• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Merhaba arkadaşlar bende 33+6 oldum bugün 2 haftadır gobek deligimin çevresinde sanki böyle Kasım yirtilmas gibi bir acı yanma vardı ve hala da devam ediyor özellikle uzun süre ayakta durunca yorulunca yemek yaparken daha beter acıyor ağrı değil ama .... yatın genel cerrahi gideceğim kadın doğumcum normal dedi ama bu günlerde o hissettiğim acı gobek deligi çevresinden az daha yukarı vikti sanki içinde yara var gobek deligimin inanılmaz civik ve yumuşadı boşaldı fıtık olabilir mi sizce
Ben bilmiyorum ama çok rahatsızsan riske atma tabii genel cerrahi ye gostermen iyi olur

Slm kızlar bende 31 haftalik hamileyim son 15 gundue kalca kemiklerim çok agriyor uyuyamiyorum hatta kalcam dan bacaklarima da iniyor ağrı magnezyum da kullanıyorum kaç aydır ama işe yaramıyor sizede oluyor mu bu tarz seyler

Kızlar ben çok kötüyum öyle şiddetli bir gribe yakalandim ki anlatamam :hasta: hapsurup aksirip piskirmaktan çocuk pırt diye çıkacak diye korkuyorum.

Hamileyken grip olmak berbat ilaçta alamıyorum ölüyorum aman dikkat edin kendinizi canlar

Kızlar selam. Biz anadolu yakası kadıköy maltepe pendik civarında oturanlar olarak bi buluşalım diyoduk ya aylardır :)
Cumartesi hamiş konsepti yapalım kahvaltı yapalım dedik. Bunun içinde deniz kenarı olsun Pendik Marina - Değirmen Cafe de bu cumartesi 1 Ekim günü yani sabah 10 gibi toplanalım dedik. Yakınlarda olan gelmek isteyen olabilir mi acep? Yakınlarda olup gelmek istemeyeni oklavayla kovalarım zati :sinirli:
Ayy ne iyi edersiniz. Siz yakın olanlar toplanın biz uzak olanlara fotoğraf atin

İstanbul burası canım selam verir geçersin evine :KK70: arkdasım tabıki varda gel dolap sil diyebilemem :)
Püff ben de senin gibiyim 4 yıldır aynı evde oturuyorum daha 1 komşum yok. İnsanlar da bi garip :( Ama çok isterdim bi kapı komşum arkadaşım olsun :(

Selam kızlar. Nasılsınız? Biz hafta sonu Dr.daydık. 1755 gr olmuş oğluşum, boyu da 42 cm. Doğum pozisyonunu da almış. Erken değil mi ki? :KK57:
Maşallah canım :nazar: doğum pozisyonu dedikleri baş geliş oluyor canım. Çocuğun duruş şekli yani ;)

Kızlaaaaaaar,
Adet ağrısı gibi ağrısı olanlar varmı?
Kuyruk kemiği ,belimin iç kısmı ve adet ağrısı gibi bir ağrı devamlı.şiddetli değil böyle donuk bir ağrı ama sürekli.
Doktora gittim geldim nst de sancı çıkmadı ,erken doğum bulgusuda yok.doktor normaldir olacak artık bundan sonra dedi ama işte tedirdin oluyorum.yaşayan varmı böyle ağrılar....

Ikra meyra Ikra meyra tatlim darbeydi tayindi lojmandi tasinmaydi derken bi turlu kendime gelip bakamadim konuya dogum yapanimoz yok degil mi henuz? Gecmek bilmeyen gunlerle bogusuyoruz resmen umarim hepiniz iyisinizdir sevgiyle kucakliyorum hepinizi..
canim sukur iyiyiz equita equita 28+2 de dogum yapti bebegi kuvezde durumu iyi cok sukur 1 kiloyu gecmis massalah baska dogum olmadi bizden bu kadar allaha emanet olun ..

Kızlar ben çok kötüyum öyle şiddetli bir gribe yakalandim ki anlatamam :hasta: hapsurup aksirip piskirmaktan çocuk pırt diye çıkacak diye korkuyorum.

Hamileyken grip olmak berbat ilaçta alamıyorum ölüyorum aman dikkat edin kendinizi canlar

Ay geçmiş olsun cnm bende de olmuştu. tarhana çorbası- tavuk suyu çorba mandalina tüketmeye çalış bol bol

Slm kızlar bende 31 haftalik hamileyim son 15 gundue kalca kemiklerim çok agriyor uyuyamiyorum hatta kalcam dan bacaklarima da iniyor ağrı magnezyum da kullanıyorum kaç aydır ama işe yaramıyor sizede oluyor mu bu tarz seyler
Kalca kemiklerim benimde cok agriyor.gece uykumdan uyaniyorum agrisina.kalsiyum eksikligide yapar.sut yogurt yemegi azaltmistim simdi yine tekrar cogalttim canim.

Gecmis olsun canim.hamileyken zor emzirirken daha zor cunku ne ilac alabiliyorsun tam olarak ne de bebeginle ilgilenecek halin oluyor.

Püff ben de senin gibiyim 4 yıldır aynı evde oturuyorum daha 1 komşum yok. İnsanlar da bi garip :KK43: Ama çok isterdim bi kapı komşum arkadaşım olsun :KK43:
Canim eskidenmis o komusluklar.bende 4 yildir kendi evimdeyim ust katta esimin akrabasi oturmasina ragmen haftalarca gorusmedigim olur.alt kat zaten bos oturan yok.apartmanda ikimiziz.mahallede komsu desen o da yok.onceko evimdeki komsularim cok iyiydi.

Kızlaaaaaaar,
Adet ağrısı gibi ağrısı olanlar varmı?
Kuyruk kemiği ,belimin iç kısmı ve adet ağrısı gibi bir ağrı devamlı.şiddetli değil böyle donuk bir ağrı ama sürekli.
Doktora gittim geldim nst de sancı çıkmadı ,erken doğum bulgusuda yok.doktor normaldir olacak artık bundan sonra dedi ama işte tedirdin oluyorum.yaşayan varmı böyle ağrılar....
Zaman zamn oluyor banada.doguma hazirlik gibi dusun.

Kizlar u gobek adini doktor gobegini keserken soruyo mu ya ameliyattayken fln. O sekil mi koyuluyo?
Bana kimse sormadi canim.sadece dogum kagidinda ebenin adi yaziyor o isimdir diye tahmin ediyorum.bizim ebe benden kucuktu biliyorum hatta benim belden asagimi dogumdan sonra yikadi.cok iyi biriydi bakalim yine o mu denk gelir bana.

Back
X