• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
:)))) valla sinirimden gülüyorum çünkü biliyorum ki bu dediklerin gerçekten yaşanıcak!! mesela biz açılışı yenidoğan bebeğin gözüne sürme çekme tartışmasıyla yaptık bile :KK52:
Sünnet djye mi öyle yapmak istiyorlar oyle bi sunnet var mi blmyrum da.bnm kasimi boyamis annannem ama hani kasları güzel olsun hesabı. Ama sürme grcek ten olmz yani küçücük çocuğa

sadece biri sadece biri canııımmm doğru düzgün giremedim bu aralar nasılsın kuzum beni sormuşsun saolasın canım benim.. bedensel ve ruhsal olarak ayvayı yemiş durumdayım :silah: kv işi iyice sidik yarışına çevirdi benim ailem çok uzaktan geliyo yatıcak yer sıkıntımız olucak 3-4 gün sonra siz gelin dedik kadın iki kızkardeşini de getirmeye karar verdi :KK53: yeminle manyak!! sonra eşim demiş ki anne ev pek uygun olmıcak size otelden yer ayırtayım demiş o da demiş ki kıyamam parana oğlum:KK48: ya insan bunu hakaret algılar da gelmez zaten dimi!! görümcem de aramış böyle kahkahalar eşliğinde güya bana laf sokuyo canıııımmm bana bebişin beşiğiyle kıyafetlerinin resmini göndersene ben hemen göremicem ya malum dedi:sinirli: kaç gün sonra görüceksin ki .... abla dedim ötebaşı 3-4 gün.. benim ablam yeğenini yarıyıl tatilinde anca görücek dedim apışıp kaldı:sinirli: yumuşak yüzlüyüz diye mercimek beyinleriyle bizi oynatmaya çalışıyolar :KK12: bu streslerden midir nedir bu sabah bi uyamdım resmen hastayım bütün kemiklerim ağrıyo allahtan çabuk geçti.. eşime de söyledim ama bak dedim bu sıkıntılar böyle devam ederse benim doğumdan sonra ya hiç gelmez sütüm ya da gelse de kesilir

sadece biri sadece biri canııımmm doğru düzgün giremedim bu aralar nasılsın kuzum beni sormuşsun saolasın canım benim.. bedensel ve ruhsal olarak ayvayı yemiş durumdayım :silah: kv işi iyice sidik yarışına çevirdi benim ailem çok uzaktan geliyo yatıcak yer sıkıntımız olucak 3-4 gün sonra siz gelin dedik kadın iki kızkardeşini de getirmeye karar verdi :KK53: yeminle manyak!! sonra eşim demiş ki anne ev pek uygun olmıcak size otelden yer ayırtayım demiş o da demiş ki kıyamam parana oğlum:KK48: ya insan bunu hakaret algılar da gelmez zaten dimi!! görümcem de aramış böyle kahkahalar eşliğinde güya bana laf sokuyo canıııımmm bana bebişin beşiğiyle kıyafetlerinin resmini göndersene ben hemen göremicem ya malum dedi:sinirli: kaç gün sonra görüceksin ki .... abla dedim ötebaşı 3-4 gün.. benim ablam yeğenini yarıyıl tatilinde anca görücek dedim apışıp kaldı:sinirli: yumuşak yüzlüyüz diye mercimek beyinleriyle bizi oynatmaya çalışıyolar :KK12: bu streslerden midir nedir bu sabah bi uyamdım resmen hastayım bütün kemiklerim ağrıyo allahtan çabuk geçti.. eşime de söyledim ama bak dedim bu sıkıntılar böyle devam ederse benim doğumdan sonra ya hiç gelmez sütüm ya da gelse de kesilir

Ayy canım allah korusun deme öyle sütümüz çok olcak inss benim kv deler de gelcek oo bizde cümbüş var zaten bir kez sormadılar bişey ihtiyacınız varmı bizde bişey yapalım tövbe annemin sanki tek torunu ama doğsun oğlumun oğlu diye şimdi başıma eksiycek ama aldım gardımı hele bişey desin hayır bi çeyrek alıp gelirse yuh diycen barı onu düzgün bişey yap
Zaten eşimin işiyle sıkıntıları var bende tek bu saatte uyku yok amannn bunaldım iyce

Sebebi neymiş ki? :/

Aaa nerden çıktı kız bu öyle bişey mi varmış
Yahu bu gece bana uyku yok yarın iş var ben cin oldum

Sünnet djye mi öyle yapmak istiyorlar oyle bi sunnet var mi blmyrum da.bnm kasimi boyamis annannem ama hani kasları güzel olsun hesabı. Ama sürme grcek ten olmz yani küçücük çocuğa
ben bunu daha önce burda anlatmıştım zati bak kaçırmışsınız bu çok önemli mevzuyu bi daha istemem böyle dikkatsizlik :KK48: şimdi canlar bunlarda adetmiş güya aaaa ne işi var sürmenin yeni doğmuş yavrunun gözünde dedim ben yapamam dedim benim akıllı kv zannetti ki ben yapamam ama buyrun annecim siz çıkarın yavrumun gözünü tövbeee tövbeee :KK12: aaaa ben yaparım olsun dedi hayır anlamadın anne ben yaptırmam öyle bişi ne münasebet dedim ayyyy bi bozuldu kadın yüzünün şeklinin şemalinin kayışını görmeliydiniz :KK48: ama bizimkiler de yenidoğmuştu biz sürdüüüükk demez mi eee olabilir anne onlar sizin çocuğunuzdu ben karışamam ki bu benim çocuğum dedim!! sonra eve geldim araştırdım da yani böyle bi sünnet yok yenidoğan için.. evet peygamber efendimiz yaparmış sünnet kirpik dibi iltihabına falan da iyi geliyomuş ama birincisi bu büyükler için.. ikincisi o gerçek sürme yani şimdikiler gibi kurşun yuvası diil!! ama benim kv üzerinde arapça sülalesine düz gidilse mübarek sayıcağı için umreden getirdim ama ben bebek için getirdim ama ben bu sürmeyi dedi durdu!! valla umrum bile diil!! eşim de kalkmış canım annemlerle falan hiç böyle tartışmaya girme he de geç ben hallderim demez mi çok matah bişey yapıyomuş gibi.. sen ne diyosun ya dedim benim kendi evladımın üzerinde söz hakkım yok mu ki he deyip geçicem tabii ki kendi annem bile olsa onay vermediğim şeyi söylicem dedim!! o da sustu :KK16:

Ayy canım çok zor bir durum cidden benim eşim geliyor gerçi Dr hep iş yeri Allahtan izin veriyor ama inan çevremde mis gibi eşiyle ailesiyle yasayanarı görünce çok imreniyorum benim ne eksiğim var diyorum Ayy bunda şükür tanıdı ne bilim bu ara çok bunaldım eşimi çok seviyorum ama neden geleceğini düşünmeyip bu mesleği seçtiği içinde kızıyorum ona hormonlar beni iyce gerdi

Aynen cnm.seviosn kiyamiosn o da bi yerde haklı işi diosn ama yapamaz miydi da diosn işte.Arada patliosn.bizde kendi capimzda %100 haklyz cnm.dediğin gibi hormonlrda eklenince patlamalar artio maalesef :(

Benim doktorumun kendi çocukları kilolu doğmuş hep canım.
Bir de ben bu ultrason ölçümlerine gerçekten inanmıyorum. 3kilo doğsa öpüp başımın üstüne koyarım ben.

Usg Ölçümleri milimlik ölçümlere ve tahminlere bakıyor ben kendi doktoruma gidip sonra ki gün başka doktora gitmiştim 150 gram düşük çıkmıştı.

gonulll gonulll cum sen nasil oldun bebisin saglik durumu okudugum kadariyla gunden gune daha iyiye gidiyormus cok sevindim buna.. bebisinle hemseriyiz artik :))
Sagolasin canim benim.hic akilda yokken manisali oldu yavrucak.2 cocugumda balikesir merkez dogumluydu.supriz yumurtam farkini simdiden koydu ortaya.

Kızlar nasılsınız? Bütün gün oğluşun odasında çalıştım dolap molap yerleşti yatagı kuruldu bitti gibi bişey sadece perdesi nevresimi vs kaldı. Akşam üstü de son eksikleri pompa emzirme yastıgı vs aldım. Yemek vs derken ancak girip okudum yazdıklarınızı.

gonulll gonulll bebişinde seninde durumunu iyi okudum çok mutlu oldum kuzum inşallah çok az kaldı kuzuna kavuşmana :KK200:

@kahve_delisi canım dualarım seninle inşallah hayırlısıyla sağsalim kavuşursunuz bebişinle..

Gule gule yatsin bebisin odasinda insallah.
Sayili gunler kaldi yavruma kavusmama insallh saglikla evimize gelmek nasip olur.

Ayy canım allah korusun deme öyle sütümüz çok olcak inss benim kv deler de gelcek oo bizde cümbüş var zaten bir kez sormadılar bişey ihtiyacınız varmı bizde bişey yapalım tövbe annemin sanki tek torunu ama doğsun oğlumun oğlu diye şimdi başıma eksiycek ama aldım gardımı hele bişey desin hayır bi çeyrek alıp gelirse yuh diycen barı onu düzgün bişey yap
Zaten eşimin işiyle sıkıntıları var bende tek bu saatte uyku yok amannn bunaldım iyce
sen yalnız mısın şu an kuzum :( boşver kendini uyku diye sıkma iyice kaçar yoksa uykun akışına bırak bi bakmışsın bizle konuşurken uyuyuvermişsin :))

ben bunu daha önce burda anlatmıştım zati bak kaçırmışsınız bu çok önemli mevzuyu bi daha istemem böyle dikkatsizlik :KK48: şimdi canlar bunlarda adetmiş güya aaaa ne işi var sürmenin yeni doğmuş yavrunun gözünde dedim ben yapamam dedim benim akıllı kv zannetti ki ben yapamam ama buyrun annecim siz çıkarın yavrumun gözünü tövbeee tövbeee :KK12: aaaa ben yaparım olsun dedi hayır anlamadın anne ben yaptırmam öyle bişi ne münasebet dedim ayyyy bi bozuldu kadın yüzünün şeklinin şemalinin kayışını görmeliydiniz :KK48: ama bizimkiler de yenidoğmuştu biz sürdüüüükk demez mi eee olabilir anne onlar sizin çocuğunuzdu ben karışamam ki bu benim çocuğum dedim!! sonra eve geldim araştırdım da yani böyle bi sünnet yok yenidoğan için.. evet peygamber efendimiz yaparmış sünnet kirpik dibi iltihabına falan da iyi geliyomuş ama birincisi bu büyükler için.. ikincisi o gerçek sürme yani şimdikiler gibi kurşun yuvası diil!! ama benim kv üzerinde arapça sülalesine düz gidilse mübarek sayıcağı için umreden getirdim ama ben bebek için getirdim ama ben bu sürmeyi dedi durdu!! valla umrum bile diil!! eşim de kalkmış canım annemlerle falan hiç böyle tartışmaya girme he de geç ben hallderim demez mi çok matah bişey yapıyomuş gibi.. sen ne diyosun ya dedim benim kendi evladımın üzerinde söz hakkım yok mu ki he deyip geçicem tabii ki kendi annem bile olsa onay vermediğim şeyi söylicem dedim!! o da sustu :KK16:

Kız benim annemde umreden bize sürme getirmişti üzerinde made in chine yazıyor :KK48: o kadar uzun yazından buna mı takıldın dersen yok kuzusu olayı bildiğim için tekrar yürümeyeyim dedim kayınvalidene :stop:

Bni yaristrdikları eşimin kuzeninin cocugu.ama gerçekten bnm öyle bi derdim yok.kndi kndime uzuldm snra muz ve sut derken kılo aldı oglusum.smdi sen yumurta yemedin ondan almadı dicekler hiç takma.sağlıklı olsun yeter alır kilo dersin.

Yani cnm dediğin gibi bebek haricinde de onlarn hiçbir dediğini takmyrm.kıyaslama da pek moralimi bozmaz.bebeğim sağlıklı olsun haftasyla uyumlu olsun yeter.etli butlu olsa sevinirim tabi ama olmadı Sie de onunki nie oldu Die üzülmem.sağlıklı olan yeter inşallah.Eğer onlar derse aa seninki zayıf falan.ben kendim derim ben günde 2 yumurta yiyemedm die :) hiç Problem değil yani :)
Bu arada bende 3 5 gündür günde 2.muz yemeye başladım.burda bi ark. Demişti.bi de midemdn dolayı süt icemiodm eşimin kakaolu muzlu sütleri var hazır.onları denedm rahatsz etmedi her gün iciyrm inşallah süt yerine geçer.onlarla yaristgmdn değil ana bebisim sağlıklı olsun.Biraz ele avuca gelir olsun Die dikkat etmeye calisiyrm ;)

Hay allahım ya rabbim ne insanlar var sananeeee sürmesin olacak benim yavrum kuzum senin kv den az gözüm korktu gerçekten mi anlamıyor yoksa salağa mı yatıyor bilemedim açıkça gelme demeniz gerekiyor demek ki ben anneme böyle bir imada bulunayım yada başkası asla adımını atmaz o eve.. büyük yengemin annesi yoktu kendisi de ilçede oturuyordu Doğum olmadan 10 gün önce kendi isteğiyle geldi yattı annemin evine oh görsen kraliçeler gibi Bebek doğdu bir ay daha yattı annem ona salonun ortasına özel yatak yaptı hiç kalkmadı o yatak normal doğum yaptığı halde gece gündüz yattı mutfaktan bi su almışlığı bile yoktur.. diğer gelinin annesi geldi Doğuma uzakta oturuyorlardı annemde misafir gibi gitti takısını taktı bebeği gördü geldi arada uğrar ama ancak bir saat kalır dönerdi.. şaşırdım gerçekten sizin duruma

Bn biliyodum ki anlatmstin:) sünnet mi diye merak ettm ama baktm öyle bsy yok yenidoğan bebek için.

Hay allahım ya rabbim ne insanlar var sananeeee sürmesin olacak benim yavrum kuzum senin kv den az gözüm korktu gerçekten mi anlamıyor yoksa salağa mı yatıyor bilemedim açıkça gelme demeniz gerekiyor demek ki ben anneme böyle bir imada bulunayım yada başkası asla adımını atmaz o eve.. büyük yengemin annesi yoktu kendisi de ilçede oturuyordu Doğum olmadan 10 gün önce kendi isteğiyle geldi yattı annemin evine oh görsen kraliçeler gibi Bebek doğdu bir ay daha yattı annem ona salonun ortasına özel yatak yaptı hiç kalkmadı o yatak normal doğum yaptığı halde gece gündüz yattı mutfaktan bi su almışlığı bile yoktur.. diğer gelinin annesi geldi Doğuma uzakta oturuyorlardı annemde misafir gibi gitti takısını taktı bebeği gördü geldi arada uğrar ama ancak bir saat kalır dönerdi.. şaşırdım gerçekten sizin duruma
bana diyosun dimi datlım bu yüzsüz kv ancak benimki olabilir :KK8: canım eşim açık açık gelmeyin de dedi yok gene aynı şaka gibi!! ha bak anlattıkça geliyo daha soldan soldan bana!! görümcemin oğlu da ki çok severim evlatçığı diyomuş ki görümceme sen ne biçim halasın ben çocuk doğduğu an yanında olmak istiyorum çok heyecanlıyım sen nasıl dayanıcaksın falan!! yaaa ohaa arkadaş zannedersiniz ki çocuğu 6 ay sonra göstericem ötebaşı hastaneden çıkıcam öyle gelicekler lanet ettirdiler yeminle ya!! ben de dedim ki görümceme ameliyathaneye girsin aslında çıkış anını görsün de diycektim de :skandal: neyyyyseeeee

Back
X