• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ikra meyra Ikra meyra iyi kızlar. Ağrıları biraz daha iyi, kısçelerde küvezdeler bugün gidip görecek kısçeleri emziricek sevicek :KK200: inşallah en kısa sürede de üçü birden evlerine dönecek. Hastaneden giremiyormuş. Çok selamı var hepinize, biraz toparlanıp eve girince gelecek..

Dua edin kısçelerimize hemencik çıkarsı. Doktor amcaları teyzeleri onları küvezden..
Sağol canım haber verdiğin için aklımız onlarda hayırlısıyla evlerine dönerler inşallah

Herkese merhabalar
Başlarda her saat girerken sonlara doğru çok nadir girebildim.
Bugün gördüm ki doğum yapanlar olmuş.. Ekimi henüz yarılamamışken.. Doğum yapanlara geçmiş olsun diliyorum..Darısı başımıza..ama zamanında ;)

Slmlar kizlar inş herkes iyidir geçmişi okuyamadım dün kocamla uzun bi aradan sonra sinemaya gittik ii geldi yaa bunakdin ev iş arasıydi bu ara hep bugünde teyzeme gidecez birazdan yemeğe iki gündür yemek yapmıyorum ne güzel :) yarın ptesi ve son bir haftam kaldı şükür izne

insallah canim oglumdada sabah geldi akşam dogurmustum bende bunda daha gelmedi canim ebe gelecek gibi dedi ama ne zaman gelir bilemezsin dedi hayirlisi insallah
Aynen hayırlısı canım. Haftan da 37 olmuş zaten erken doğum da olmaz doğmuş olursa ;)

Çok beğendim sizlede paylaşmak istedim :))) tam olarak benim hayat felsefeme uymuş :)))
Kaynana gelin ini alır karşına bak kızım benim 3 halim var
1)GÜlü göğsüme takarsam o gün siniliyimdir
2)GÜl ü kulağıma takarsam o gün orta halliyimdir
3) Gül ü başıma takarsam o gün iyi halimdeyimdir...
Söz Hakkı geline geçer;
Bak anne , benim bir halim var....
Sigaramı yakarım,bacak bacak üstüne atarım.
Sen Gülü kıçına da taksan, Ben yine bildiğimi yaparım :))))))))))):halay:
Aaaaaahhhahhahahaaa ne güldüm ama

Kızlar çok kötüyüm bana dua edin sorun yine kv noldu derseniz aslında hiçbir şey olmadı en son perşembe günü görüştük normaldi bugün sabahtan beri eşim bana kızıyo beni çok aşağılıyolar kaç saattir ağlıyorum eşimle hiç sorunumuz yoktu kv yine bizi düşman etti :KK61:
Seytanindan bul diyeydin...bu durumdayken aglatiyorsa seni

Ikra meyra Ikra meyra iyi kızlar. Ağrıları biraz daha iyi, kısçelerde küvezdeler bugün gidip görecek kısçeleri emziricek sevicek :KK200: inşallah en kısa sürede de üçü birden evlerine dönecek. Hastaneden giremiyormuş. Çok selamı var hepinize, biraz toparlanıp eve girince gelecek..

Dua edin kısçelerimize hemencik çıkarsı. Doktor amcaları teyzeleri onları küvezden..
sen de çok selamlarımızi ilet cnm:KK66:
maşallah onlara..
bir an önce toparlanip evlerine dönsunler inşallah...:KK24:

Gunaydin iyi pazarlar mutlu pazarlar.Kizlar ben emzirmeye cok korkuyorum...dogumdan degil de..gece aklima dustukce tuylerim diken diken oldu..yine yara olacak diye cok korkuyorum..hicbisey fayda etmiyor

Gunaydin iyi pazarlar mutlu pazarlar.Kizlar ben emzirmeye cok korkuyorum...dogumdan degil de..gece aklima dustukce tuylerim diken diken oldu..yine yara olacak diye cok korkuyorum..hicbisey fayda etmiyor
Canım bundan bende korkuyorum.arkadaşım 10tane sezeryan olayım ama memem acımasın diye ağlıyodu :( ah ah annelik ne zor yahu inşAllah acımaz busefer

Kizlar iyi pazarlar herkese bisey sorczm size bikac gundur karnimin ust taracinda goguslere yakin yukarda kasinti oluyo acaba nedendir ? Sizde oluyomu sadece oralari yukarki yaraf bi hastalik vardi ya kasiniyon fln oyle bisey olabilir mi yoksa o farkli mi :KK17:

Canım bundan bende korkuyorum.arkadaşım 10tane sezeryan olayım ama memem acımasın diye ağlıyodu :KK43: ah ah annelik ne zor yahu inşAllah acımaz busefer
Aynen ben hep aglaya aglaya emzirdim...2 tane cocuk emzirdim hep agladim insallah 3. De yara olmaz ama meme uçlarima şu an elleyemiyorum bile aciyor

Back
X