal dogum yapmış biri olarak alttan giren eller normal doğumun şanındandır. O eller girecek bakacak :)
Canım gözün aydın benim sıpa da ters duruyor bende pıhtılıyıö bu arada iğneyi be coraspirini ne Zaman bırakacağını söyledi mi.. Ben sezeryan olacağım kesin o yüzden dönüp dönmemesini çok takmıyorum ama takdığım konu doktorun verdiği sezeryan gününden önce doğumun başlamadı çünkü bu benim için daha riskli böyle bir durumda iğneyi geceden coraspirini iki gün önceden kesmek gerekiyor yoksa ameliyat sırasında kanama durdulamıyor.. Bakalım Nasıl olacak.. Maşallah oğlunun kilosu da iyi
Bebeğine iki isim düşünen anneler kimliğe yazdırmayı düşünüyor musunuz?? Eşim diyor söylemesi zor olur tek isim olsun
Canim benim ve esimin 2 ismi var.oglumada iki isim koyduk sonra kizimida ayirmayalim dedik onada 2 isim koyduk.suan supriz yumurtamizada 2 isim koyariz artik.Bebeğine iki isim düşünen anneler kimliğe yazdırmayı düşünüyor musunuz?? Eşim diyor söylemesi zor olur tek isim olsun
Bencede gerçi yazılsa bile genelde tek ismi kullanıyor herkes iki ismiyle çağıran olmuyor çevreden biliyorumkimlige yazilmayacaksa mantigi yok diyo eaimde bizimki enver kerem olcak
Bizde hep tek isim var ama ben çok heves ettim Ayşe nisa olsun diye eşim Ayşe tek olsun diyor..Canim benim ve esimin 2 ismi var.oglumada iki isim koyduk sonra kizimida ayirmayalim dedik onada 2 isim koyduk.suan supriz yumurtamizada 2 isim koyariz artik.
Çok sürükleyici değil dizi ama sıkılmadan izlettiriyo.bugün 13.bölüm izledm bn deUnuttu hakikaten sabahinda yuzugu gorunce hatirladi![]()
Tamam o zaman ya yine iyi, diğer doktorlar da iyi çünkü.. Ama ben yine de bi sorcam tatlım içime kurt düştü :) dediğin gibi 1000 gibi bi rakam varsa ortada o zaman kadın doğum çocuk hastanesi var, orda her zaman nöbetçi kadın doğumcu ve çocuk doktoru oluyor, olmadı mesai dışında doğmaya kalkarsa oraya giderim heralde
Canım ya şuan valiz hazırlıyorum ne oturabiliyorum ne ayakta durabiliyorum derken gülmekten öldürdün benimantıklı bi yaklaşım tabi
![]()
Lansinoh 10 gr 25 dedi bn bu kremi 20 gr 21 liraya aldm kız kndi tavsiye etti bu siralar bu çok alınıyor diye inşallah iyi gelir her gün surerim artık rezene ve kimyon varms içinde bebeği emzirmeden once silmene bile gerek yok dediDenemek lazim canim.lansinoh 10 gr 30 liraydi sanki yanlismi hatirliyorum.
Canım kime gidiyorsun agdaya. Ben samsuna gecen yıl geldim. Böyle eli çabuk biri temiz bir mekan neresi
Ben de ben deeee19unda gidicem. Nst ye de gircem, çalışabilir raporumu da alıcam inşallah
![]()
5 hf sonra gorcem yavrumu iple cekiomOo yeah 19 u baya bereketli gun![]()
Rezene ve kimyon bebegin gazinada iyi gelir.emzirirken kendinde zaten kimyon tuket.3 ogun 1 er cay kasigi.Lansinoh 10 gr 25 dedi bn bu kremi 20 gr 21 liraya aldm kız kndi tavsiye etti bu siralar bu çok alınıyor diye inşallah iyi gelir her gün surerim artık rezene ve kimyon varms içinde bebeği emzirmeden once silmene bile gerek yok dedi
Bencede gerçi yazılsa bile genelde tek ismi kullanıyor herkes iki ismiyle çağıran olmuyor çevreden biliyorum