• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Günaydın Güzellikler :) Biz dün oğlumu gördük. NST'ye de girdik. Her şey yolunda çok şükür. Oğluşum 2440 gr olmuş :oha: Bir tosun gelecek sanırım. Boyu da 46 cm. Dr.umuz sezaryen için en son 19 Kasım'ı verdi gün olarak :işsiz: Hep 37.haftada alacağını söylüyordu, 38.haftayı doldurtacakmış. Yan çizdi yani :skandal:Her şey yolunda giderse Rabbimin de izniyle buluşma tarihimiz 19 Kasım olacak oğlumla :KK36: Minnoşumun resmini de paylaşıyım teyzeleriyle :) Eller yine yüzdeydi. Çok zor yakaladık bu resmi.
Eki Görüntüle 1896548
oyyyyyy o yumuk ellerini yesinler onun maşşallahh canım :nazar: allah sağlıkla kavuştursun yavrularımıza..

Yaaa bırak bacım daha hiç biyere girişme otur keyif yap stresten yorgunluktan uzak dur.. Kuzu sana bişey sorucam sahi şimdi senin bu sancılar çok yüksek olmasa da 60ları falan bulmuş ya eee sen hiç sancıdan bahsetmiyodun bize??
Arada kramp giriyordu canım ama sancı var var dediklerinde bugün bebek hareket ediyordu karnım geriliyordu ama ben sancı hissetmedim krampda girmedi. Zaten sordular hissediyormusun diye yooooo dedim malak gibi:KK53: hissetsem napcaklardı bilmem.

Dediğin kitabı hiç okumak nasip olmadı ama merak ettim belki doğumu beklerken iyi gelir konusu uygunsa tabi:KK16:genelde hemen çözüyorlar nick imi ama bakış açısı farklı olabiliyor , Amin canım inşallah :dua:
konuda öyle psikolojimizi bozucak bişey yok canım okuyabilirsin yani akıcı bi kitap ;)

Arada kramp giriyordu canım ama sancı var var dediklerinde bugün bebek hareket ediyordu karnım geriliyordu ama ben sancı hissetmedim krampda girmedi. Zaten sordular hissediyormusun diye yooooo dedim malak gibi:KK53: hissetsem napcaklardı bilmem.
evet işte sadece son günlerde bi kramptan bahsediyodun kasıklarında demek o sancıymış :KK48:

benim dr da vajinal varis falan hiç bişey engel diil normal doğuma dedi durdu bu ctesi söylicem açık açık spinal sezeryan istiyorum diye :/ benim gibi giriş çıkışlardan falan bi korkun yoksa doğur gitsin normal yoldan en güzeli
Bencede söyle canım sen ben sezeryan olcam başka yolu yok de. Zorlmasın seni madem rahat ol psikolojik olarakda.

My moonlight My moonlight canım maşallah hızına yetisilmiyo, arayı bayagi açmış olcan Kasım bebikleriyle :KK53: Ayy 5 gün dediğin nedirki. senin yerine biz heyecan yaptık topikce :KK70:allahım sağ Selamet kavuştursun inşallah, :nazar:

Canim doktorum perinatolog zaten benim...ya cok tuhaf seyler var aslinda ...ben aslinda aritmi ve hipertansiyon hastasiyim.ilk gebeligimde cikmadi kizim 37 +4 de 2650gr olarak dogdu...aradan 4 ay gecti ense ve bas agrisiyla beraber acile gittim tansiyonum 20-12 cikti..sonra tansiyon teshisi konuldu...arastirildi kalbe bakildi bobreklerime bakildi hicbisey cikmadi..en sonunda asabi tansiyon denildi...ve bir onceki hamileligimden 2 yil once yabas yavas kestim doktor kontrolunde dune oturttum...2. Hamileligimde de hic cikmadi ta ki 37. Haftamda etlik zubeyde hanim hastanesine kontrole gidiyordum evim cok yakin oldugu icin orada doktor tansiyonumu olcturdu yuksek cikti...beni perinatologa yonlendirdi ve yatis verdi sezeryan deyince kagit imzalayip ciktim hastaneden cunku orada sezeryan ile dogum yapmak manyaklik diyorum arkadaslarimdan duydugum kadariyla..ozel bi hastaneye gittim tansiyonumu dusurup 1 hafta daha beklememi soyledi o gece ozel hastanede medikal tedavi gordum ama sancim vardi dogum sancilarim basladi bebek 2500gr di..preklamsi teshisini ozel hastane koydu..devlette arastirmadilar bile dedigime ragmen ben daha once hipertansiyon hastasiydim felan diye...neyse hastanede normal dogum icin aciklik var mi diye kontrol edildi ama acilmam olmadi ertesi gun bebegim alindi...bunda da aynen boyle oldu tahlil tetkik hersey yapildi ama baslarda hicbisey yoktu ama saolsun doktorum cok guzel kontrol altinda tuttu beni..bugune kadar sorunsuz grtirebildi ama dun sorun cikti buna da sukrediyorum artik

Çok sevindim canım dr.unun perinatolog olmasına. Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize. Sağ salim kavuşsaydık kuzularımıza...

Maşallah oğluşuna yesinler onu:)))

Doğsunlar zaten bol bol yiyeceğiz onları. Öyle bir mıncırasım var ki her yerini... Ama bi 6 ay daha falan beklememiz gerekiyor sanırım mıncırmak ve ısırmak için... :işsiz:

oyyyyyy o yumuk ellerini yesinler onun maşşallahh canım :nazar: allah sağlıkla kavuştursun yavrularımıza..

Amin canım benim, sağlıkla alalım inşallah kuzuları kucaklarımıza... İnsan son haftalarda daha da sabırsızlaşıyor değil mi?...

ben de öyle istiyorum valla ayşem en geç 3 kasım olsun diyorum inan dr un bi kaç gün daha ertelemesini bile istemiyorum.. tabii aslında bebişim için ne zaman iyi olursa o zaman olsun
Bnm doktor 10 gün önceye verdi senin de öyle olur gibi canımcım. 3 Kasım olur büyük ihtimal.ay valla o gün gelsin korkmucam valla olsun bitsin hemen kurtulalim stresini çekmek daha zor

Kızlar yardım istiyorum. malum haftaya temizliğe giriscrm, koltukları neyle nasıl silmeliyim, yeni aldım hemen yıpransin istemiyorum. bi arkadas (eşi dosemeci) yalnızca suyun kopuguyle sildin demiş yani çok islatmasin demiş. Çünkü islandikca alttan sungerin rengi vs çıkıyo leke leke kalıyor, varmıdır bana yardım edebilecek gönüllü o_O

My moonlight My moonlight canım maşallah hızına yetisilmiyo, arayı bayagi açmış olcan Kasım bebikleriyle :KK53: Ayy 5 gün dediğin nedirki. senin yerine biz heyecan yaptık topikce :KK70:allahım sağ Selamet kavuştursun inşallah, :nazar:
Kasım görünümlü Ekim annesi olcez :sus: hayırlısı ile. Sende Ekim annesi olmaya adaysın ama benden söylemesi. 9 Kasım uzak değil:olamaz:

Back
X