• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Canım 10 gün çabucak geçsin inşaallah belkide emzirmeye başlayınca daha çabuk toparlar minik kuzun diğerleride özlemiştir annelerini onlarla hasret gider minik kardeşleri de sağlıkla gelecek inşaallah

Umarım herşey yolunda giderde haftasonu bebisini alıp evine donersin canım minik kızımıza Allah sağlık versin

gonulll gonulll Canım çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda 3.kuzunda yuvasına gelecek hiç üzülme.
@ahmoz bebek bu haftalarda da donuyormuymus? Bende artık büyüdüler donemezler diye düşünüyordum. Tarihin belli olmuş ne güzel Allah hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin.

@kahve_delisi sancilarinin durmasına çok sevindim inşallah biraz daha bekler minnoşun annesi

Insallah canlarim.biran once getirirz evimize kizimizi.
Saglikla evimize gelince insallah yavruma isim dusunme telasina dusecegiz

aynen katiliyorum canim.ilk cocugumda millet demedigini birakmadi biliyorlrmis gibi.yok niye mama veriyosun verme sutun yok mu vs... Hi hi param cok saçacak yer aradim allahim yaa. 5lt su icmeme ragmen ayrica neler denedim neler ama olmadi istedigimiz duzeyde 6 aya kadar sut mama devam ettik ve 6. Ayda sutum tumden kesildi benim.annemin de oyle olmus bilmiyorum artik... Kimse sut ve sezeryandan dolayı kirmasin karsisindakini sebebini bilmeden
Milletin derdi nedir yaaa. Sana ne... He var sütüm ama yavrumdan esirgiyorum. Hay allahım... Benim de kv hayır hayır mama vermeyin emecek emecek diye diye annemle beni nasıl bunalttı. Annem de yazık öyle karşılık veremez. Bende acemiyim tabi. Sütüm 6. Gün tam olarak geldi. 6 gün yarı aç yarı tok gezdi yavrum. Sarılık oldu. Yarım kg verdi. Hastane köşelerinde rezil oldum alttan dikişim var oturamıyorum uzun süre. Sabaha kadar acıdan sancıdan ağladım. Çocuk bi yandan çırılçıplak ışığın altında ağlar. Eşim aradı bi baktım arkadan kv haaa haaa hiii hiiii gülme sesi geliyo. Muhabbet gırla. Ben hastanelerde rezil haldeyim. Demem o ki asla kimseyi takmam artık cevabını da veririm. Ama şimdi tecrübeliyiz. Eskiden her denileni takıyor insan

Benim dr um durdurabildiğimiz kadar durduralım 1gün bile kar diyor
Canım tabiki durabildiği kadar durması en doğrusu ama olurda gelirse hiç korkma ,ben mesela bugün kontrolüm vardı , doktora kasılmam çok korkuyorum erken doğarsa dedim , 34.hafta artık erken doğum sayılmaz çıkar aklından dedi, önceden erken doğum sayardık ,şimdi 600gramlık bebekleri bile yaşatabildiğimiz için 34.hafta erken doğum sayılmaz dedi.ki sen 35tesin.senin yapacağın zor olsada sakin olmak.Allahın izniyle sağ salim alacaksın bebeğini kucağına.

Kızlar bizimde bu aksam randevumuz vardı 36 + 2 yiz günümüze uygun gidiyoruz. Kasılmalar ve sancılar başlamış ufak ufak. Ateş kafa aşagıda duruyo. Dogum kanalına yaklaşmış ama henüz girmemiş. Haftaya tekrar kontrolümüz var. Bu kasılmalar devam ederse muayene ederim haftaya açılma için dedi :işsiz: buda oğluşun profil fotosu :) selamı var teyzoşlarına ..

Eklentiler

• IMG_3805.webp
    IMG_3805.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 96
Kızlar bizimde bu aksam randevumuz vardı 36 + 2 yiz günümüze uygun gidiyoruz. Kasılmalar ve sancılar başlamış ufak ufak. Ateş kafa aşagıda duruyo. Dogum kanalına yaklaşmış ama henüz girmemiş. Haftaya tekrar kontrolümüz var. Bu kasılmalar devam ederse muayene ederim haftaya açılma için dedi :işsiz: buda oğluşun profil fotosu :) selamı var teyzoşlarına ..
Kucagina almana az kaldi nasipse.saglikla kucagina aldigin gunleri gorursun insallah.
Ates beye de masallah.

Öyle tabi canim bazı insanlar mamaya karşı ön yargılı olsada süt olmayınca gelene kadar verilmesi gereken birşey bencede
canım tabiki en güzeli anne sütü ama olmazsa ne yapacağız.Rabbim ilk kızımda emzirme duygusunu yaşattı inşallah bunda da yaşatır hepimize.Âmin
Bizim bugun hastaneden cikisimiz yapildi ama bebegim kuvozde hemen hemen 10 gun kalcak gibi.suan icin iyiye gidiyor durumu.hersey yolunda olursa hafta sonu emzirmeye baslayabilirim.o zmn bebegimin yanina gidicem.suan evime geldim cocuklarimi goreyim diye.burda cocuklarima kavustum ama yavrum orda kaldi.hakkimizda hayirlisi insallah.kuvozden saglikla cikmak nasip olur insallah.
annelik iste ya bütün evlatlarımıza yetişmeye çalışıyoruz.Rabbim kızının kuvozden sağlıklı bi şekilde çıkmasını nasip etsin inşallah canım.İnşallah en kısa surede emzirmeye başlarsın ...

Milletin derdi nedir yaaa. Sana ne... He var sütüm ama yavrumdan esirgiyorum. Hay allahım... Benim de kv hayır hayır mama vermeyin emecek emecek diye diye annemle beni nasıl bunalttı. Annem de yazık öyle karşılık veremez. Bende acemiyim tabi. Sütüm 6. Gün tam olarak geldi. 6 gün yarı aç yarı tok gezdi yavrum. Sarılık oldu. Yarım kg verdi. Hastane köşelerinde rezil oldum alttan dikişim var oturamıyorum uzun süre. Sabaha kadar acıdan sancıdan ağladım. Çocuk bi yandan çırılçıplak ışığın altında ağlar. Eşim aradı bi baktım arkadan kv haaa haaa hiii hiiii gülme sesi geliyo. Muhabbet gırla. Ben hastanelerde rezil haldeyim. Demem o ki asla kimseyi takmam artık cevabını da veririm. Ama şimdi tecrübeliyiz. Eskiden her denileni takıyor insan
Bizimki de kilo alamamis vermisti.sarilik sınır seviyedeydi ve doktor kesinlikle mama takviyesi yapacaksin sutun yetersiz dedi ve şükür duzelmisti değerleri.ilki acemiliklerle doluydu dedigin gibi ama artik degil.herkese var cevabim:sampiyon:

Oy masallah Ates Bey'e :) benimde yarin kontrolum gecen yuzunu gostermedi insallah bu sefer gosterir :)

Insallah canlarim.biran once getirirz evimize kizimizi.
Saglikla evimize gelince insallah yavruma isim dusunme telasina dusecegiz
Canim insallah saglikla gelicek kizcen sen isim dusunmeye basla kimligini cikartin kuzunun defne - ezgi guzel rabbim tez vakitte kavustursun yavrunu ... ecmain

canım tabiki en güzeli anne sütü ama olmazsa ne yapacağız.Rabbim ilk kızımda emzirme duygusunu yaşattı inşallah bunda da yaşatır hepimize.Âmin
annelik iste ya bütün evlatlarımıza yetişmeye çalışıyoruz.Rabbim kızının kuvozden sağlıklı bi şekilde çıkmasını nasip etsin inşallah canım.İnşallah en kısa surede emzirmeye başlarsın ...
Amin canim

Oyy kurban olsunlar kuzusuna ağzını yesinler bunun ateş paşaya maşallah :nazar:

Kizlarr bugun randevum vardi oglusumu gordumm itim yine ters donmus makat gelisli doktor bundan sonra donmesi cok zor dedi ve 22 ekim cumartesi sabah 8.30 a sezeryan randevusu verdi :ıslık: 19 gun sonra doguruyorumm as dostlarr :KK57::KK42::rolleyes::KK71: duygu karmasasi style
Ahaa ilk randevu senden geldi hadi hayırlı olsun canım:)))) en azından hazırlıklı olacaksın allah sağlıkla kavuştursun:)))) terazi bebişin olacak bende terazi olsun çok istiyorum bakalım ne olacak.

Merhaba ateş ben de Rüzgar :KK200::KK46:

Eklentiler

• IMG_0280.webp
    IMG_0280.webp
    5 KB · Görüntüleme: 123
Ah canım ya ne acı tecrübe olmuş benzer bir durumu bizde abimde yaşadık ama annem tam tersine uğraşmayın mama verin demesine rağmen yengem inatla ben bu çocuğu emzircem diye 40 gün aç bıraktı annemin yanında kalıyordu yazık annem çocuğun halini gördükçe üzülüyordu ama yengem kızar diye ses etmedi okadar yalvardık ki biraz mama versek diye neyse 40. Gün doktor kontrolü var doktor bunları bir azarlarmış siz nasıl öğretmen oldunuz yazık değil mi bu çocuğa sütün olmadığını kabul et ver mamayı diye abimde yengem daha doktorun odasından çıkmadan eczaneye koşup mama almış vermiş bize geldiler çıkınca abim nasıl sinirli durmadan çocuğa mama veriyor 40 gün beklenir mi süt gelcek diye acından ölmüş çocuk diye yengem sonra ikinci de akıllandı direk mama verdiler sarılık olmasın diye yine uğraştı üç ay kadar emzircem diye ama sütü olmadı makineyle sağardı hep bir çay kaşığı ancak zar zor çıkardı sonra dedi artık annesinin de hiç sütü olmamış iki çocuğunu da emzirmemiş.. çok uzattım kusura bakma yani hiç dert değil süt olmuş olmamış mamalar var şükür yeterki doğru karar verelim

Back
X