• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
:KK70: yok yok kadın strese girer bişi olur bi yerlerine falan :-)
Sen strese gireceğine o girsin bırak kız:KK76: urashaa urashaa şuan kilo düşünmüyorum rahatım :))) kocacığım aradı keşke doktorun söylediklerini anlatmasaydım. Gelince yandım:olamaz: akşam erken yat sabah erken kalk 7_8 arası süt yumurta bal tereyağı sonra ara öğün hurma pekmez ceviz badem falan filan öğlen protein sonra meyve yoğurt yada sütlü tatlı akşam sebze falan sonra çerez meyve yatmadan ballı süt
Gelince oğluna kilo aldırcakmış:oha: ben kaç kilo olacağım.:KK47::olamaz: hergün ayrı liste yapacak hepsini yersem iyi de. zaten ben nefes alamadığım için çok yiyemedim şimdi ne olacak bilmiyorum. Bende moralim iyi olmalı kendimi sıkıp bebeği gerip kasmamalıyım herşeyi hissediyor dedim. Üzülme ozaman dedi:oha: durduk yere mi üzülüyorum ben dedim takma kafana dedi:KK57:

Gülmez kız Gülmez bende mercimegi tercih eden o tiplerdenim.. sevmiyorum digerini napıyım :olamaz:

Ya ne bilim hani her evde evde pişer ya mercimek ondan eve söylenince :KK48: bir de dışarı da yiyince mercimeği benim önüme koyuyorlar adamlar bana işkembeyi yakıştıramıyor zaar :KK70: işkembeyi önüme çekip sosunu alabilir miyim diyorum :ıslık:

Sen strese gireceğine o girsin bırak kız:KK76: urashaa urashaa şuan kilo düşünmüyorum rahatım :))) kocacığım aradı keşke doktorun söylediklerini anlatmasaydım. Gelince yandım:olamaz: akşam erken yat sabah erken kalk 7_8 arası süt yumurta bal tereyağı sonra ara öğün hurma pekmez ceviz badem falan filan öğlen protein sonra meyve yoğurt yada sütlü tatlı akşam sebze falan sonra çerez meyve yatmadan ballı süt
Gelince oğluna kilo aldırcakmış:oha: ben kaç kilo olacağım.:KK47::olamaz: hergün ayrı liste yapacak hepsini yersem iyi de. zaten ben nefes alamadığım için çok yiyemedim şimdi ne olacak bilmiyorum. Bende moralim iyi olmalı kendimi sıkıp bebeği gerip kasmamalıyım herşeyi hissediyor dedim. Üzülme ozaman dedi:oha: durduk yere mi üzülüyorum ben dedim takma kafana dedi:KK57:
sen aradan laf geciriyim dedin o işi senin yemek listene bağladı dimee..:duduk:
uyanık erkek milleti anam bunlar...
takma kafana diyip kestirip atıyorlar ıste

Ya ne bilim hani her evde evde pişer ya mercimek ondan eve söylenince :KK48: bir de dışarı da yiyince mercimeği benim önüme koyuyorlar adamlar bana işkembeyi yakıştıramıyor zaar :KK70: işkembeyi önüme çekip sosunu alabilir miyim diyorum :ıslık:
dışarda mercimek söyleyince bi garip oluyo evet ama sevmeyenede o meret çok fena kokuyo beee yawrumm:KK53:

ay aynı evde hem anne hem kv zor oluyor valla. benim evim küçük 90 metre kare annem bizde kalacak kv gelecek görümcem şimdiden uçak biletini aldı :KK70: görümcem var diye ablamda gelirrrr :halay::halay::rolleyes: bakalım napcez :)

Ooo sizin ki kadın kadına :KK76: bize geçen sömestr tatilinde 75 metrekare 2+1 eve annem, babam, kayınvalide, kayınpeder, kaynım, görümcem sığdık :oha: 15 gün kop kop :rolleyes: he annem düşüp ayağını sakatlanmış öyle geldi, kv yürürken ayak liflerini yırttı, görümcem de gözlük kullanmak istemiyorum dedi lazer ameliyat oldu, ben de aşılama tedavisine başlamıştım :KK71: :KK71:

Kızlar bu çay sütü arttırıyor günde 4-5bardak içiliyor kızımda çok faydası oluyordu 4 kutu aldım

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 30

Tee plan yerini bulamamış :duduk: halbuki oyy oğlum stres mi olmuş tamam annesi siz iyi olun diğer konuyu düşünme ben çözeceğim sen ne dersen o diye cevap bekliyordum :işsiz:
Benim kv yarın gidiyor :KK55:

Ooo sizin ki kadın kadına :KK76: bize geçen sömestr tatilinde 75 metrekare 2+1 eve annem, babam, kayınvalide, kayınpeder, kaynım, görümcem sığdık :oha: 15 gün kop kop :rolleyes: he annem düşüp ayağını sakatlanmış öyle geldi, kv yürürken ayak liflerini yırttı, görümcem de gözlük kullanmak istemiyorum dedi lazer ameliyat oldu, ben de aşılama tedavisine başlamıştım :KK71: :KK71:
anammmm tam timarhanelik olmuş demek geçen sene sizin ev:halay:halay başıda sen olmuşun...
valla bana bi annem gelir babam zaten doğur öyle gelin rahat edemezsin dedi.. kV KP de yakın zaten... diğerleride gelir gider tamamdır bizim durum

Sabah 9 da sezeryana alindim.32.6 da 2150 dogdu kizim kuvozde suan solunum sikintisi var ne kadar durur bisey diyemiyorlar..dua edin bize.
Canimm Allah anali babali büyütsün, inşallah en kisa zamanda alirsin yavrunu kucagina.

İlk
Rabbim hayırlı zamanda sağlıkla sihhatla burada bekleyen tüm arkadaslarimizin adını yazdırmayı nasip etsin canım.

Bende en çok ilk normal doğum yapacak olanı merak ediyorum. Sanırım ilk arkadaşı sorulara bogucam meraktan :KK48:
İlk sıralardasın ama ona göre diğer merak edenler sana sorarsa şaşmam:KK48:

Bende didim etme bak başka bişi söyle et türü falan yok didi çorba içicem :63:
Bizimkinin de huyu dışarda ben ne alırsam onu alıyor kendine uğraşmak mı istemiyor ne artık..benim mercimek çorbasıyla aram hiç yok ama lokanta usülü yapıyorum 2 gündür çok beğeniyoruz kızımla

Back
X