- 29 Temmuz 2015
- 320
- 247
- 23
- 40
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #53.461
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım Allah bilir tabi ama vakti nezamansa ozaman gelsin bebişin. Rabbim yar ve yardımcın olsun. Dualarımda olacaksın inşallah bebişin ve senden güzel haberler alıcaz.Vardı rahim boyu kısalmıştı yatak istirahatindeydim Can'ım
 bu arada aklınızda olsun muzun ve ballı sütün gercekten bebek kilosunda büyük etksi var..gecen hafta kilosundan dolayı üzgündüm bir hafta günde 2 muz 2 bardak ballı süt içtim 6 günde nerdeyse 600 gr almış bebeğim
 bu arada aklınızda olsun muzun ve ballı sütün gercekten bebek kilosunda büyük etksi var..gecen hafta kilosundan dolayı üzgündüm bir hafta günde 2 muz 2 bardak ballı süt içtim 6 günde nerdeyse 600 gr almış bebeğimMaşallah iyi kilo almış doğal sezeryan nasıl canım ya aramızda 2gün var bende 10 ekimde gün alıcam erken dogum riskim var ilaç içiyorumkızlar bizimde günümüz belli oldu..28 ekimde dedi doktor ben 20 si gibi alır diyodum ama doğal sezeryan yapıcam sancın olsun biraz acılman olsun öyle alıcam diyobu arada aklınızda olsun muzun ve ballı sütün gercekten bebek kilosunda büyük etksi var..gecen hafta kilosundan dolayı üzgündüm bir hafta günde 2 muz 2 bardak ballı süt içtim 6 günde nerdeyse 600 gr almış bebeğim
 bu arada aklınızda olsun muzun ve ballı sütün gercekten bebek kilosunda büyük etksi var..gecen hafta kilosundan dolayı üzgündüm bir hafta günde 2 muz 2 bardak ballı süt içtim 6 günde nerdeyse 600 gr almış bebeğim[/QUOTE]
 bu arada aklınızda olsun muzun ve ballı sütün gercekten bebek kilosunda büyük etksi var..gecen hafta kilosundan dolayı üzgündüm bir hafta günde 2 muz 2 bardak ballı süt içtim 6 günde nerdeyse 600 gr almış bebeğim[/QUOTE]sancın acılman başlıyormuş bebek tam yola girmeden sezeryana alıyolarmış yani bebek ne zaman isterse o zaman oluyor normal doğum gibi..benim de sancılarım var 3 günde bir nst ye giriyorum ama ilaç almıyorumMaşallah iyi kilo almış doğal sezeryan nasıl canım ya aramızda 2gün var bende 10 ekimde gün alıcam erken dogum riskim var ilaç içiyorum
Niye sezeryan cnm[/QUOTE][QUOTkk_, post: 48281074, member: 695472"]kızlar bizimde günümüz belli oldu..28 ekimde dedi doktor ben 20 si gibi alır diyodum ama doğal sezeryan yapıcam sancın olsun biraz acılman olsun öyle alıcam diyobu arada aklınızda olsun muzun ve ballı sütün gercekten bebek kilosunda büyük etksi var..gecen hafta kilosundan dolayı üzgündüm bir hafta günde 2 muz 2 bardak ballı süt içtim 6 günde nerdeyse 600 gr almış bebeğim
Hımm ben genel anesteziyle olucam.Bnde nstye giriyorum hep ilaç baya kesti sancımı banada gün verir inş bebek biraz kilolu demişti daha önce Ekim 25de alırım demişti suan bişey demiyor ayın 10ndaki randevuda verir inşsancın acılman başlıyormuş bebek tam yola girmeden sezeryana alıyolarmış yani bebek ne zaman isterse o zaman oluyor normal doğum gibi..benim de sancılarım var 3 günde bir nst ye giriyorum ama ilaç almıyorum
35ten snra ya is bırakma canjm kndjmi zor tasiyrmYaaa sorma canim esas islerin biriktigi telasli donem
Ay bnde 20 ekim diyodum bana da mi bu tarihlerde verxek doktor acaba.cnm bn de kilodan muzdaribim her gün muz ve sut tüketiyorum bakalım bnde fark etcek mj salı gunu gtcem.senin ne güzel artms masallahkızlar bizimde günümüz belli oldu..28 ekimde dedi doktor ben 20 si gibi alır diyodum ama doğal sezeryan yapıcam sancın olsun biraz acılman olsun öyle alıcam diyobu arada aklınızda olsun muzun ve ballı sütün gercekten bebek kilosunda büyük etksi var..gecen hafta kilosundan dolayı üzgündüm bir hafta günde 2 muz 2 bardak ballı süt içtim 6 günde nerdeyse 600 gr almış bebeğim
verir büyük ihtimalle sancı olduğu için riske atmazHımm ben genel anesteziyle olucam.Bnde nstye giriyorum hep ilaç baya kesti sancımı banada gün verir inş bebek biraz kilolu demişti daha önce Ekim 25de alırım demişti suan bişey demiyor ayın 10ndaki randevuda verir inş
ya öyle maşallah arttı da bu sefer de panik arttı :) bademle kaşar peyniri de etkili diyolar kaşar peyniri diil ama peyniri cok yerim bilmiyorum etkisi oldu mu..artmıştır inşallah seninki de bu ay zaten coğunda ani artış oluyormuş..Ay bnde 20 ekim diyodum bana da mi bu tarihlerde verxek doktor acaba.cnm bn de kilodan muzdaribim her gün muz ve sut tüketiyorum bakalım bnde fark etcek mj salı gunu gtcem.senin ne güzel artms masallah
36.haftada mı ani artış oluyomuş canım ben 36 haftalık doğum yapcam inşallah doktorların isteğiyle aramızda çok zaman var ama doğumlarımız yakın olcak seni baya geç alıyo doğumaya öyle maşallah arttı da bu sefer de panik arttı :) bademle kaşar peyniri de etkili diyolar kaşar peyniri diil ama peyniri cok yerim bilmiyorum etkisi oldu mu..artmıştır inşallah seninki de bu ay zaten coğunda ani artış oluyormuş..
111
Bn de kaşar muz süt çok yedim canım 2 haftadır.inşallah bnm de artmstir bnm geç döllenme zaten hep 4 gun flb geri çıkıyor anca 2 kiloydu 2500 fln olmstur insallahya öyle maşallah arttı da bu sefer de panik arttı :) bademle kaşar peyniri de etkili diyolar kaşar peyniri diil ama peyniri cok yerim bilmiyorum etkisi oldu mu..artmıştır inşallah seninki de bu ay zaten coğunda ani artış oluyormuş..
111
hafta olarak diil de 9. ayda artış oluyomuş,malesef bnde en gec 20 ekim falan diyodum sancı beklerim diyo en gec 28 ekimde alcakmış36.haftada mı ani artış oluyomuş canım ben 36 haftalık doğum yapcam inşallah doktorların isteğiyle aramızda çok zaman var ama doğumlarımız yakın olcak seni baya geç alıyo doğuma

artmıştır cnm artmıştır canını sıkma hiç,ben basta üzülmüştüm ama sonra sağlıklı olsun da zayıf olsun dedim 2100 dü gecen hafta dün 2700 cıktı..hayırlısı olsun artmasa da üzülme sakın zayıf bebekler doğunca cok güzel toparlıyo sağlıklı oluyormuşBn de kaşar muz süt çok yedim canım 2 haftadır.inşallah bnm de artmstir bnm geç döllenme zaten hep 4 gun flb geri çıkıyor anca 2 kiloydu 2500 fln olmstur insallah
Hmm hayırlısı ne zamansa o zaman olsun canımhafta olarak diil de 9. ayda artış oluyomuş,malesef bnde en gec 20 ekim falan diyodum sancı beklerim diyo en gec 28 ekimde alcakmış