• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Canım bana doktorum magnezyuma devam ey dedi. Rahim kasılmalarını engelliyor. Son zamanlarda normal doğum yapabilecek hamilelere bıraktırıyorlar sancısı gelebilsin diye. Bende devit3 günde 9 damla çay kaşığı ile içip hemen su içiyorum hiç sorun olmuyor zaten tatsız tuzsuz bişey.

Banada son kontrolde magnezyum yine yazdı ama ben olanları bile bitirmedm.ve son kontrolden beri hiç içmedim :( kramo falan da çok olmuo ama çok da iyi değilim yani.ellerm parmaklrm sabahları kütük gibi oluo zor kıvrılıo belki magnezyumdandr.
Bende sıkıldgmdn artık icmiyrm :( günde 2 tane kan ilacı imom bi de troit ilacı iciyrm.inim u bile unutmusm dün :( muz ve soda belki magnezyumu destekler.
Kontrolde ne diick bakalm doktormz.Doğum tarihi verir mi acaba

Kızlarrr kusura bakmayın hiç fırsatım olmadı yazamadım.çok yoğun geçiyor çoookkk ağrılar sızılarda cabası...

Kısaca özet geçmeye çalışayım neler yaşadık...
2ekim pazar günü akşam üzeri 17:30 gibi lavaboya girdim ve nişan denilen sıvı geldiğini gördüm.dr umu aradım Bebek hareketlerini hissettip hissetmediğimi sordu o panikle hissetmediğimi söyledim.hastaneye gidin nst bağlansın dedi.arabaya bindik hastane yarım saat uzaklıkta bize bende bir sancı başladı 10dk da 3kez sayabildim Aralık'ları hastaneye vardık bağladılar nst ye dr geldi ekranda sancılar 60ı gösteriyor.serum takalım dedi bu gece buradasın! Eyvah dedim bebegim daha 34haftalık.
Dr bebeğin çok küçük olduğunu sancıları elimizden geldiği kadar geciktirecegimizi söyledi.iğneler ilaçlar serumlar...ilk gece 3tane serum yedim sancılar 60-80 di ikinci gün pre peara başlıcaz bu böyle olmıcak dedi.taktılar bana o serumu kalbim uçuyor vücut şşşti titriyor 3günde onunla idare ettim en sonunda persembe sabah dr a dayanamıyorum çıkartın şunu dedim.çıkarttı bunsuz sancın olursa alalım bebeği sanada yazık dedi ciğer geliştirici iğneni de yaptık sorun olmaz inşallah dedi.serumu çıkarttık benim sancılar 100 lere vurdu hemşire akşam 20:40 ta drumu aradı sancılar 100 ve düzenli ilacı takalımmı diye dr um Mutlu sona geldik 20dk sonra oradayım hastayı hazırlayın alalım ameliyata ben şokkkk zangır zangır titriyorum eşim istdan geleli yarım saat olmuş oda şok hazırladılar girdik ameliyata epüdiral anestezi verdiler ben ameliyat boyunca titredim yapılan herşeyi hissettim bi ara yeter dedim beni uyutun uyuyabilirsin dediler dalga geçtiler ama uyutmadılar sonraaa mükemmel an bebegim sıcacık yüzümde ağlıyor ayyyy mükemmel sıcacık isteyen her kadına tattırsın rabbim.biri diyo hani bu çocuk erken Doğumdu biri diyo kocaman ben soruyorum küvezemi gidecek sonra odaya çıkarttılar ben 2saat titredim bebeğimi odaya getirdiler şükürler olsun küveze girmedi 3040 gr doğdu,06/10/2016 persembe akşam 21:25te hayatım %100 değişti :)

Bugün kontrole gittik sarılık başlangıcı var gibi 300gr kaybetmiş üzüldüm ama sütüm daha bugün gelmeye başladı toparlarız inşallah gerginim alınganım tahammülsüzüm uykusuzum bakamazsam diye çok korkuyorum birde göğüslerimin ucu fenaaa çok acıyor bizden bu kadar şimdilik fırsat buldukça yazarım öpüyorum siziii
Gozun aydin cnm anala babali buyusun ins

Inşallah birsey olmaz cnm işin ucunda bebeğim olunca çok endişe duyuyorum malum hepimiz burada bebek bekliyoruz anlarsın beni :KK43: doktora tam 1 hafta önce gitmiştim en son ve beni 2 hafta sonra nts ye çağırdı yani önümüzdeki pazartesi nts randevum var ve bundan sonra her hafta mı çağıracak acaba? Pazartesi gidince şeker konusunda duyduğum endişeyi doktoruma biraz daha anlatcam :KK43: hatta bi devlet Hastanesine tekrar gitmeyi düşünüyorum bebeğim nasıl çıkacak :KK43:
36 dan sonra her hafta çağırıyorlar canım. Sen tekrar sor bakalım doktor açıklama yapar umarım için rahatlar canım. Hem özele hem devlete gidiyosun ikisinede sor doğru kararı alırsın inşallah. İçini ferah tut.

Kızlar yeni doğan sünneti yaptırıcak mısınız? Konuştunuz mu? Ne fiyat verdiler ki. Yapıyor?
Canım ben düşünüyoduuumm taaa kiii fiyatları duyana kadar ben de yaren92 yaren92 kuzuma katılıyorum sonra yaptıralım da bişeye değsin bari :)) hatta benimki eli ekmek tutsun sünnetini kendi yaptırsın baltalık vaziyetteyken :)))

Canım ben düşünüyoduuumm taaa kiii fiyatları duyana kadar ben de yaren92 yaren92 kuzuma katılıyorum sonra yaptıralım da bişeye değsin bari :)) hatta benimki eli ekmek tutsun sünnetini kendi yaptırsın baltalık vaziyetteyken :)))
Ben fiyat duymadım canım ama 2000 yazmış birisi öyle okudum sanki. Ülen benim doğum bile 1500 :KK70: Onun küçücük bi.kesik olacak. Biz mecbur yeni.dopan sünnet yaptırcaz canım. Sol böbrekte 13 mm genişlik var. Sünnet faydalı olur dedi doktor. Ama fiyat sormadık bakalım bize ne fiyat dicekler:KK51:

Ikra meyra Ikra meyra canım nasılsın bugün sancıların azalmıştır daha iyisindir umarım bi haber etsen bize merak ediyorum seni ve kızlarını. İyi olduğunuza eminim ama bide sen anlatsan:))
@equite canım Topigimizin abisi nasıl hiç haber vermiyorsun sen bi cvb yaz lütfen.
@Nilke canım sen nasılsın bebiş hala göbüşte umarım senide düşünüyoruz.
@gonulll canım sende kızına en yakın zamanda kavuşacaksın inşallah.
Darısı bize hayırlısı ile rabbim bugünün bereketi ve hürmetine biz de yavrularımıza sağ salim kavuştur hayırlı sağlıklı uslu evlatlar nasip eyle bizede kolay ve ağrısız doğumlar nasip eyle. Bütün korktuğumuz üzüldüğümüz şeylerden uzak eyle. Bizi üzenleride bizden uzak eyle. Evlerimizden huzuru mutluluğu eksik etme eşlerimiz ve çocuklarımızla muhabbetimizi daim eyle. Bizim bilmediğimiz senin bildiğin güzellikleri iyilikleri bize ver kötülükleri defeyle. Amin:dua:
Amiiiiiin :dua:

36 dan sonra her hafta çağırıyorlar canım. Sen tekrar sor bakalım doktor açıklama yapar umarım için rahatlar canım. Hem özele hem devlete gidiyosun ikisinede sor doğru kararı alırsın inşallah. İçini ferah tut.
Evet bu gidişim de bu konuyu daha detaylı konuşacağım :( devlet de ki doktora da sorcam özel de ki doktora da endişemi aşırı hissettircem ki biraz daha dikkatli olsun

Bugün kesin kararliyim kızlar artık bebisinde kendiminde çantasını yapicam ertele ertele nereye kadar ya iyice sistim günden güne daha kötü hissediyorum evet biberonu emziği steril hale getirmekle ise başlıyorum sonra ütü vs :cry: gorusmek üzere kızlar :olamaz:

Ayyy kız hiç gülcegım yoktu cddj anlamda. sabah sabah yeni kalkmsm elim yüzüm sis surat asik ama çok güldürdün bni Allah da seni güldürsün kolay dogumlar versin insallah. kızlar Selam verms bn de aleyküm selam diyeyim senin araciliginla:)

Selamün aleyküm canım. Günümüz aydın ve bereketli olsun. Bu gece sular zemzem akarmış yatmadan duş aldım kuzumuda yıkadım inşallah şifa olsun sizinde bilginiz olsun bi gusül abdesti alın bugün şifa niyetine.
Aynen öyle canım bu gün mutlaka güsül abdesti almalıyız inşaallah değerlendirelim... birde bşr kısım market alışverişi yapalım inşaallah ben evde olunca selam verecek insanı sadece sanal alemde buluyorum artık aşurenin gerçeğini bekliyorum komşularımdan inşaallah gelir

Kisslar Larus Larus paylaşmış bende sizinle paylasmak istedim hemde bişey sorcam.aşağıda resim ekliyrm.3 tane normal hastane çıkışı koyuyrm.birindn süslü püslü koyma kan oluo ziyan oluo Die bişey duydum.Ondan taşlı takımımı hastaneye goturcm ama dogumhaneye vermiicm.10 lu hastane çıkışımı da çok seviorm battaniyesi çok ciciş.Şimdi ya kan olursa Die onu vermesem mi diorm.5 linin birine battaniye ekleyip vereyim diyrm.ama öyle de açıkçası içime sinmio.Ben kan falan olcgni dusunmuyrm.o kadar bebek doğuo goruyrz göbek kordonundan da şakır şakır kan akmio yani dimi.deneyimli anneler bi yol gosterr msnz :( sizce ciciş takımımı vereym mi.Ben vermek istyrm.İlk kiyafetini tam takım giysin kızım :)
Bu arada bu tül keselri ben hep saklrm.seyahate giderken de hep kullanrm.aliexprestn çok güzel bi organizer sipariş ettim ama yetismeyeblr.
En son bebegin bezini ıslak mendilini nereye koycam derken english home dan nevresim siparisim geldi.Hemen onun poşetine koydum.Çok da güzel oldu ;)

(Pembeli takımın yanına battaniye eklemeyi dusunuodum.dogumhaneye vermek icin.kiyamadgm takım da krem pembe dikişli fırfıri olan)

Eklentiler

• 1476170390344-874428924.webp
    1476170390344-874428924.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 82
  • 1476170445647-238389521.webp
    1476170445647-238389521.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 78
  • 1476170499801-1160739064.webp
    1476170499801-1160739064.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 77
  • 1476170565562-442576144.webp
    1476170565562-442576144.webp
    25 KB · Görüntüleme: 83
Aynen öyle canım bu gün mutlaka güsül abdesti almalıyız inşaallah değerlendirelim... birde bşr kısım market alışverişi yapalım inşaallah ben evde olunca selam verecek insanı sadece sanal alemde buluyorum artık aşurenin gerçeğini bekliyorum komşularımdan inşaallah gelir

Cnm bende namazda ıslattım biraz biraz bişeyler aşure yapayım dedim ama inşallah o güzel olur.dediğin gibi çıkayım biraz insan göreyim slm vereyim dedi. Ama hiç gözüm yemio.bari eşimin halamlalrini iftara cagirym dedm.Onlar oruçlu olur.Biz tutamadk onlara hayrimiz olsun inşallah Die.Allah m herkesin ibadetlrni hayrlarini kabul etsin inşallah.

Eklentiler

• IMG-20161009-WA0000.webp
    IMG-20161009-WA0000.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 66
Kisslar Larus Larus paylaşmış bende sizinle paylasmak istedim hemde bişey sorcam.aşağıda resim ekliyrm.3 tane normal hastane çıkışı koyuyrm.birindn süslü püslü koyma kan oluo ziyan oluo Die bişey duydum.Ondan taşlı takımımı hastaneye goturcm ama dogumhaneye vermiicm.10 lu hastane çıkışımı da çok seviorm battaniyesi çok ciciş.Şimdi ya kan olursa Die onu vermesem mi diorm.5 linin birine battaniye ekleyip vereyim diyrm.ama öyle de açıkçası içime sinmio.Ben kan falan olcgni dusunmuyrm.o kadar bebek doğuo goruyrz göbek kordonundan da şakır şakır kan akmio yani dimi.deneyimli anneler bi yol gosterr msnz :KK43: sizce ciciş takımımı vereym mi.Ben vermek istyrm.İlk kiyafetini tam takım giysin kızım :)
Bu arada bu tül keselri ben hep saklrm.seyahate giderken de hep kullanrm.aliexprestn çok güzel bi organizer sipariş ettim ama yetismeyeblr.
En son bebegin bezini ıslak mendilini nereye koycam derken english home dan nevresim siparisim geldi.Hemen onun poşetine koydum.Çok da güzel oldu :KK66:

(Pembeli takımın yanına battaniye eklemeyi dusunuodum.dogumhaneye vermek icin.kiyamadgm takım da krem pembe dikişli fırfıri olan)
Yok canım göbeği klempleniyor zaten ordan kan gelmesi imkansız ama sonuçta Bebek doğarken kanlı, sulu ve verniksli doğuyor :) biraz kirlenebilir kıyafetleri.
Yıkıyorlar mı siliyorlar mı bilmiyorum ama mesela ben yıkatmayacağım.

Back
X