• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kizlar dogum yaptim ama kendime daha yeni gelebildim...oglumu sadece dogunca gordum cok minik 1890gr kuvozde ama aglaya aglaya dogdu..cigerleri iyi ama cok fazla bilgim yok..ben daha iyiyim..biraz agrilarim var o kadar..
Maşallah sana canım bebeğin inşallah daha iyi olacak allah yardımcınız olsun.

Sen daha once normal dogum yaptinmi canım bız kararsızları aydınlatsan ne guzel olur acı varmı acı offf kafayı yıcem galıba sezmi yoksa normallymı:KK17::KK17::KK17::KK17::olamaz:
İlki normaldi canım.acı vardı tabi ama sürekli yüksek dozda bir acı gibi düşünme.benim toplam 3 buçuk saat sürdü doğumum ve ağrılar kademeler artıyor.ilk zamanlar gayet iyi ara sıra geliyor.sonra biraz daha şiddetleniyor ama hala sorun yok.sonra biraz daha derken en son çocuğun doğmasına yakın çok şiddetli oluyor.e faazla sürmüyor çocukndoğuyor zaten.ama sonrası inanılmaz bir konfor.bi kere sanki hiç doğurmamış gibi ayağa kalkıyorsun.bebişin herşeyi ile ilgileniyorsun.ağrı yok denecek kadar.

Evet canimm kalben arkadas olduk dost oldukk cok guzel seylere vesile oldu bu topic :KK19: pazar gecesi hep bir sabahlayip mehmet girayimizin saglikla dogdugu haberini beklicez ins :anne:
İnşallah canım hayırlısıyla hepimiz kolayca kavuşsak sağlıkla kucağımıza alsak.aksi gibi sinüzitten sonra bugün çok piskiriyorum grip olmasam bari yoksa bu piskirik dikişleri fena acıtır napcam bilmiyorum. Keşke cumaya ertelese diyorum içimden sanki çok hazır değilim ben yaa. Heyecan falanda yok çok tuhafım yaa.

My moonlight My moonlight canim simdiden kolay dogumlar diliyorum sana.doktorlar farkli olsa da ayni hastanede dogum yapacağız insallah.ne lazim olacak hastane oda şartları vs. Bilgilendirirsen cok sevinirim.malum karamandan gelecegiz bi eksigimiz olmasi
:))) şuan benimde hep bir eksiğim var gibi geliyor bakalım doğumdan sonra hatırlatırsan yardımcı olurum inşallah:))

İnşallah canım hayırlısıyla hepimiz kolayca kavuşsak sağlıkla kucağımıza alsak.aksi gibi sinüzitten sonra bugün çok piskiriyorum grip olmasam bari yoksa bu piskirik dikişleri fena acıtır napcam bilmiyorum. Keşke cumaya ertelese diyorum içimden sanki çok hazır değilim ben yaa. Heyecan falanda yok çok tuhafım yaa.

Ayy canimm hasta olma dogumm uzeri balli limonlu sicak su ic hemen. Bebegin suyu azalmis diosun kuzu riske atmayin bence doktorunu dinle hayirlisi sagliklisi nasil olcak hangi gun olcaksa oyle olsun yoksa pazartesi cuma farketmez evlatlarimiza kavuscaz Allahin izniyle

Ayy canimm hasta olma dogumm uzeri balli limonlu sicak su ic hemen. Bebegin suyu azalmis diosun kuzu riske atmayin bence doktorunu dinle hayirlisi sagliklisi nasil olcak hangi gun olcaksa oyle olsun yoksa pazartesi cuma farketmez evlatlarimiza kavuscaz Allahin izniyle
Canım bende alıştırmaya çalıştım pazartesi için kendime. Ama hapşırık öksürük gülmek sezeryanla çok zor dikişler bi acıyor ki sorma yani fenaaaa:KK12: o değil eşimde piskiriyor:KK53: nolcek bilmem. Büyük ihtimal doğacak ama 4 günde geçermi bu piskirik:110:

Canım normalde cuma olacaktı ama
1_ çocuk kafa yerleşmiş kanala
2_ su azalmış sebebini tam bilmiyorum ama böbrek genişlemesi yüzünden olabilir :KK43: yada farklı bi neden bilmiyorum ki bu hafta armut yemiştim suyu fazlalaştırmıyor demekki
3_ bebekte 13 mm sol böbrek genişlemesi var doğunca daha rahatlar dedi ki tedavi gerekebilir dedi
4_ sancım 60 larda çıktı çok durmaz zaten gelecek gibi bebek dedi.
Yani bu nedenleri söyledi bize yoksa cumayı beklemek istedik biz 38 haftayı bitirmek için.
Canim masallah sukredin bol bol bu haftalara kadar gelmissiniz..erkek bebeklerin genelinde oluyormus bobrek genislemesi..dogunca geciyormus

Gozun aydin canim.hayirli saglikli uzun omurler bebisimize.cigerleri saglikliysa cok tutmazlar onu kuvezde muhtemelen
Cocuk doktoru gelir bi aciklama yapar sana durumu hakkinda
Insallah yarin evinize cikmak nasip olur.
Amin canim ama bebek cok minicik cikacagini pek sanmiyorum...bence yatar 1 hafta felan..daha kalkamadim kalkinca direk gidecem oglumun yanina..hic daha gormedim dogunca 3 sn felan anca gordum...

Kizzzzzz dur nereyeeee huuuu...
Evet hastanedeyiz dun geceden beri kasilma sanci hohoho yani 24 saati gecti uykusuzum.. ilaclar totosumu kevgire kolumu dana butuna cevirdi.. kimi draje kimi damaryolu kimi fitil kimi igne.. sonuc hala belirgin degil 1 gun 1 gundur dedik ama bu sekilde ne kadar gider bilmiyoruz.. dualarinizi esirgemeyin ne olur :(

Nasil olayim canim kuzumdan 15 gundur ayriyim saglikla evimize getrcegimiz gunu sabirsizlikla bekliyorum.zor dayaniyorum artik onun yokluguna.insallah daha da iyi olcak yavrum.

Canim benim, dualarimizda hep varsiniz :dua:bir kac gundur cok giremedim. Aklimda olanlardan biri de sendin. Nasil kuzun canim? Haftasonu gitmistin sanirim. Tez zamanda evine gelir insallah.

Kizzzzzz dur nereyeeee huuuu...
Evet hastanedeyiz dun geceden beri kasilma sanci hohoho yani 24 saati gecti uykusuzum.. ilaclar totosumu kevgire kolumu dana butuna cevirdi.. kimi draje kimi damaryolu kimi fitil kimi igne.. sonuc hala belirgin degil 1 gun 1 gundur dedik ama bu sekilde ne kadar gider bilmiyoruz.. dualarinizi esirgemeyin ne olur :KK43:
Canim ya gecmis olsun. Kac haftaliksin? Ne diyor doktorlar?

Canim bol armut yiyip hergun havuc suyu ic amniyon sivisini arttiriyor. Amniyon sivisi onemli belli bi oranin altina duserse bebegi sezeryanla erken almak zorunda kalabiliyorlar bu sebeple armut ve havuc suyu style :KK19:
Tesekkur ederim canimm, havuc suyu aklimdaydi, saracoglunun dedigini hatirliyorum ama armutu bilmiyodum. Deniycem, insallah etkili olur.:KK19::KK68:

Amin canim ama bebek cok minicik cikacagini pek sanmiyorum...bence yatar 1 hafta felan..daha kalkamadim kalkinca direk gidecem oglumun yanina..hic daha gormedim dogunca 3 sn felan anca gordum...
Ben tekerlekli sandalye ile gitmistim ilk yanina.sen de oyle gidebilirsin.

Kizlar dogum yaptim ama kendime daha yeni gelebildim...oglumu sadece dogunca gordum cok minik 1890gr kuvozde ama aglaya aglaya dogdu..cigerleri iyi ama cok fazla bilgim yok..ben daha iyiyim..biraz agrilarim var o kadar..

Çok şükür canım, Rabbime binlerce şükürler olsun ki sağ salim doğmuş meleğin :KK36: En kısa zamanda da sağlıkla kavuşursunuz inşallah... Dualarımdasın canım...

Canım Hayırlı ugurlu olsun bebeğiniz tez zamanda küvezden çıksın sende gör inşaallah Allah yardımcınız olsun

Nasil olayim canim kuzumdan 15 gundur ayriyim saglikla evimize getrcegimiz gunu sabirsizlikla bekliyorum.zor dayaniyorum artik onun yokluguna.insallah daha da iyi olcak yavrum.
Gönülcüm Allah sabır versin canım zor zmanlardan geçiyorsunuz ama herşey güzel olacak sonunda kavuşacaksın inş yavruna yeterki sen bu süreçte güçlü kuvvetli ol bebişin eve geldiğinde yeteri kadar enerjin olsun

Back
X