bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Aynen ölee kuzum madem anlatmıcaksınız özelden randevulaşın bizide merakta bırakmayın dimi ama :duduk: zaten şiştik burda sıkıntıdan:KK51: dövecek adam arıyorum bu negatiflik üstümden nasıl gidecek bilmiyorum:kızgın: dokunsa biri ağlıcam:cry: kocama bu gece çok zor geçecek zavallım benim:KK53:
ye kız adamı kemir :KK70::KK70: ayyy benimkine diş geçmiyo artık hanzooo bari sen yap :KK70::KK70::KK70:

Kızlar valla ben bi kendimi dertli bilirdim herkes dertliymiş. Herkes kv tarafıyla problemler yaşıyor galiba ama siz problem yaşarken eşiniz onların yanında değilde eğer sizin yaninizdaysa yapılan haksızlığı görüp size hakveriyorsa hiç takmayın. Benim herif gibi daha ailesini pohpohlayip sen de ne kadar fitnecisin demiyorsa ne ala
Geçmişe bir bakım dedim Ayy tam benim dertli konum benim eşimin bir defa duymadım ağzından sen haklısın ben kınciyim ben takıntılıyım onlar hep ii niyetliler tek duyduğum bunlar

Çok birikmis sayfalar bir iki tane okudum ama baktım olcak gibi değil Ayy kızlar bende bu ara çok sinirliyim catacak adam arıyorum resmen kocaman da sinirimi çıkaramıyorum o ben söylensemde hiç takmaz gibi çapta vermez ben daha çok sinir oluyorum öyle ondan onu pas geçtim yarında iş var off inş orda çatma birine

Kızlar benim minnoş oğlum 3-4 gündür çok hareketli. Sağdan soldan vuruyor bir de aynı anda kasiklarimda hareket ediyor. Bu kadar hareketli olması normal mi?
benim de öyle kuzum artı olarak benim balık popoma tepiyo evet evet yanlış okumadın popoma nasıl beceriyo bilmiyorum valla.. beş doğum yapmış anneme sordum o bile böyle bişey yaşamamış :))

Canım dur hele bi şu üzerimizde ki fazla hormonlardan bi arınalım şu stresli günler bi geçsin, normal lafa yapımıza bi dönüş yapalım. Şuan böyle kararlar için çok farklı bi zaman.. Güzel yüreğini karamsarlığa düşürme
saol bitanem insanda güzel yürek bile bırakmadılar :( valla çirkef mahalle karıları gibi oldum kendimi tanıyamıyorum.. inşallah yavruma iyi bi anne olurum :(

zaten suratım sirke satıyo datlım :)) elimde diil ben duygularımı yüzümden felaket belli eden bi insanım.. eşimin taktiği de hiç bişey olmamış gibi davranmaktır.. ya arkadaş bu taktik bende sökmüyo 10 yıldır öğrenemedi gitti anasını satıyım ya!! bunca süredir evcil hayvanım olsa öğretirdim bunu yani tövbe tövbeeee..böyle işte karışık bitanem :KK43: ha ama bak yok ben kocadan başka sorun da isterem dersen elimizde o da var bacım :))) demin yemekte yumurtladı bizimki.. benim daha hiiiiçç tanışamadığım teyzeleri gelicekmiş izmirden!! benim 8 aylık hamiile olmamı bekledilerse demek tanışmak için dimi insanların da günahını almamak lazım :KK62: siz benim düğünüme bile gelmeyin bunca yıl çağıralım yine gelmeyin ondan sonra hamileliğimin 9. ayında gelin ooofff offf
Yani yuh o teyzelere doğumdan sonra bebek görmeye falan gelip tanışsalarmış ya. Yok canım valla bu insanlar bizim göbekli halimizi beklediler galiba stresle doğuralım diye mi delirelim diye mi anlamadım. Kocana gelince hepsinin bazen öyle anlayışsız tarafları oluyor malesef mükemmel koca yoktur :sus: idare edilebilen koca vardır bence:)))) takmamaya çalış şu dönemde canım geçici bişeydir umarım.

Ne konustunuz dersen :) hamilelik sürecini başından sonuna konuştuk :KK70: bir girdik yumurtlamaktan cıktık dogumdan en son arka masamızdaki adam dönüp dönüp bakıyodu o derece :KK70:
:KK70::KK70: bu kadınların hepsi aynı anda nasıl diye düşünmüştür koca göbüşleri görünce:KK57: nerden bilsin hamile topiğinden olduğunuzu:p e birde siz hasta bezi patlak top vs girdiyseniz konuya:KK53: adam dumur olmuştur:KK70:

saol bitanem insanda güzel yürek bile bırakmadılar :KK43: valla çirkef mahalle karıları gibi oldum kendimi tanıyamıyorum.. inşallah yavruma iyi bi anne olurum :KK43:

Yok kuzum yok şimdi annen baban da var ya biraz o durumda seni negatif duygulaştırdı. Hormon diyip geçme ciddi çok saçma bişi yapıyor insanı. Kız dün yan komşunun kızı evleniyormuş tanıyon mu de hayır. Davul zurna geldi ama ne güzel çalıyor istemsiz oynama duygusu neyse gelini aynı oyun havasıyla evden çıkarıp 2 göbek attılar ama ben ağlıyorum :KK70:
Şu hormoncuklar bi normale dönsün miss gibi anne olacaksın :anne:

because of you because of you kuzum neyin var okuyamadım geçmişi hiç bugün ev işi çamaşır derken ben pert birde kocam yardım etti güya
amaaann nolsun datlım birikimler işte içime attıklarım öyle karışık :/ eşimle ilgiliydi.. sen de dikkat et kendine yavaş yavaş yap herşeyi.. annecime nazar değdirdim ben de dizi tutuldu garibimin habire iş yapan kadın kaldı öyle iyi mi her şey üstüme kaldı benim de :(

Yok kuzum yok şimdi annen baban da var ya biraz o durumda seni negatif duygulaştırdı. Hormon diyip geçme ciddi çok saçma bişi yapıyor insanı. Kız dün yan komşunun kızı evleniyormuş tanıyon mu de hayır. Davul zurna geldi ama ne güzel çalıyor istemsiz oynama duygusu neyse gelini aynı oyun havasıyla evden çıkarıp 2 göbek attılar ama ben ağlıyorum :KK70:
Şu hormoncuklar bi normale dönsün miss gibi anne olacaksın :anne:
inşallah inşallah :dua:

Back
X