• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
günaydın kızlar mutlu pazarlar :anneadayı::KK200::KK200: balığımın yatağını kurmuştuk da salonda duruyodu bugün yatak odamıza getirdik bugünlere geldiğimize inanamıyorum şükürler olsun :dua: bi yandan çok mutluyum bi yandan bedenen ruhen çok yorgun hissediyorum kendimi :KK51: dün gece oturdum ağladım 2 2.5 saat nasıl iyi geldi anlatamam.. sonra da gece 3 e kadar dizi izledik eşimle bunlar son keyiflerimiz :KK48: gonulll gonulll canım prensesimiz nasıl kavuştunuz mu haberlerinizi bekliyoruz Ikra meyra Ikra meyra canım nasıl oldunuz hem sen hem kuzucuklar inşallah evinize sağlıkla kavuşun siz de Nilke Nilke canım günlerdir aklımdasın bi ses ver çok merak ediyoruz seni bak bıdığımız uslu uslu bekliyo zamanını galiba

Kizlar iyi pazarlar herkese bisey sorczm size bikac gundur karnimin ust taracinda goguslere yakin yukarda kasinti oluyo acaba nedendir ? Sizde oluyomu sadece oralari yukarki yaraf bi hastalik vardi ya kasiniyon fln oyle bisey olabilir mi yoksa o farkli mi :KK17:
Canim yara,deri dokuntusu gibi bisey yoksa normal kasınmak...ben dun aksam keselendim acayip kasiniyordu heryerim..bu ara cok terliyorum ondan herhalde

Kizlar iyi pazarlar herkese bisey sorczm size bikac gundur karnimin ust taracinda goguslere yakin yukarda kasinti oluyo acaba nedendir ? Sizde oluyomu sadece oralari yukarki yaraf bi hastalik vardi ya kasiniyon fln oyle bisey olabilir mi yoksa o farkli mi :KK17:
canım her iki taraf birdense hani rahim büyüdükçe organları yukarı ittiriyo ya göğüsler de yukardan bastırıyo malum bence kaşıntıyı o yapıyodur.. tek taraflı olsa ciğerden falan mı derdim ama.. yine de yakında kontrolün varsa bi sor tabii için rahat etsin

Aynen ben hep aglaya aglaya emzirdim...2 tane cocuk emzirdim hep agladim insallah 3. De yara olmaz ama meme uçlarima şu an elleyemiyorum bile aciyor
Al bendende okadar.benim memeler hamile kaldığımı öprendiğimden beri acıyo, şuan acı zirvede...kesin bende baya çekicem memelerden ama emsin die tabiki katlanıcaz..doğumdan iki hafta önce soğan suyu sürün hergün diolar bide doğumdan hemen sonrada sürcekmişsin biraz beklicekmiş silip emzircekmişsin ama kim uğraşcak onla bide fena kokuo :(

Al bendende okadar.benim memeler hamile kaldığımı öprendiğimden beri acıyo, şuan acı zirvede...kesin bende baya çekicem memelerden ama emsin die tabiki katlanıcaz..doğumdan iki hafta önce soğan suyu sürün hergün diolar bide doğumdan hemen sonrada sürcekmişsin biraz beklicekmiş silip emzircekmişsin ama kim uğraşcak onla bide fena kokuo :KK43:

Ben aventin göğüs kalkanını aldım kullanan arkadaşlarım çok tavsiye ettiler hiç yara olmamış onlarda bence düşün sen de. biraz pahalı alırken ama çok işe yaradığını söylediler. Bir de ben ilk hamileliğimde evicap kapsül alıp iğneyle delip göğüs uçlarıma sürmüştüm son haftalarda. emzirirken de kullandım ara ara. çok şükür tahriş olsa da yaraya dönmedi hiç aklınızda olsun ;)

canım her iki taraf birdense hani rahim büyüdükçe organları yukarı ittiriyo ya göğüsler de yukardan bastırıyo malum bence kaşıntıyı o yapıyodur.. tek taraflı olsa ciğerden falan mı derdim ama.. yine de yakında kontrolün varsa bi sor tabii için rahat etsin
Olabilir cnm cunku her zamnda kasinmiyo gun icinde pazartesi soracam

Ben aventin göğüs kalkanını aldım kullanan arkadaşlarım çok tavsiye ettiler hiç yara olmamış onlarda bence düşün sen de. biraz pahalı alırken ama çok işe yaradığını söylediler. Bir de ben ilk hamileliğimde evicap kapsül alıp iğneyle delip göğüs uçlarıma sürmüştüm son haftalarda. emzirirken de kullandım ara ara. çok şükür tahriş olsa da yaraya dönmedi hiç aklınızda olsun :KK66:
Ay canım hemen alayım faydası olcaksa parası mühim değil.sürekli onunla mı emzirmiş arkadaşın?yani en başından beri?

Günaydın birbirinden güzel anneler :KK15:
Gece 3e kadar uyuyamayinca gunduzde uyanamiyorum. Hiç duzenim kalmadı. Hayırlısıyla bi doğursaydim acaba düzene girer mi yoksa hepten mi bozulur bilemiyorum :confused:

Ikra meyra Ikra meyra kuzum tez zamanda sağlıkla kızlarla birlikte evinize geçersiniz inşallah

gonulll gonulll Canım siz ne yaptiniz? Haberdar et bizi.

Ben aventin göğüs kalkanını aldım kullanan arkadaşlarım çok tavsiye ettiler hiç yara olmamış onlarda bence düşün sen de. biraz pahalı alırken ama çok işe yaradığını söylediler. Bir de ben ilk hamileliğimde evicap kapsül alıp iğneyle delip göğüs uçlarıma sürmüştüm son haftalarda. emzirirken de kullandım ara ara. çok şükür tahriş olsa da yaraya dönmedi hiç aklınızda olsun :KK66:
Ben de aldim. Yara olmadan dogrudan onunla mi emzircez?

kızlar dun doktor kontrolumuz vardı kanım cok duduk cıktı dogumdan once ve dogum anında kan takılacakmıs offfffff korktum ...

ama presesım ıyıymıs sukur 3000 kg olmusuz ben bıraz fazla kılo alınca ekmek yeme artık dıkkat et dedı ınsallah dedım bende :)))

Kızlar sabah afedersiniz renksiz sümmüksü bir şey gördüm çamaşırımda ilk defa oldu başına böyle bişey gelen var mı oğlumda üç gün önceden kanamayla nişan gelmişti bu sanki nişan değil gibi dimi

Ikra meyra Ikra meyra iyi kızlar. Ağrıları biraz daha iyi, kısçelerde küvezdeler bugün gidip görecek kısçeleri emziricek sevicek :KK200: inşallah en kısa sürede de üçü birden evlerine dönecek. Hastaneden giremiyormuş. Çok selamı var hepinize, biraz toparlanıp eve girince gelecek..

Dua edin kısçelerimize hemencik çıkarsı. Doktor amcaları teyzeleri onları küvezden..
Ay hadi inşallah yarın hep beraber evlerine dönerler inşallah. Çok merak ediyorum birde foto atsa süper olur:KK66: Ikra meyra Ikra meyra

insallah canim oglumdada sabah geldi akşam dogurmustum bende bunda daha gelmedi canim ebe gelecek gibi dedi ama ne zaman gelir bilemezsin dedi hayirlisi insallah
Bende şaşırdım ebyar ebyar gibi :))) günler aynı olunca daha bi heyecan basıyor bize galiba:))) inşallah zamanını bekler senin bebiş:))))

günaydın kızlar mutlu pazarlar :anneadayı::KK200::KK200: balığımın yatağını kurmuştuk da salonda duruyodu bugün yatak odamıza getirdik bugünlere geldiğimize inanamıyorum şükürler olsun :dua: bi yandan çok mutluyum bi yandan bedenen ruhen çok yorgun hissediyorum kendimi :KK51: dün gece oturdum ağladım 2 2.5 saat nasıl iyi geldi anlatamam.. sonra da gece 3 e kadar dizi izledik eşimle bunlar son keyiflerimiz :KK48: gonulll gonulll canım prensesimiz nasıl kavuştunuz mu haberlerinizi bekliyoruz Ikra meyra Ikra meyra canım nasıl oldunuz hem sen hem kuzucuklar inşallah evinize sağlıkla kavuşun siz de Nilke Nilke canım günlerdir aklımdasın bi ses ver çok merak ediyoruz seni bak bıdığımız uslu uslu bekliyo zamanını galiba
Beşikte kuruldu son hazırlıklar da bittiyse doğuma kadar kocanla gez ye iç film izle istediğini yap stres at. Arada ağlayabilirsin bende yapıyorum yapmasam patlıcam çünkü. gonulll gonulll ve Nilke Nilke yi bende merak ediyorum ama Nilke doğum yapsa haber ederdi galiba inşallah bebeği ve cici rahimciği güzel anlaşıp dururyorlardır halaaa.

Back
X