- 26 Ocak 2016
- 5.703
- 11.323
- 248
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #52.441
Sen strese gireceğine o girsin bırak kızyok yok kadın strese girer bişi olur bi yerlerine falan
![]()

Gelince oğluna kilo aldırcakmış

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen strese gireceğine o girsin bırak kızyok yok kadın strese girer bişi olur bi yerlerine falan
![]()
Oooo şenlik var halay başıda sen olursunay aynı evde hem anne hem kv zor oluyor valla. benim evim küçük 90 metre kare annem bizde kalacak kv gelecek görümcem şimdiden uçak biletini aldıgörümcem var diye ablamda gelirrrr
bakalım napcez :)
Gülmez kız Gülmez bende mercimegi tercih eden o tiplerdenim.. sevmiyorum digerini napıyım![]()
Benimkide içmez onu ama annemler ve benim kız sever o gelmeden hallederiz bizKız benim adam eve girmez evde pişirirsemdışarı da güzel yapan bi yer var oraya gidiyoruz ben işkembe o mercimek içiyor
diyorum dışarda mercimek mi içilir bari başka bişi yaptır yok
![]()
Bildiğin mercimek çorbası mınazik herif
Ay hadi dışarıda neyse de geçen hava soğuk diye eve söyledik mercimek söyledi kendisine
millet güler didim
![]()
sen aradan laf geciriyim dedin o işi senin yemek listene bağladı dimee..Sen strese gireceğine o girsin bırak kız![]()
urashaa şuan kilo düşünmüyorum rahatım :))) kocacığım aradı keşke doktorun söylediklerini anlatmasaydım. Gelince yandım
akşam erken yat sabah erken kalk 7_8 arası süt yumurta bal tereyağı sonra ara öğün hurma pekmez ceviz badem falan filan öğlen protein sonra meyve yoğurt yada sütlü tatlı akşam sebze falan sonra çerez meyve yatmadan ballı süt
Gelince oğluna kilo aldırcakmışben kaç kilo olacağım.
hergün ayrı liste yapacak hepsini yersem iyi de. zaten ben nefes alamadığım için çok yiyemedim şimdi ne olacak bilmiyorum. Bende moralim iyi olmalı kendimi sıkıp bebeği gerip kasmamalıyım herşeyi hissediyor dedim. Üzülme ozaman dedi
durduk yere mi üzülüyorum ben dedim takma kafana dedi
![]()
dışarda mercimek söyleyince bi garip oluyo evet ama sevmeyenede o meret çok fena kokuyo beee yawrummYa ne bilim hani her evde evde pişer ya mercimek ondan eve söylenincebir de dışarı da yiyince mercimeği benim önüme koyuyorlar adamlar bana işkembeyi yakıştıramıyor zaar
işkembeyi önüme çekip sosunu alabilir miyim diyorum
![]()
ay aynı evde hem anne hem kv zor oluyor valla. benim evim küçük 90 metre kare annem bizde kalacak kv gelecek görümcem şimdiden uçak biletini aldıgörümcem var diye ablamda gelirrrr
bakalım napcez :)
Doğum şeklinide yazsaydın güzel olurdu:))) güzel düşünmüşsün :)))))Sevgili annelerimiz ilk sayfamiza dogum yapanlarin
Sevgili annelerimiz sayfamizin ilk sayfasina dogum yapan anneler
Sen strese gireceğine o girsin bırak kız![]()
urashaa şuan kilo düşünmüyorum rahatım :))) kocacığım aradı keşke doktorun söylediklerini anlatmasaydım. Gelince yandım
akşam erken yat sabah erken kalk 7_8 arası süt yumurta bal tereyağı sonra ara öğün hurma pekmez ceviz badem falan filan öğlen protein sonra meyve yoğurt yada sütlü tatlı akşam sebze falan sonra çerez meyve yatmadan ballı süt
Gelince oğluna kilo aldırcakmışben kaç kilo olacağım.
hergün ayrı liste yapacak hepsini yersem iyi de. zaten ben nefes alamadığım için çok yiyemedim şimdi ne olacak bilmiyorum. Bende moralim iyi olmalı kendimi sıkıp bebeği gerip kasmamalıyım herşeyi hissediyor dedim. Üzülme ozaman dedi
durduk yere mi üzülüyorum ben dedim takma kafana dedi
![]()
anammmm tam timarhanelik olmuş demek geçen sene sizin evOoo sizin ki kadın kadınabize geçen sömestr tatilinde 75 metrekare 2+1 eve annem, babam, kayınvalide, kayınpeder, kaynım, görümcem sığdık
15 gün kop kop
he annem düşüp ayağını sakatlanmış öyle geldi, kv yürürken ayak liflerini yırttı, görümcem de gözlük kullanmak istemiyorum dedi lazer ameliyat oldu, ben de aşılama tedavisine başlamıştım
![]()
![]()
3. Mevhibe 10 ekimçok mantıklı eline sağlık :) bakalım 3. kim :) Allahım tüm liste sağ sağlim çocuklarına kavuşsun inşallah
Canimm Allah anali babali büyütsün, inşallah en kisa zamanda alirsin yavrunu kucagina.Sabah 9 da sezeryana alindim.32.6 da 2150 dogdu kizim kuvozde suan solunum sikintisi var ne kadar durur bisey diyemiyorlar..dua edin bize.
Benimkide içmez onu ama annemler ve benim kız sever o gelmeden hallederiz biz![]()
Bildiğin mercimek çorbası mıdedim belki mercimek köftesi vs dir
dışarda mercimek söyleyince bi garip oluyo evet ama sevmeyenede o meret çok fena kokuyo beee yawrumm![]()
İlk sıralardasın ama ona göre diğer merak edenler sana sorarsa şaşmamRabbim hayırlı zamanda sağlıkla sihhatla burada bekleyen tüm arkadaslarimizin adını yazdırmayı nasip etsin canım.
Bende en çok ilk normal doğum yapacak olanı merak ediyorum. Sanırım ilk arkadaşı sorulara bogucam meraktan![]()
Bizimkinin de huyu dışarda ben ne alırsam onu alıyor kendine uğraşmak mı istemiyor ne artık..benim mercimek çorbasıyla aram hiç yok ama lokanta usülü yapıyorum 2 gündür çok beğeniyoruz kızımlaBende didim etme bak başka bişi söyle et türü falan yok didi çorba içicem![]()