• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
İnşaallah ama şöyle bişey var ilk de normal Doğumla gitmiştim hastaneye Doğum sancıları sütü getirtiyor derler sezeryan daha erken olacağı için bilemiyorum ya gelmezse diye düşünüyorum açıkçası gelmezse de veririz mama napalım
Tabii sezeryan da geç gelme ihtimali var, olsun canim Allah tan mama vermek gibi bi alternatifimiz var yeterki aç kalmasın bebisler

Bizim bugun hastaneden cikisimiz yapildi ama bebegim kuvozde hemen hemen 10 gun kalcak gibi.suan icin iyiye gidiyor durumu.hersey yolunda olursa hafta sonu emzirmeye baslayabilirim.o zmn bebegimin yanina gidicem.suan evime geldim cocuklarimi goreyim diye.burda cocuklarima kavustum ama yavrum orda kaldi.hakkimizda hayirlisi insallah.kuvozden saglikla cikmak nasip olur insallah.
Umarım herşey yolunda giderde haftasonu bebisini alıp evine donersin canım minik kızımıza Allah sağlık versin

ahmoz ahmoz hakkında hayırlısı olsun çok sevindim :)) gününü bildiğinden artık zaman hiç geçmez sana :anneadayı: Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :nazar:

Sagol canimm :)
Nereye uyuyon ya 21 inde ben bilem uyuyamam :KK70:

Ahaha uyumadigim gibi uyutmazdim zaten canisiii

Döner bence oğlumda öyle olmuştu habire bir ters bir düz dönüp duruyordu ...karnın geniştir ve hareketliysen ki kesin döner bence ama Hakkı'nda en iyisi hangi doğum şekliyse o olsun Allah bizde Zaman'ında doğum nasip etsin

Amin canim sagolasin

:KK46::KK46::KK46:

Kızlar bildiğiniz iyi bir, magnet bebek şekeri bu tarz şeyleri yapan bi site varmı ??
Canm bzm burda aldığımız dükkan lora sekerlemeden getiriyo bi bak nette güzel şeyler var.bnmki leri de atayım fikir olsun

Eklentiler

• Screenshot_2016-05-25-10-45-01.webp
    Screenshot_2016-05-25-10-45-01.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 84
  • Screenshot_2016-05-24-13-44-18.webp
    Screenshot_2016-05-24-13-44-18.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 72
evet ona bakıyordum ben de bugün belli olacaktı sözde hala tık yok. Yoksa bu erteleneceğine dair bir işaret mi:)
8 ekimde yapilcak sinavlarin sinav yerleri simdi aciklanmis bizimkide 9 ekim olduguna gore muhtemelen yarin belli olur. Iptal olur die dusunuodum ama olmicak sanirim

Öyle tabi canim bazı insanlar mamaya karşı ön yargılı olsada süt olmayınca gelene kadar verilmesi gereken birşey bencede
aynen katiliyorum canim.ilk cocugumda millet demedigini birakmadi biliyorlrmis gibi.yok niye mama veriyosun verme sutun yok mu vs... Hi hi param cok saçacak yer aradim allahim yaa. 5lt su icmeme ragmen ayrica neler denedim neler ama olmadi istedigimiz duzeyde 6 aya kadar sut mama devam ettik ve 6. Ayda sutum tumden kesildi benim.annemin de oyle olmus bilmiyorum artik... Kimse sut ve sezeryandan dolayı kirmasin karsisindakini sebebini bilmeden

Kızlar öğleden beri sırtıma bi ağrı girip çıkıyor ama ağrı geldi mi nefesimi kesiyor. Sirttan vuran ağrı doğum ağrısı değildir değil mi? Kasiklarim da falan ağrı yok sadece sağ tarafımdan sırtımdan vuran bi ağrı

gonulll gonulll Canım çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda 3.kuzunda yuvasına gelecek hiç üzülme.
ahmoz ahmoz bebek bu haftalarda da donuyormuymus? Bende artık büyüdüler donemezler diye düşünüyordum. Tarihin belli olmuş ne güzel Allah hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin.

K kahve_delisi sancilarinin durmasına çok sevindim inşallah biraz daha bekler minnoşun annesi

aynen katiliyorum canim.ilk cocugumda millet demedigini birakmadi biliyorlrmis gibi.yok niye mama veriyosun verme sutun yok mu vs... Hi hi param cok saçacak yer aradim allahim yaa. 5lt su icmeme ragmen ayrica neler denedim neler ama olmadi istedigimiz duzeyde 6 aya kadar sut mama devam ettik ve 6. Ayda sutum tumden kesildi benim.annemin de oyle olmus bilmiyorum artik... Kimse sut ve sezeryandan dolayı kirmasin karsisindakini sebebini bilmeden
Kesinlikle ne olacağımız belli değil süt gelir ve ya vermeyebilir bende karşıyım böyle insanlara böyle birşey gelirse başıma bana laf edeni çok kötü bozabilirim yanı ne ayıp şey

Prepar mı ne öyle bir serum taktılar canlarım sancıları geçirdi ama kalbimde aşırı derecede çarpıntı yaptı.çarşambaya kadar buradayım sancı geçerse eve gönderecek geçmezse bebeği alacak.ciğer geliştirici iğne yaptı
Hayirliso olsun ins cnm Allah kolaylik versin

Kızlar öğleden beri sırtıma bi ağrı girip çıkıyor ama ağrı geldi mi nefesimi kesiyor. Sirttan vuran ağrı doğum ağrısı değildir değil mi? Kasiklarim da falan ağrı yok sadece sağ tarafımdan sırtımdan vuran bi ağrı

bendede var sirt agrisi bugun ve cok canimi yakiyo. ama sirt degilde ben bel agrisini dogum habercisi diye biliyorum canim

Canim benim dr um 34. Haftadan sonra bebek gelmek isterse gelmemesi icin ugrasmiyoruz demisti arkadasima gelse bile hayirlisiyla sıkintisiz toparlar annesi ins hayirli zamanda hayirlisiyla kucagina alirsin ins
Benim dr um durdurabildiğimiz kadar durduralım 1gün bile kar diyor

Back
X