• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
ya bu süt olayından ben de çok korkuyorum canım :KK43: daha bende tık yok süt olduğuna dair.. ama senin söylediğin bişey umutlandırdı beni bu hamilelik süreci anneye benziyo ya süt olması durumu da annemize çekiyo mu benim annemin ablamın sütü bol bol vardı çünkü??
Kesin öyle birşey yok canım. Annen sütü olmazmış. Sağa sağa zorla getirmiş az bisey ama benim boldu sütüm. Ve gebeyken hiç sinyal vermedi. Milletin sütü atarmış falan bende tık yoktu ama sütüm vardı

Hiç duymadım öyle bişey sormadılar ilkinde sadece ilk aşıya götürdüm sağlık ocağına okadar. Şimdi bu hemşirede öyle açıklamadı zaten. Bidaha alıcaz iyi yapamıyorlar falan dedi. Birde topuk kanı ile neye bakıyorlar biliyormusun sen canım.

Bu arada sen nasıl oldun daha iyimisin?
Gecenlerde haberlerde dinlemistim fakat suan aklima gelmiyor adı.bi hastalik varmi yokmu diye bakiliyormus.aklima gelince yazarim.

oyyy dombiğim yaaa yisin onu teyzesi :)) iyiden iyiye sona yaklaşıyoruz kız gonca resmen şu yarışmalardaki filmlerdeki kalp atışı efektini duyuyorum :))
Sorma bi yandan hemen dogsun istiyorum ama kalan günleri görünce de yusssuuff yusssuff yussuff kalbim öyle atıyo :/ ben depend e de hazırım çatıya da yeterki saglıklı gelsin mutlu gelsin diyorum aMa diger yandan aklım çıkıyo :D

Su uykuyla anlasma imzalamasi sart oldu artik. Dogurunca zaten uyuyamicigiz. Bari hamileyken uykuya doyabilsek
Ah canım. Millet şöyle uyudum böyle uyudum hamileyken diye anlatıyor bende bi tuhaflık var heralde.. Resmen gece olsun istemiyorum yine uyuyamicam nasıl olsa diye

Prepar mı ne öyle bir serum taktılar canlarım sancıları geçirdi ama kalbimde aşırı derecede çarpıntı yaptı.çarşambaya kadar buradayım sancı geçerse eve gönderecek geçmezse bebeği alacak.ciğer geliştirici iğne yaptı

Canım çok şükür geçmiş sancıların. Allah'ın izniyle, gününde kavuşursun bebeğine hayırlısıyla. Çok şükür Rabbim'e ki haftan gayet iyi, korkma sağ salim alacaksın kucağına hayırlısıyla... :)

Bizim bugun hastaneden cikisimiz yapildi ama bebegim kuvozde hemen hemen 10 gun kalcak gibi.suan icin iyiye gidiyor durumu.hersey yolunda olursa hafta sonu emzirmeye baslayabilirim.o zmn bebegimin yanina gidicem.suan evime geldim cocuklarimi goreyim diye.burda cocuklarima kavustum ama yavrum orda kaldi.hakkimizda hayirlisi insallah.kuvozden saglikla cikmak nasip olur insallah.

Canım hayırlı, uğurlu olsun bebeğin. Allah'ın izniyle miniğinle birlikte döneceksiniz evinize. Sen güçlü ol ki kızın da senden güç alsın hemencik çıksın kuvezden annesi. Pozitif düşünelim tamam mı? Yasak sana kötü şeyler düşünmek :KK20:

Günaydın kızlar. Nasılsınız? Ben sonunda bebeğimin kıyafetlerini yıkadım, ütüledim ve yerleştirdim çok şükür. Sadece oğlumun nevresim takımları kaldı, onlar da kalsın diyorum, eksik olsun bir kaç şey... Uyku setini yıkarım sadece,yeter...

Siz nasılsınız? Umarım her şey yolundadır... :KK36:

Günaydın kızlar. Nasılsınız? Ben sonunda bebeğimin kıyafetlerini yıkadım, ütüledim ve yerleştirdim çok şükür. Sadece oğlumun nevresim takımları kaldı, onlar da kalsın diyorum, eksik olsun bir kaç şey... Uyku setini yıkarım sadece,yeter...

Ohh ne güzel... Ellerine sağlık canım.. Ben daha bebeğe gecemedim.. Haftasonu ev temizlendi.. Cam perde tül silindi yıkandı.. Halılar ve storlar yıkamaya gitti. Haftaya da artık bebeğin eşyaları ve valiz hazırlığı..

Günaydın kızlar uykusuzlar kervanında bende varım ölüyorum uykusuzluktan ama yok uyunmuyo, uyuyuncada sağa sola dönerken uyanıyorum karnım taş gibi oluyo inlerken uyanıyorum, Allah yardımcımız olsun. İlk bebek olunca bide tecrübesizsin zor valla anne olmak. Bebeklerimiz sağlıklı olsun da gerisi önemli değil ne yapalım

Günaydın herkese

Gecenlerde haberlerde dinlemistim fakat suan aklima gelmiyor adı.bi hastalik varmi yokmu diye bakiliyormus.aklima gelince yazarim.
Gönülcüm Nasıl oldun? Kızçen Nasıl?

Bu arada topuk kanında 4 tane hastalık bakılıyor.
Kistik fibrozis, biyotidinaz eksikliği, fenilketonüri Bi de doğumsal hipotiroidi.

Günaydın canım.Bende kıyafetleri yıkayıp ütüledim.Çarşafı kaldı sadece onuda bugün yikamayi düşünüyorum.Herşey hazır olsun.:KK200::anneadayı:

Amin cnm insallah:)ikeadakını gördüm çok guzeldi.görümcemle yaptık dikiş fln geliyor elinden.Yorgancıdan elyaf aldık kumascidan polar aldık Kndimiz yaptık canim:)
Çok güzel olmuş gerçekten ellerinize sağlık benimde gelir elimden dikiş makinam da var bakslım yapmak istiyorum iki tane ama bir tane de abisinin yatağına

ya bu süt olayından ben de çok korkuyorum canım :KK43: daha bende tık yok süt olduğuna dair.. ama senin söylediğin bişey umutlandırdı beni bu hamilelik süreci anneye benziyo ya süt olması durumu da annemize çekiyo mu benim annemin ablamın sütü bol bol vardı çünkü??
Evet evet annem hep öyle derdi omunda iyi sütü olmuş şükür ben hiç sıkıntı yaşamadım hatta ilk aylardan sağdım döktüm lavoboya doktor dök çok aşırı sütün birikiyor dedi mastit olursun dedi.. hiç kasma kendini rahat ol hamilelik boyunca benden de hiç süt gelmemişti yani bu önemli değil kafan rahat olsun sıcak banyo omuzlarına sıcak havlu bol yeşillik yedik mi gelir inşaallah

Çok güzel olmuş gerçekten ellerinize sağlık benimde gelir elimden dikiş makinam da var bakslım yapmak istiyorum iki tane ama bir tane de abisinin yatağına
Dikiş dikebilen insanlara hayranım valla.
Çok isterdim yaa ucuza ucuza güzel kumaşlar alıp bir şeyler üretebilmek.

Back
X