bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
amaaann nolsun datlım birikimler işte içime attıklarım öyle karışık :/ eşimle ilgiliydi.. sen de dikkat et kendine yavaş yavaş yap herşeyi.. annecime nazar değdirdim ben de dizi tutuldu garibimin habire iş yapan kadın kaldı öyle iyi mi her şey üstüme kaldı benim de :KK43:
Canım kıyamam bu ara hormonlar bizi böyle yapıyor düzelecek askisi bu gunlee geçecek annende geçmiş olsun birkaç gün dinlensin geçer canım öpüyorum seni üzme o tatlı canını

Hastaneye geldik çok fazla sancım var 60 larda nst ye bağladılar serum taktılar adalat verdiler pruloton yaptılar yatışım yapıldı sancılar durmazsa bebeğimi alacaklar
Canımmm Allahım yardımcın olsun , inşAllah kesilir sancılar benim kesilmişti 70çıkan sancım.ama olurda gelirse bebek hiç korkma Allahın izniyle hiç bişeycik olmaz.Rabbim güç kuvvet versin.

Hastaneye geldik çok fazla sancım var 60 larda nst ye bağladılar serum taktılar adalat verdiler pruloton yaptılar yatışım yapıldı sancılar durmazsa bebeğimi alacaklar
ay canim hadi hayirlisı krıtık dönemi artk hepımz gectik icin rahat olsun ama tabi umuyoruz ki bebısin biraz daha sabredr bu saattn snra ne kadar kalsalar kardir.iyı oldukça yaz bıze de merakta birakma cnim

Ya kızlar çok kasılmam var karnım sürekli sertleşip duruyo.doktora gittim nst normal erken doğum bulgusu yok.doktor artık normal dedi ,bide 34ten sonra doktorlar da bi rahatlıyo sanki, gayet relax konuştu oyüzden hiç tatmin olmadım.sizdede varmı kasılma....bide ben 24.haftadan beri kasılma ilacı içiom ,ona rağmen böle....
Benim de çok oluyor.. Hatta böyle kalıyorum adım atamıyorum.. Sonra bir anda tuvalet ihtiyacı doğuyor... Kasıklarımda bir basınç...

Evet haklısın kardeşim bugun 35 haftaya girdim ve birden çok şey değişti.
Aynen canım geçen hafta daha iyiydm günden güne ayakta duramiyorm iyi ki çantamı hazrlamisim ütülerimi yapmisim.yarın başla canım geç kalma.Allah ise gidenlere yardm etsin bn evin işini bile yapamiyorum azcık yurusem mahvoluyrm.oğlum da kilolu bsy olsa napcak tm acaba.iki hafta önce 2 kiloydu anca 2300 olmstr

Anaaaam bu Kasım bebeleri ne aceleci çıktı :anne: kuzum inşallah sancın durur korkma sakin ol. O gelen nişanmıymış doktor ne dedi?

Anaaaam bu Kasım bebeleri ne aceleci çıktı :anne: kuzum inşallah sancın durur korkma sakin ol. O gelen nişanmıymış doktor ne dedi?
Alttan bakmadı yarın bakcak ama nişan bariz yani o geldi sancılar başladı.halada az az geliyor lavaboya girdikçe peçeteye.inşallah gelmez bebeğim dua edin lütfen çok erken daha hiç hazır hissetmiyorum kendimi

Benim de çok oluyor.. Hatta böyle kalıyorum adım atamıyorum.. Sonra bir anda tuvalet ihtiyacı doğuyor... Kasıklarımda bir basınç...
Yarın kontrolüm var bakalım nst de ne çıkcak...
Burda erken doğumlar oluyo valla tırstım çok.
Ben bide 24.haftadan beri bu kasılmalar için adalat içiyorum ona ragmen çok kasılmalarım.nyse hayırlısı artık Allah yardımcımız olsun

Alttan bakmadı yarın bakcak ama nişan bariz yani o geldi sancılar başladı.halada az az geliyor lavaboya girdikçe peçeteye.inşallah gelmez bebeğim dua edin lütfen çok erken daha hiç hazır hissetmiyorum kendimi
Dualarımız seninle canım sakin ol lütfen kendini rahat bırak stres sancıyı tetikler inşallah sancın kesilecek.

Haydii bir sürpriz dahaa... Canım allah hayırlı zamanda kucağına almayı nasip etsin. Var mıydı erken doğum riskin...

amaaann nolsun datlım birikimler işte içime attıklarım öyle karışık :/ eşimle ilgiliydi.. sen de dikkat et kendine yavaş yavaş yap herşeyi.. annecime nazar değdirdim ben de dizi tutuldu garibimin habire iş yapan kadın kaldı öyle iyi mi her şey üstüme kaldı benim de :KK43:

Kuzum noldu :( okuyamadım geçmişi ben kıyamam sana üzüldün mü :( o kocanı yolla bana hormonlarım adam dövmeye cok meilli :P

Canım Allah yardımcın olsun inşallah bebisin vaktini bekler dualarım seninle kendini üzme emi

Back
X