- 30 Temmuz 2012
- 1.962
- 2.144
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #57.061
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok ona bende müsade etmezdim,annemde zaten banyo suyuna atarız biraz dedi,bizimki adet yerini bulsun,bebek cildi hassas ya tuz çabuk toparlanmasını sağlıyormuş pişik falan olmasın kolayca diye yaparmış babannemler.ama bende öyle vucuda sürüp 2saat bekletmem korkarım yani.Bizde direk vücuda sürüp iki saat bekletiliyormuş hiç istememiştim biraz tuz sürüp direk yıkadılar onlarda..rabi ben yatıyorum müdahale edemedim
Çok şükür gönülcüm,Allah herkese sağ salim bebeği ile evine dönmek nasip etsin..artık bolbol öpüp kokla yerimizede...Kizlar yavrumu aldim cok sukur evimize dogru yola ciktik Allah in izniyle.
Kuvezdeki bebislerimizde insallah en kisa zamanda annelerine kavusur.
Hepinize hayirli saglikli kolay dogumlar diliyorum.
Hakikaten çok heyecanlı yaaa.rabbim sağlıkla sıhhatle evladını kucağına almayı nasip etsin.zamanını bilmeyince rahat oluyor insan.uyusan bile sürekli uyanırsın heralde içinde kelebekler falannnn...ay ben bile duygulandım..Yatamıyorum kiiiiikurt var vıngır vıngır oturtmuyor
heyecan başladı hemde nasıl
herşeye rağmen uyumam lazım yoksa yarın çok güçsüz düşerim. İlkinde yaşadım biliyorum
inşallah bu sefer çok dinamik kolay mutlu enerjik güzel geçecek
![]()
Kizlar yavrumu aldim cok sukur evimize dogru yola ciktik Allah in izniyle.
Çok sevindim gözünüz aydın Allah bir daha ayırmasın inşallah![]()
olley be yavrucak evine kavuşacak nihayet
Allah razi olsun hepinizden.dualariniz sayesinde evimize gitmek nasip oldu.Çok şükür gönülcüm,Allah herkese sağ salim bebeği ile evine dönmek nasip etsin..artık bolbol öpüp kokla yerimizede...
Sagol canim.kokluycam teyzesi.Gözünüz aydın canım Allah başka ayrılık vermesin inşallah. Sağlıkla büyüsün. Kana kana kokla bebişini bizim yerimize de :))
Aynen canım.çok.bilmiş kayınvalşdem hayır mama vermiceksiniz emsin emmeli diye diye aç bıraktırdı çocuğumu.annem de kendini çok ge3i çeker böyle şeylerde.halbuki kaynana evde doğurmuş annem cerrahpaşa da ama bilmişlik yapmayım diye yorum yapmadı.bir kere aç kalırsa sarılık olur dedi kayınvalidem o her çocukta olur dedi kesti attı.annem de 2. Ye konuşmadı artık.oğlum zaten meme tutmadı.5. Gün geldi sağa sağa sütü.çocık 5 gün gizlice verdiğim 5-10 kaşık mama ile yaşadı resmen.uarım kilo kaybetti.meme tutmuyor diye inamadı odama geldi.sanki ben vücudum sarkmasın diyr evladımdan meme sakınıyorum.gördü de inandı nasıl savaş verdiğime.tabş bu arada sarılık sınıra gelmiş beyne sıçrıyormuş neredeyse.hastanede yattık.1 kere aramadı hastanedeyken nasıl oldu çocuk diye.kendi kızunda da aman mama alalım yanımıza diyo.sarılık falan olur da kızım aman diyor.gelde hırsından çıldırma.ama bunda şekerli suda mama da vericem allahın izniyle.Canım ben maalsef oğlumda sarılığı yaşadım.sütüm hemen gelmedi. Annem hastanedeyken sekerli su verelim eskiden hep öyle yapardık dedi. Ama o çok bilmişler varya bide eşimde onlara uyuyo tabiii.kadın korktu aman bide bişi olur diye.vermedik bişi. Eve geldiğimiz gecenin sabahı oğlum uyumadı gece boyunca ateşide çıktı rengide sarı esmer gibiydi hastaneye gittik. Meğersem sarılık olmuş minik oğlum. Hemde en yükseğinden biraz daha geç gitsek beyni etkilermiş havale geçirecekmiş. 3 gün hastanede kaldı oğlum.anladımki o zaman evlat bambaşkaymış. Sanki doğduğumdan beri yanımdaymış benimleymiş gibi nasıl bir boşluk nasıl bir acı anlatamam. Başka hiç kimsenin önemi yok. Çok şükür atlattık. Ama bu bana tecrübe. Sizede tavsiyem süt gelmezse bir iki kaşıkta olsa şekerli su bi iki iki kaşık mama mutlaka vericem. Aç bırakmıcam. Bi iki kaşıkla bebişler mamaya alışmaz ama aç kalırsa bedeli daha agır olabilir allah korusun.
Dimi canım ya olacak şey var olmayacak şey var zaten lohusalıkta bebeği aşırı sahiplenme duygusu falan oluyor insan yavrusuna kıyamıyor birşey olacak diye bende söyleyeyim bari suyun içine tuz koysunlar illa tuzlayacaklar ZatenYok ona bende müsade etmezdim,annemde zaten banyo suyuna atarız biraz dedi,bizimki adet yerini bulsun,bebek cildi hassas ya tuz çabuk toparlanmasını sağlıyormuş pişik falan olmasın kolayca diye yaparmış babannemler.ama bende öyle vucuda sürüp 2saat bekletmem korkarım yani.

İnşallah kuzumAllah razi olsun hepinizden.dualariniz sayesinde evimize gitmek nasip oldu.
Allah kimseyi evladindan ayirmasin.
Teyzeleri opup kokluycam sizin yerinizede bu nazli bebisi.
Sizlerde saglikla kucaginiza alirsinz insallah.
Yerim ben bu tatlı şeyleri ya ayy sağlıcakla büyüsünler annesiMevhibe ikra prensesimiz ❤❤Eki Görüntüle 1898728
Meyra tuana prensesimiz ❤❤
Eki Görüntüle 1898731
10 dkk dolmadan silicem annisler :))
Mevhibe ikra prensesimiz ❤❤Eki Görüntüle 1898728
Eki Görüntüle 1898731
ayın 3 unde gttım canım sancı cıktı 2 cm de açık çıktı hastanede yattım bır hafta kadar bebegmn kılosuda 2 cıktı oyuzden dgumu durdurdular adalat kullanıorum bu gune kadar geldık bakalım yarın yıne kntrolum var ılacı bıraktgım an dgururum gbı gelıo bakalım dktr ne dıcekHayırdır cnm ya.Ne zaman gittin kontrole.Neden 2 kilo çıktı.doktorun ne dedi
Allahım Allahım. Maşallah. Çok tatlılar canım. Allah nazarlardan korusun. Güzel annenin güzel kızçeleriniMevhibe ikra prensesimiz ❤❤Eki Görüntüle 1898728
Eki Görüntüle 1898731
Amin cumlemizin saglikla buyusun insallahYerim ben bu tatlı şeyleri ya ayy sağlıcakla büyüsünler annesi
Amin cumlemizinkini saglikla bagislasin insallah ...Allah bağışlasın canım maşallah çok tatlılar yaa
Cok sevindim cnm. Gozun aydinnn...Kizlar yavrumu aldim cok sukur evimize dogru yola ciktik Allah in izniyle.
Her zamnki gibi kacrdmAmin cumlemizin saglikla buyusun insallah
Amin cumlemizinkini saglikla bagislasin insallah ...