• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
bende de reflü var sanırım midemden boğazıma kadar yanıyorum sıcak bişey içsem yakıp gidiyor boğazımı tahriş olmuş çok fena bide üşüttüm dudağımda kocaman uçuk ucube gibiyim ruh gibi çalışıyorum

Kızlar herkese gunaydın olsun .. biz kotu bır gece gecırdık midem cok feci sekilde yandı sankı yemek borum delınmış dısarı asitler fıskırıyor gibiydi uyuyamadım uste birde sabaha karsı wcye kalkarken telefon kablosuna takılıp pat dıye yere yapıştım eşim sıcradı kostu sesıme adamcagız benden cok korktu bem karnımı tutuyorum o sarılmış bı yandan opuyo karnımı allahtan yana dogru dusmuş um yuzustu degıl sonra uzandım hareketlerini dinledim kuzumun o da korkmuştur yavrum yaa belkide uyuyordu :KK61::KK61:

Kızlar herkese gunaydın olsun .. biz kotu bır gece gecırdık midem cok feci sekilde yandı sankı yemek borum delınmış dısarı asitler fıskırıyor gibiydi uyuyamadım uste birde sabaha karsı wcye kalkarken telefon kablosuna takılıp pat dıye yere yapıştım eşim sıcradı kostu sesıme adamcagız benden cok korktu bem karnımı tutuyorum o sarılmış bı yandan opuyo karnımı allahtan yana dogru dusmuş um yuzustu degıl sonra uzandım hareketlerini dinledim kuzumun o da korkmuştur yavrum yaa belkide uyuyordu :KK61::KK61:
Çok geçmiş olsun canım. Kötü olmuş. Karnına doğru düşmediysen bişey olmaz inşallah.

Gecmis olsun canim.yana dogru dusmussun bisey olmaz insallah.tecrubeyle sabit.ben sokakta dustum komple yan yattim yere.

Çok geçmiş olsun dün de benzer bir durumu ben yaşadım hatta sancı geldikçe ev halkı duyacak şekilde ah demişim baya uzun sürdü geçsin diye uyumaya çalıştım erkenden şükür sabaha hafiflemişti benimki muhtemelen gaz sancısıydı eşim milkshake yapmıştı uzun zamandır süt içmeyince sanırım sancı yaptı birde buz gibi olunca kıvrandırdı resmen inşaallah seninde öyledir sabah durumun az çok belli olur doğum sancısı sabit aralıklarla geliyor mesela 20 dk da bir gibi sıklaşırsa anlıyorsun durumu...
Canim benimki gaz sancısı deildi, onu yakinen bilirim, iki sefer şiddetli şekilde yasadigimdan :KK43: dün çocukların kırtasiye alışverişi için inmistik, aslında yolda yurumedim ama, orada bakinmaktan sağa sola donmekten yorgun düştüm, eve gelincede balık istemişti çocuklar onla ugrasinca oldu sanırım . gerçekten son günlerde biraz fazla hareket beni çok yoruyo :KK43:

Çok geçmiş olsun canım bende banyoda düştüm korkma karnına gelmemiş

maşallah canım minnaga.İnşallah zamanında gelir annesi gelişimi de gayet güzel bakalım p.tesi benimde randevum var kaç gr oldu kızım:KK66:
canım acaba çok mu yordun kendini ,ben de buaralar temizlik falan uğraşıyorum aksama ağrı sizi oluyor .İnşallah zamanında gelir meleklerimiz
Işte yorulmaktan kasıt mağazanın içinde dolaştım, ama gerçektende çok fark ediyo okullara birlikte iyi bir marotona girince hal kalmiyo, asıl beni bekleyen inşaat işi var, onu nasıl halledicem bu kilikla bilmiyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Canim benimki gaz sancısı deildi, onu yakinen bilirim, iki sefer şiddetli şekilde yasadigimdan :KK43: dün çocukların kırtasiye alışverişi için inmistik, aslında yolda yurumedim ama, orada bakinmaktan sağa sola donmekten yorgun düştüm, eve gelincede balık istemişti çocuklar onla ugrasinca oldu sanırım . gerçekten son günlerde biraz fazla hareket beni çok yoruyo :KK43:
Yorgunluk çok etkiliyor gerçekten bende oğlanın kitaplarını defterlerini kapladım tek başıma gece saat 11 oldu öyle yorulmuşum ki o gün benimde çok Ağrı'm oldu ama bu ağrı ve sancılar yaşancı sancı demek istemiştim gerçek sancılar belli aralıklarla oluyor o yüzden aman olmasın zaten dursunlar durdukları yerde

Evet o da var tabi ben birde beklerken iki tane düşük yaptım okadar karamsardım ki bir daha hiç hamile kalamıcam kalsamda artık devam etmeyecek sanıyordum son düşükten sonra dokuz ay hamile kalamadım her ay bir yıkımdı bizim için eşim hep der şimdiye üçüncü olmuştu diye napalım vakti zamanı böyleymiş inşaallah sağsalim kavuşmak nasip olsun
Aynen o karamsarlık bana da tüp bebek negatif olunca çökmüştu.bnm hiç çocuk olmayınca çok büyük bi hasret iç yangını oluyor.hiç olmucak sandm.oyy oyy dertlendm insallah hayrli evlat olurlar

Back
X