- 13 Eylül 2011
- 2.135
- 2.279
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #56.021
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar dogum yaptim ama kendime daha yeni gelebildim...oglumu sadece dogunca gordum cok minik 1890gr kuvozde ama aglaya aglaya dogdu..cigerleri iyi ama cok fazla bilgim yok..ben daha iyiyim..biraz agrilarim var o kadar..
Kızlar günaydın nasılsınız ?ya ben doğum yapmadan gidilcek arkadaşlara falan gidiyorum kiminin bebeği oldu kimi ev aldı hatta bugün yine gideceğim bebek görmeye.Gitmek sıkıntı değil ama boğazımı tutamıyorum hamur isi felaket yiyorum abartmıyorum geçen haftadan beri hergun hamur işi.63 kilo oldum kesin dr kizacak banaumarım bu iki haftalık kilomdan bari kızımda almış olsa ...

Evet açlık 100 üzeri çıkınca zaten şeker hastası oluyormuşsun ama benim açlık normal tokluk yüksek çıkıyor. Senin de bebeğini 1 hafta erken mi doğuralım dedi doktor?Hamilelikle beraber kullanmaya basladi canim oncesinde ilac insulin kullanmiyordum.o yuzden yukleme yaptırmadi doktorum.aclik tokluk sekeri olarak bakiyor aclik 101di.riske atmamak icin basladi oncesinde dusuk hikayem vardi
aynen ya insan hic doymaz mı! Daha fazla kilo almadan zamanında gelse bebisler.bide yetmezmiş gibi kendim evde sürekli biseyler yapıp yeme modundayimyanlız değilsin sürekli bişeyler yemek istiyorum sürekli midem kazınıyo içim kıyılıyo dünyanın şeyini yememe rağmen sofradan aç kalkıyorum resmen![]()
neyse yalniz değilim en azından
Kaç kg ile hamile kalmıştın cnm? Aslında 63 çok fazla değil ama boya bağlı tabi boyun kaç cnm? Ben 63 kg ile hamile kaldım :) şu an 70 kg yim. Boyum 165 doğuma kısmet olursa 4 hafta var bakalım alır miyim gerçi şekerim olduğu için diyet yapıyorum 2 aydır hep 70 kg yim bebeğin kilosu da önde gidiyor 2 hafta. Sanırım ben azar azar veriyorum ama bi taraftan bebek de azar azar aldığı için hep aynı kiloda duruyorum sanırım bakalım son aydayim galiba 70 gibi gireceğim doğuma. Ben diyet yapıyor olmasam 80 olurdum en az :)Kızlar günaydın nasılsınız ?ya ben doğum yapmadan gidilcek arkadaşlara falan gidiyorum kiminin bebeği oldu kimi ev aldı hatta bugün yine gideceğim bebek görmeye.Gitmek sıkıntı değil ama boğazımı tutamıyorum hamur isi felaket yiyorum abartmıyorum geçen haftadan beri hergun hamur işi.63 kilo oldum kesin dr kizacak banaumarım bu iki haftalık kilomdan bari kızımda almış olsa ...
Kızlar bulantılarım tam geçti iştahım tam açıldı derken gebelik şekeri çıktı diyete başladımaynen ya insan hic doymaz mı! Daha fazla kilo almadan zamanında gelse bebisler.bide yetmezmiş gibi kendim evde sürekli biseyler yapıp yeme modundayimneyse yalniz değilim en azından
![]()
Günaydın :) bende güne başlarken sıkıntı olmuyor genelde günün ortalarında oluyor :)günaydın...sinirden deliriyorum köpürüyorum. eşimi öldürebilirim o dereceyim! Ben güne güzel başlamadım pek siz güzel başlayın![]()
Ilk dogum sezeryan oldugu icin bu da oyle olacak.bi aksilik olmazsa 10 gun once alacak.nasil bir sistem ve doktor farkliligi var anlamadin.burada benden dahaa yuksek degerleri olanlara başlatmamışlar insulin falan.toklugum evdeki olcumlerde 150yi gecmiyor.senin cok mu yuksek.ne dedi doktorunEvet açlık 100 üzeri çıkınca zaten şeker hastası oluyormuşsun ama benim açlık normal tokluk yüksek çıkıyor. Senin de bebeğini 1 hafta erken mi doğuralım dedi doktor?
kendim birşey yapamıyorum ben allahtan yapabilsem düşünemiyorum zaten kendimi. ama yine de dikkat etmeye çalışıyorum valla fazla kilo almadan gelsinler valla :)aynen ya insan hic doymaz mı! Daha fazla kilo almadan zamanında gelse bebisler.bide yetmezmiş gibi kendim evde sürekli biseyler yapıp yeme modundayimneyse yalniz değilim en azından
![]()
çalışmak işkence olmaya başladı. ama bu haftadan sonra 1 hafta daha dayanıcam canım ben. inşallah tabi. bu arada günlerimiz çok yakın seninle![]()
Gozun aydin cnm. Allah bebegine saglkli uzun omurler versin insallah. Bu arada nasildi spinal sezeryan. Ne kadar surdu. Bulanti olunca bisey fln vermiyolar mi serum fln. Nasil gecio bu spinal sezeryan sureci?Amin cumlemizin evladi...yok canim spinal sezeryan oldum..ama tansiyon beni cok bunaltti bu sefer kusmakdan gozumu acamadim
Günaydın :) bende güne başlarken sıkıntı olmuyor genelde günün ortalarında oluyor :)
Hayırdır eşin niye sinir etti seni?
Alırım kızlarımı oğlumu yanıma mutlu mesut yaşar giderim50 kilo ile hamile kaldım canım boyum kısa değil aslında 1.68 im.Beni en çok rahatsız eden sürekli hamur isi yemek sağlıksız ama tutamıyorum kendimi engel olamıyorum valla.Sen ne güzel az almışsın gerçi diyet se yapıyormuşsun ben omru hayatımda hic yapmadım diyet ilk hamileliğimde de 17 kilo almıştım ama sağlıklı besliyordum ona rağmen.Kaç kg ile hamile kalmıştın cnm? Aslında 63 çok fazla değil ama boya bağlı tabi boyun kaç cnm? Ben 63 kg ile hamile kaldım :) şu an 70 kg yim. Boyum 165 doğuma kısmet olursa 4 hafta var bakalım alır miyim gerçi şekerim olduğu için diyet yapıyorum 2 aydır hep 70 kg yim bebeğin kilosu da önde gidiyor 2 hafta. Sanırım ben azar azar veriyorum ama bi taraftan bebek de azar azar aldığı için hep aynı kiloda duruyorum sanırım bakalım son aydayim galiba 70 gibi gireceğim doğuma. Ben diyet yapıyor olmasam 80 olurdum en az :)
inşallah doğumdan sonra hepsini gönlüne gore yersin canım.İnsana yasak oldu mu daha bi özlüyor demiKızlar bulantılarım tam geçti iştahım tam açıldı derken gebelik şekeri çıktı diyete başladım2 aydır doğru düzgün birsey yiyemiyorum
herseyi çok özledim
valla ben deli gibi yapıyorum bide izne ayrılınca kızım okuldan gelene kadar sıkılıyorum giriyorum mutfağa onlar gelene kadar tatlı tuzlu yiyorumkendim birşey yapamıyorum ben allahtan yapabilsem düşünemiyorum zaten kendimi. ama yine de dikkat etmeye çalışıyorum valla fazla kilo almadan gelsinler valla :)
ben 13 kilo aldım 50 ile hamile kalmıştım.Canım ben ilk baslarda çok iyiydim ekmek yemiyordum süt meyve et balık herşey yiyordum ben almıyordum bebeğim alıyordu kurbandan sonra sapıttım gezmeler yemeler ekmek yemeyeceksin.Sut muz yogurt bunlar bebege aldırıyor benim haftaya kontrol var bakalım ne oldu minnakKızlar kaç kilo aldiniz? Ben 48le hamile kaldim şu an 59 kiloyum. Son haftalarda çok hızlı kilo aldım. Hedefim 12 kiloyla tamamlamakti ama hayal oldu. Homini gırtlak yemeye devam ettikçe de daha alırım yani... Bebeği besleyip bize kilo aldirmayacak bi yöntem var mı?