- 4 Eylül 2015
- 6.934
- 8.424
- 198
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #51.861
Yarım gün çalışmayı mı diyorsun canım?KIZLAR DOĞUM İZNİYLE İLGİLİ YENİ YASA MI ÇIKTI? 800 KÜSÜR TL DEVLET MAAŞ VERİYORMUŞ SANIRIM BİLGİSİ OLAN VAR MI?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarım gün çalışmayı mı diyorsun canım?KIZLAR DOĞUM İZNİYLE İLGİLİ YENİ YASA MI ÇIKTI? 800 KÜSÜR TL DEVLET MAAŞ VERİYORMUŞ SANIRIM BİLGİSİ OLAN VAR MI?
Cnm ne sinavina gitceksin haftaya yazi isleri mudurlugu icin mi 9 ekimde. Katip misindoğum sonrasına saklıyorum iznimi ne olur ne olmaz diye. Zaten haftaya 5 gün grip diye rapor alıcam ders çalışmam lazım. Bu halde haftaya Ankaraya sınava gidicem bi de oğlumun şansına :)
Benim göbeğim inmişti hiç belli olmuyordu dışardan ama ben açıp bakınca büzülmüş gibi kötü duruyordu.kimininde göbeği kalıyor bir müddet.İnmeyen rahim kızlar büyüyor ya küçülmesi zaman aliyor bn öyle biliyrm:)
O SANIRIMYarım gün çalışmayı mı diyorsun canım?
Cnm ne sinavina gitceksin haftaya yazi isleri mudurlugu icin mi 9 ekimde. Katip misin
hanımlar bebek yatağı viskomu,pamukmu,süngermi olmalı karar vermekte zorlanıyorum ben siz nasıl aldınız ?
O SANIRIM
Evet bende ekle istersen haberciden 129222Evet canım yoksa sen de mi:)
Bu yari maasin disinda birde 823 tl mi verio devlet. Ornegin mesele yari maas 1250 tl declet katkisiyla 2000 tl mi olcak.bi de sanirim ilk cocuk icin 2 ay sadece bu sekilde kullanabiliyoruz degil mi. Oyle okumustum sanki. Ve normal analik izni bittikten sonra araya ekstra normal izin veya rapor koymadan direkt bu uygulamaya baslamamiz gerekio dimiCanım evet yeni kanunda yarım gün çalışma hakkımız var. Doğum iznimizi bitirdilkten sonra başlayabiliyoruz. Ama bunu kullanırsak süt iznimizi kullanamıyoruz. ikisinden biri olmalı. Şuan ki normal maaşının yarısına + 823 tl devlet katkısı geliyor.
Ekledim ki:)Evet bende ekle istersen haberciden 129222
Canım benim belimde sancı gibi devamlı ağrı ve rahim ağrısı vardı ,nst de sancı çıktı.serumla kestiler.şimdi evde dinleniyorum.sende eğer sürekli ise nst çektir için rahat olsun.birde Allah korusun erken doğum olsa bile korkma bebek sadece biraz zayıf olur onun dışında kendini kurtardı.doktorum bana öyle dedi ,buda beni rahatlattı.inşAllah vakti saati gelince sağlıkla doğar bebişlerimiz.Kizlar hala beklemedeyim ara ara giriyor sani acaba usuttummu dedim bilemedim.birazdan kizimi uyutunca bende yatayim uyuyayim diyorum hala gecmezse o zmn giderim tahminim.zaten suan da oturuyorum dinlenmeye cekildim.bakalim hayirlisi hakkimizda.
bende oyle düşünüyorum canım hatta kraftın bi modelini beğendim, bazı sitelerde yapılan yorumlar sert sünger olmalı falan yönündeben pamuk aldım cnm
bende oyle düşünüyorum canım hatta kraftın bi modelini beğendim, bazı sitelerde yapılan yorumlar sert sünger olmalı falan yönünde
Bu yari maasin disinda birde 823 tl mi verio devlet. Ornegin mesele yari maas 1250 tl declet katkisiyla 2000 tl mi olcak.bi de sanirim ilk cocuk icin 2 ay sadece bu sekilde kullanabiliyoruz degil mi. Oyle okumustum sanki. Ve normal analik izni bittikten sonra araya ekstra normal izin veya rapor koymadan direkt bu uygulamaya baslamamiz gerekio dimi
hmm illa bi yerden bişey kesiyolar yani bu part time çalışma ne kadar süreyle biliyo musun canım?Canım evet yeni kanunda yarım gün çalışma hakkımız var. Doğum iznimizi bitirdilkten sonra başlayabiliyoruz. Ama bunu kullanırsak süt iznimizi kullanamıyoruz. ikisinden biri olmalı. Şuan ki normal maaşının yarısına + 823 tl devlet katkısı geliyor.
2 ay cnmhmm illa bi yerden bişey kesiyolar yani bu part time çalışma ne kadar süreyle biliyo musun canım?
inş canım bende öyle yapıyım banada en sağlıklı pamuk geliyorben park yatağı alırken ordaki görevliler bana pamuk en iyisi dediler bende onlara güvenip pamuk yatak aldım banada pamuk daha sağlıklı geldi inşş memnun oluruz