• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Muhtemelen cnm benimde tuvalete gittikten sonra gecio. Ama karnimda et kesigi gibi agri var ya. Isteyken oturmaktan fln dedim herhalde. Ama dun ve bugun daha fazla sanki. Zor giyindim. Dwvamli olan bi agri degil karnimdaki. Kalkarken saga sola donerken hareket ederken kisacasi. Resmen karnim bi et kesmis gibi.
Evet cnm sürekli oturmaktan olabilir bnmki adet olmadan önce hissedersin ya öyle bi sizi ve gece ne zamn uyansam hssedyrm gündüz geçiyo çok şükür bugün iyi gibiyim Anamm yarın doktor günü inşallah 2500u geçmiştir oglus lari mız. Herkesin erkek ya senin de öyle hrhlde kız sayılı çünkü topikte:)

Günaydın kisslar.
K kahve_delisi cnm hayırlı haberlrni beklyrz inşallah.çok geçmiş olsun.

Kızlar ya böyle ani şeyler duyunca çok panik oluyrm :KK43: Daha

bir sürü eksigmz var.
Beşik bebek arabası ana kucağı emzik biberon şampuan banyo takımı ateş ölçer bana bi iki takım daha pijama :KK43: uff yaa hastane çantam da hazır değil.Hep böyle ani hastane yatışı yapılan ark.lri dusunyrm.İnşallah hazirlklilrdr.Bi de ihtiyaç sıkıntısı cekmemslrdr inşallah diyrm.onlarda aranilck çünkü.
Benim doktorum şuan erken doğum riskin yok dio ama risk olmadgi halde doğum yapanlar duydum.bilemyrm işte düşünüyrm :KK43:

Ben de hazırlıklı değilim canım daha bir sürü eksik var ama dün gece bebişin hareketleri çok aşağıda olunca epey korktum açıkçası. Bugün uyanır uyanmaz bebeğin kıyafetlerini attım makineye. Artık hazır beklemek lazım. Oğlumda 28.haftada doğum çantam hazırdı benim. Bu defa fazla gevşek davrandım..

Sancım 80leri geçiyor birazdan prepar serum verecekler geçmezse hala devam ederse ne yapacağımıza karar vericez dedi doktorum.

Çok geçmiş olsun canım. Şükür ki bebek için riskli haftalar geride kaldı. Tabi gönül ister ki karnında rahatça büyüyüp vaktini beklesin ama olmazsa da üzülme bebeğin kendini kurtarmış artık. Allah yar ve yardımcınız olsun ikinizin de..

Günaydın kisslar.
K kahve_delisi cnm hayırlı haberlrni beklyrz inşallah.çok geçmiş olsun.

Kızlar ya böyle ani şeyler duyunca çok panik oluyrm :KK43: Daha

bir sürü eksigmz var.
Beşik bebek arabası ana kucağı emzik biberon şampuan banyo takımı ateş ölçer bana bi iki takım daha pijama :KK43: uff yaa hastane çantam da hazır değil.Hep böyle ani hastane yatışı yapılan ark.lri dusunyrm.İnşallah hazirlklilrdr.Bi de ihtiyaç sıkıntısı cekmemslrdr inşallah diyrm.onlarda aranilck çünkü.
Benim doktorum şuan erken doğum riskin yok dio ama risk olmadgi halde doğum yapanlar duydum.bilemyrm işte düşünüyrm :KK43:
Canim bitir en kisa zamanda.bnm şu an hc bsy yapacak halim yok mesela.bzm de besik gelmedi daha biberon emzik kaynatcam kral tacı hastane çıkışım yıkanacak makineye atamadim taslari duser diye.başka da bsyim kalmadı çanta hazır.

The_new The_new artık hazırlanmalisin canım benimde baya yapılacak işlerim var ama ev içinde olucak seyler cantam yapılacak, bebeğin odası düzenlenip park yatağı kurulacak, biberon emzik kaynatilcak, ekim ayını gorduk artık halısının ve pamuk yatağının gelmesini bekliyorum, bebek arabası desen almadik zati portbebe aldık bebek arabasıni bahara alicaz kısmetse

Evet cnm sürekli oturmaktan olabilir bnmki adet olmadan önce hissedersin ya öyle bi sizi ve gece ne zamn uyansam hssedyrm gündüz geçiyo çok şükür bugün iyi gibiyim Anamm yarın doktor günü inşallah 2500u geçmiştir oglus lari mız. Herkesin erkek ya senin de öyle hrhlde kız sayılı çünkü topikte:)
Kiz cnm benim ki. Bakalim bi yarin olsunda insallah hersey yolundadir kilosu sagligi durumu fln. Ben yarin muhtemelen 2gibi orda olurum en gec bi aksilik cikmazsa. Adim da Gozde bu arada :)

O bende de oluyor ya bebekler aşağıya indi artık sanırım o yüzden oluyor.

Geçtiğine göre yalancı sancılar gelmiş sana canım. Ama yalancısı bile korkutuyor insanı :KK43:
Çok fenaydı gerçekten nefesim kesildiyanımda eşim arkadaşlar vardı yüzündeki korkuyu hissettik gözlerin çok kötü bakıyordu dediler ama geçti şükür tecrübeli olmak da iyi değil ilk olsa anlamazdım belki ama çok bariz belliydi Doğum sancısı olduğu

Çok fenaydı gerçekten nefesim kesildiyanımda eşim arkadaşlar vardı yüzündeki korkuyu hissettik gözlerin çok kötü bakıyordu dediler ama geçti şükür tecrübeli olmak da iyi değil ilk olsa anlamazdım belki ama çok bariz belliydi Doğum sancısı olduğu

Aynen tecrübeli olmak da iyi değil en ufak sancıda devamındaki şiddetli sancıları bekliyor insan maalesef:(

kızlar bizimde günümüz belli oldu..28 ekimde dedi doktor ben 20 si gibi alır diyodum ama doğal sezeryan yapıcam sancın olsun biraz acılman olsun öyle alıcam diyo :anne: bu arada aklınızda olsun muzun ve ballı sütün gercekten bebek kilosunda büyük etksi var..gecen hafta kilosundan dolayı üzgündüm bir hafta günde 2 muz 2 bardak ballı süt içtim 6 günde nerdeyse 600 gr almış bebeğim
40 bin mere masallah annesi sabahlari da kasar peyniri yemeni tavsiye ederim...sa

Gunaydin kasimin ekimin eylul un guzel anneleri..ben bugun idrar toplamaya basladim sabahdan yarina kadar biriktirip hastaneye goturecegim...preklamsiden dolayi doktorumuz isini garantiye almak istiyor. Hayirlisi ve saglikla kucagimiza alalim bebislerimizi insallah

Günaydın canlar.. Herkes iyidir inşallah.. benseniyerim benseniyerim canım gözün aydın kuzucun nası l?? K kahve_delisi sen nasıl oldun tatlım?? Sancıların azalmıştır inşallah.. Hakkınızda hayırlısı olsun.. Enfal97 Enfal97 canım sancı falan mı tuttu hayırdır Ayy ben çeksem de anlamam kız o sancıyı :(

Hayırlı haftalar kızlar..sabah kalktım su gıbı akıntım oldu camasırum ıslanmış resmen sızde de oluyormu normalmi

Hayırlı haftalar kızlar..sabah kalktım su gıbı akıntım oldu camasırum ıslanmış resmen sızde de oluyormu normalmi

Bende en başından beri oluyor. Gün içinde kontrol et ilk kez olan bir şeyse ve devamı gelirse doktoruna bilgi ver. Ama su geldiğinde çok afedersin çişini yapıyor ve tutamıyorsun gibi oluyor. O yüzden muhtemelen sadece akıntıdır.

Back
X