• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Cok sasirdim canim ya.
Bebisin nasil.Allah anali babali buyutsun insallah.
Sagol cnm sukur iyi sadece emmiyo zor emiyor. Silokon gogus ucu aldik mecbur alissin diye benin ucum cok fazla yok cunku ama silikon uca alışırsa diye korkuyorum :-( surekli emzir diyo hemsire sarilik olmasin diye. 2 saatte bi emzir diyo 2 saatte bi uyanıp emzirmek icin uğraşıyorum sonra ayaga kalkıp yürüme egzersizi yapiyorum tek başıma kalkmam cok zor esim ve annem yardmci oluyor lar herseye. Ayağa kalkinca kesik acisi basliyor. Bi de sezeryanda sonda taktılar sonra çıkardılar sonda yeri tuvalette yanıyor cok :-( bebeğim de cok küçük minik :-(

Kızlar hastaneye olan mutlu yolculuğumuza başladık biz. Herkese günaydın:KK200::KK200::KK200:

Canimm saatler sonra oglusun kucagindaa. Artik 4 kisilik mutlu bi aile olacaksiniz Allah nasip ederse. Hersey cok guzel sorunsuz gececek sen ve oglusun kavusacaksiniz. Bizi habersiz birakma aklimiz kalbimiz dualarimiz hep seninle Allaha emanet ol seni ve Mehmet Girayimizi opuyorum :KK46::anne::nazar:

Kızlar hastaneye olan mutlu yolculuğumuza başladık biz. Herkese günaydın:KK200::KK200::KK200:

Günaydın canım benim. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin oğlunu :) İnşallah kolay ve rahat bir doğum olur senin için. Şimdiden hayırlı olsun diyeceğim ben sana :KK36:

Kizlar yazamadim ben dogum yaptim şükür bebegim saglikli simdilik. Cok kucuk :-) sezeyan oldum acilma yoktu. Suyum azaldigi icin sezeyan oldum. Spinal oldum. Dogumdan sonra odaya geldigimde kotu oldum uyuşukluk agri sizi ve cok asiri titreme oldu simdi agri kesici igneler sayesinde iyiyi m sadece ayaga kalkinca cok aciyo
Hayırlı olsun cnm rabbim analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütmek nasip etsin darısı bizlerin başına inşallah

Kızlar günaydın.. İğrenç ötesi bi pazar günü geçirdim üstüne kusayım öyle pazarın ben :kusmuk: akşam da kv geldi.. Ben niye sevemiyorum bu kadını arkadaş napsa batıyo bana :mad:eşime de kıyamıyorum kalbini kırmamak için :/ ben haftaya kötü başladım bacılar inşallah sizinki güzel geçer :KK61:
canım günaydın kotu başlamış gerçekten hafta.ay ben çok rahatım kv ile konuşmuyoruz ve gelmeyecek doğuma.Kızımı arkadaşlara bırakacağız doğumda esim yanımda olacak inşallah.Bazen özeniyorum annesi falan bole 1 ay once gelenlere kv si gelenlere sonra sizden gelen yorumları okuyunca azıcık aşım diyorum;)
Sagol cnm sukur iyi sadece emmiyo zor emiyor. Silokon gogus ucu aldik mecbur alissin diye benin ucum cok fazla yok cunku ama silikon uca alışırsa diye korkuyorum :-( surekli emzir diyo hemsire sarilik olmasin diye. 2 saatte bi emzir diyo 2 saatte bi uyanıp emzirmek icin uğraşıyorum sonra ayaga kalkıp yürüme egzersizi yapiyorum tek başıma kalkmam cok zor esim ve annem yardmci oluyor lar herseye. Ayağa kalkinca kesik acisi basliyor. Bi de sezeryanda sonda taktılar sonra çıkardılar sonda yeri tuvalette yanıyor cok :-( bebeğim de cok küçük minik :-(
canım benimde göğüs ucum yok gibi bişeydi hide sut olunca iyice içine gömülüyordu.İlk kızımda bende silikon göğüs ucuyla emzirdim kızım emerken göğüs ucum çıkınca silikonu çıkarıp devam ettim.Merak etme alışmıyorlar zaten 5 10 güne çıkar göğüs ucun.Ben şimdi de lansinoh un göğüs ucu cikaricisi aldım inşallah ise yarar.Al istersen bebeği emzirmeden iki saniyede çıkarıyormuş.En kısa zamanda toparlamaniz dileğiyle güzelim

Canım günaydın dualarımız seninle dün yazamadım burdan ama çok dua etttim senin için ve doğum yapan yapacak tüm annişlerimiz için. Herşey yolunda gidecek mutlu ol ilerde bu günü güzel hatırla seni seviyoruz :KK200::KK37:

Canım bebişin hayırlı olsunn Rabbim size bağışlasınn ufak tefek aksaklıklar illaki olacak aksaklık bile denemez artık bunlar doğumun gerekleri hiç takılma bu bir kaç günü iyi geçir sonra düzelecek zaten. Yerim senin o küçük sabırsız bebeğinii :) maşallah onada sanada :nazar:

Evet balim dogumumuz oldu cok sukur 35+3 de 2200gr olarak geldi minik cadi.. en gec sali gunu kuvezden cikicak nasipse suan foto terapi aliyor solunum yada baska bir sikintisi yok gelmisken sariliginida aradan cikarmayi dusunuyorlar :)) hergun gidip emzirip koklayip geliyorum Rabbim evlatlarimizi bizden ayirmasin omurleri bahtlari cok guzel olsun insallah.. Anali babali buyusunler insallah.

Canım seninde bebeğin hayırlı olsunn. Ne güzel buralar şenlendi artık :KK71: küvezden de yarın çıkıyor demek çok iyi Allah size bağışlasın hayırlı evlat olsun inşallah :)

Kizlar yazamadim ben dogum yaptim şükür bebegim saglikli simdilik. Cok kucuk :-) sezeyan oldum acilma yoktu. Suyum azaldigi icin sezeyan oldum. Spinal oldum. Dogumdan sonra odaya geldigimde kotu oldum uyuşukluk agri sizi ve cok asiri titreme oldu simdi agri kesici igneler sayesinde iyiyi m sadece ayaga kalkinca cok aciyo
Hayırli osun canım bebeğin doğmuş allah hayırlı ömürler nasip etsin

Back
X