- 14 Ekim 2014

- 4.935

- 4.445

- 133

- Konu Sahibi Ikra meyra
 - #53.661

Çok güzel güle güle yatsın minik kuş bizde yakın zamanda kurucaz kuzum bende foto atarimYatağımizi kurduk teyzeleri kirptim ancak bu kadarını yukleyebildim:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok güzel güle güle yatsın minik kuş bizde yakın zamanda kurucaz kuzum bende foto atarimYatağımizi kurduk teyzeleri kirptim ancak bu kadarını yukleyebildim:)
Merhaba ateş ben de Rüzgar![]()
Yok bizim bakanligin sinavi degil baska sinavlarin aciklanmis sinav yerleri8 ekimde CTE nin vardı o ertelendi ama bizim Bakanlığın var mıymış başka o tarihlerde
Oohhh masallah cok guzelmis saglikla yatsin bebisin insallah cnmYatağımizi kurduk teyzeleri kirptim ancak bu kadarını yukleyebildim:)
Maşallah çok tatlı tombişim benim yanaklar tam ısırmalık:))) kilo verdimi canım ne kadar olmuş ateş paşamız?Kızlar bizimde bu aksam randevumuz vardı 36 + 2 yiz günümüze uygun gidiyoruz. Kasılmalar ve sancılar başlamış ufak ufak. Ateş kafa aşagıda duruyo. Dogum kanalına yaklaşmış ama henüz girmemiş. Haftaya tekrar kontrolümüz var. Bu kasılmalar devam ederse muayene ederim haftaya açılma için dedibuda oğluşun profil fotosu :) selamı var teyzoşlarına ..
Kibarcıkmış rüzgar bebek maşallah onada:))))Merhaba ateş ben de Rüzgar![]()
Maşallah çok tatlı tombişim benim yanaklar tam ısırmalık:))) kilo verdimi canım ne kadar olmuş ateş paşamız?
Ateş beyle m.giray tam ikiz olacak sanırım :)))) kilolar baştan beri aynı gidiyor:))) çarşamba bana ne diyecek bakalım? Geçen perşembe 2545 idi hayırlısı artık bende doğuma kadar 3 ü yakalamak yeter diyorum artık. Muz başladım kahvaltıda bal tüketiyorum aralarda ev yapımı yoğurt yiyorum bolca. Proteinli yemeklere dikkat ediyorum bakalım 1 haftada ne olmuşuz merak ediyorum. Sende korkma benimde kasilmam var ama inşallah 20 sine kadar beklicek bebişlerimizValla kuzu düzenli kasılman sancın var dogum kanalının üstünde ama girmemiş deyince benim kafa oraya gitti tam dinlememişimeşim bi 2570 lafı ediyo bi 2670 de olabilir diyo ama büyük ihtimal 2570 civarı dedi. Çiroz biraz yani :) 2700 2800 beklioduk :) biraz keyfim kaçtı. Kilo takıntım yok ama sancı varsa yakınsa dogum bari 3 ü geçeydi :) gerçi daha doguma var gibi dedi. Haftaya cagırdı sancıların devam ederde muayene ederiz dedi. Catıya bakcak herhal
catıdarlıgı falan karıstırmadı hiç acılmayı kontrol etmekten bahsetti oda haftaya belki dedi. Nst ye göre bakcak. Birde bugün yogundu biraz randevu cok uzun sürmedi acıkcası tam kesin sonucu ne o verdi ne ben aldım
![]()

Sağ ol cnm inşallah sağlıkla huzurla yatmak nasip olsun :)Çok güzel güle güle yatsın minik kuş bizde yakın zamanda kurucaz kuzum bende foto atarim![]()
Hayırlı haberlerle gel canım bende perşembe gidicem inşallah bir ay oldu gitmeyeli..senin kızın Nasıl oldu canım?ahmoz canım gözün aydın gününü almışsın :)
K kahve_delisi geçmiş olsun sana da canım.
Arada kaçırdığım rahatsız olan arkadaşım varsa geçmiş olsun. Telefon çekmeyen biryerdeyim. Mesajların tamamını okuyamadım
Ben de yarım kontrole gidicem inşallah kilolanmıştır sıpam :)
Sağ ol cnm hepimizinki insallah:)Oohhh masallah cok guzelmis saglikla yatsin bebisin insallah cnm
Amin cnm bnm insallah:)urashaa maşallah çok tatlı Ateş paşa sağlıkla gelsin
A Askina eskiya çook güzel canım yavrun sağlıkla doğup misler gibi uyusun içinde![]()
Aynen canım. Benim de sütüm çoktu oğlum emmedi. Bu işler kurallı sıralı olmuyor yaa. Bir sürü şartı var. Aman her türlü büyüyorlar valla. Allah dert vermesin yeterli. Kasmaya gerek yokAh canım ya ne acı tecrübe olmuş benzer bir durumu bizde abimde yaşadık ama annem tam tersine uğraşmayın mama verin demesine rağmen yengem inatla ben bu çocuğu emzircem diye 40 gün aç bıraktı annemin yanında kalıyordu yazık annem çocuğun halini gördükçe üzülüyordu ama yengem kızar diye ses etmedi okadar yalvardık ki biraz mama versek diye neyse 40. Gün doktor kontrolü var doktor bunları bir azarlarmış siz nasıl öğretmen oldunuz yazık değil mi bu çocuğa sütün olmadığını kabul et ver mamayı diye abimde yengem daha doktorun odasından çıkmadan eczaneye koşup mama almış vermiş bize geldiler çıkınca abim nasıl sinirli durmadan çocuğa mama veriyor 40 gün beklenir mi süt gelcek diye acından ölmüş çocuk diye yengem sonra ikinci de akıllandı direk mama verdiler sarılık olmasın diye yine uğraştı üç ay kadar emzircem diye ama sütü olmadı makineyle sağardı hep bir çay kaşığı ancak zar zor çıkardı sonra dedi artık annesinin de hiç sütü olmamış iki çocuğunu da emzirmemiş.. çok uzattım kusura bakma yani hiç dert değil süt olmuş olmamış mamalar var şükür yeterki doğru karar verelim
Amin canım sende güzel haberlerle gelHayırlı haberlerle gel canım bende perşembe gidicem inşallah bir ay oldu gitmeyeli..senin kızın Nasıl oldu canım?
Kesinlikle biz rahat olmalıyız önce ve her kafadan bir ses çıkacak boşverip en doğru kararı yine biz veririz hiç dert değil mamaylada büyüyor çocuk anne sütüyle de ben iki sene emzirdim ama çöp adam Benim oğlan çubuk krakerim diye severim rabbim acılarını göstermesinAynen canım. Benim de sütüm çoktu oğlum emmedi. Bu işler kurallı sıralı olmuyor yaa. Bir sürü şartı var. Aman her türlü büyüyorlar valla. Allah dert vermesin yeterli. Kasmaya gerek yok
Çok güzel canım güle güle kullanmak nasip olsun inşaallah bulut yastığını aldın mı kendin mi yaptın ikea da da var ondan çok beğeniyorum bende işleri biraz yoluna sokayım yapmak istiyorum bendeYatağımizi kurduk teyzeleri kirptim ancak bu kadarını yukleyebildim:)