- 23 Nisan 2012
- 1.211
- 3.537
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #53.481
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

öyle tabi hakkımızda hayırlısı...Hmm hayırlısı ne zamansa o zaman olsun canım
Senin balık daha şimdiden farkını ortaya koymuş annesibenim de öyle kuzum artı olarak benim balık popoma tepiyo evet evet yanlış okumadın popoma nasıl beceriyo bilmiyorum valla.. beş doğum yapmış anneme sordum o bile böyle bişey yaşamamış :))
2012 de nisan annesiydim bu kadar çok erken doğum hatırlamıyorum şimdi resmen sıraya girdik ..
Allah yardimcin olsun canim. Insallah hayirlisiyla hersey yoluna girer. Ama alirlarsa da korkma. Stres yapmamaya calisHastaneye geldik çok fazla sancım var 60 larda nst ye bağladılar serum taktılar adalat verdiler pruloton yaptılar yatışım yapıldı sancılar durmazsa bebeğimi alacaklar
Muhtemelen cnm benimde tuvalete gittikten sonra gecio. Ama karnimda et kesigi gibi agri var ya. Isteyken oturmaktan fln dedim herhalde. Ama dun ve bugun daha fazla sanki. Zor giyindim. Dwvamli olan bi agri degil karnimdaki. Kalkarken saga sola donerken hareket ederken kisacasi. Resmen karnim bi et kesmis gibi.Kızlar geceleri bni bi sanci tutuyor böyle adet olcak gibi bi his öyle öyle uyuyorum Tuvalete kalknca geçiyor hrhlde sikistigimdan oluyor dimi
Kızlar geceleri bni bi sanci tutuyor böyle adet olcak gibi bi his öyle öyle uyuyorum Tuvalete kalknca geçiyor hrhlde sikistigimdan oluyor dimi
Günaydın sayfalar çok hızlı artık yetişemiyor birde arada Doğum haberleriyle şenleniyor 3 Bebek eylül doğumlu oldu bakalım ekim doğumlu kimler olacak..
Bu gün 11 de doktor kontrolüm var 32+0 çalışamaz raporu alıp bebeğimi görücem.. beni endişelendiren cumartesi bende Doğum sancısı yaşadım oldukça uzun sürdü inşaallah ters bişey yoktur.. bakalım neler olacak