sadece biri
canııımmm doğru düzgün giremedim bu aralar nasılsın kuzum beni sormuşsun saolasın canım benim.. bedensel ve ruhsal olarak ayvayı yemiş durumdayım

kv işi iyice sidik yarışına çevirdi benim ailem çok uzaktan geliyo yatıcak yer sıkıntımız olucak 3-4 gün sonra siz gelin dedik kadın iki kızkardeşini de getirmeye karar verdi

yeminle manyak!! sonra eşim demiş ki anne ev pek uygun olmıcak size otelden yer ayırtayım demiş o da demiş ki kıyamam parana oğlum

ya insan bunu hakaret algılar da gelmez zaten dimi!! görümcem de aramış böyle kahkahalar eşliğinde güya bana laf sokuyo canıııımmm bana bebişin beşiğiyle kıyafetlerinin resmini göndersene ben hemen göremicem ya malum dedi

kaç gün sonra görüceksin ki .... abla dedim ötebaşı 3-4 gün.. benim ablam yeğenini yarıyıl tatilinde anca görücek dedim apışıp kaldı

yumuşak yüzlüyüz diye mercimek beyinleriyle bizi oynatmaya çalışıyolar

bu streslerden midir nedir bu sabah bi uyamdım resmen hastayım bütün kemiklerim ağrıyo allahtan çabuk geçti.. eşime de söyledim ama bak dedim bu sıkıntılar böyle devam ederse benim doğumdan sonra ya hiç gelmez sütüm ya da gelse de kesilir