• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
O benim ilk aylarimda oluyordu ilk 3 ayda cok yurudugum zamanlar stres yaptigimda vs. doktora demistim bisey dememisti ustunde bile durmamisti :KK64:gerci ilk 3 ay benim bebis asagida duruyordu.. 4. Ayin sonuna kadar da yukselmemisti.. dogum yaklastikca son ay asagiya dogum pozisyonuna geciyor ya bebisler belki onla alakali birseydor :KK66:

muhtemelen onunla ilgilidir cnm doktorum bana nazar değdirdi zaten senin hiç mi şikayetin olmuyor yoksa bana mı söylemiyosun diyo :) bu gittiğimde söyleyim barii :))

Aa hakikat aynıymış ben normal doğum istiyorum şuanda herşey normal gidiyor ama daha cati muayene si olmadık olunca karar verir doktor benim oğlanın kafası da accik büyük belki normal olmayadabilir herşey 36 haftadan sonra belli olcak kuzum hayirlisi bakalım senmi önce olcak benmi :)
Benim de pazartesi belli olacak inşaallah canım ya büyük ihtimal Doğum tarihimiz belli olur ama sezeryan kesin ikinci Doğum çünkü ilkinde çok istemiştim normal yapmayı ama nasip olmadı inşaallah sağlıkla gelsin kuzular

Canım nediyim valla birazda eşlerin bizi düşünmesi lazım dediğin gibi seninki okula gitmiyo sanki. Söyle canım söyle iyi değilim de gerekirse. Hamile halinle sana güvenmesinler. Allah korusun sana bişi olsa orda, ailenden başka kimse üzülmicek. Sen kendine dikkat et sadece :KK66:
Ya sorma iki büklüm oldum ayaklarım şişti oğlan okuldan çıkıyor şimdi eşim arıyor biyeein falan ağrıyor mu diye ağrıyorsa gelecekmiş bende tabi annesinin yanında ağrıyor mu diyeyim laf işte eltim aradı az önce senin de az kaldı Doğuma gün belli mi diye soruyor yok değil dedim.. sinir hastası ederler adamı ya YÖK eve giderimmdaha da çık am herhalde

M
Herkese tünaydııııın:) Biz de doktordan geldik az önce. Herşeyimiz yolundaymış suyu, gelişimi falan. Boyu 44 cm olmuş oğlumun kilosu da 2400 gram :KK200: Artık inatla yüzünü göstermiyor ancak ayak gösteriyor sıpacık:KK48:
aman maşallah kuzuya benim de oğlumun hiç siftahı YÖK daha yüz göstermemekte 8 ay direndi daha da ümidim kalmadı doğunca görürüz diyorum artık

Herkese tünaydııııın:) Biz de doktordan geldik az önce. Herşeyimiz yolundaymış suyu, gelişimi falan. Boyu 44 cm olmuş oğlumun kilosu da 2400 gram :KK200: Artık inatla yüzünü göstermiyor ancak ayak gösteriyor sıpacık:KK48:
Haha bizimkide öyle yüzünü sadece bikere yandan 32.haftada gösterdi ondan başka fotosu yok,doğunca görcez bizde ilk:)

Bizde geldik dr dan 2200 miniğim sezeryan olacam muhtemelen bu hafta
Canım yanlış anlama bebeğin kilosu 2200 mü? Bizim bebek 36+1oldu bugün , 2995 gram,bende hafif şekere meillilik varda ,acaba ondan mı kilo fazla çıkıyor,yoksa çocuğumda şeker mi olcak :( ay kafam bi milyon oldu ,doktor normal dio ama...ay kilosu fazla olunca takıyoz az olunca takıyoz,neyin normal oldgnu bilemiom hiç

Selam kızlae biz kontrolden geliyoruz. 38+2 den gram sancı olmadan sevgiler. Bebiş kanala girmemiş, kafa aşağıda olduğu gibi duruyo suyu plesantası iyi doppleri iyi keyfi yerinde hiç gelmeye niyeti yok :) Kilomuz 3400 olmuş öyle işte..
Seviyo içeriyi demekki , ozaman sen 41i bulursun :) kilosuda iyi maşAllah ,sağ salim kavuş bebeğine:anneadayı::anne:

Canım yanlış anlama bebeğin kilosu 2200 mü? Bizim bebek 36+1oldu bugün , 2995 gram,bende hafif şekere meillilik varda ,acaba ondan mı kilo fazla çıkıyor,yoksa çocuğumda şeker mi olcak :KK43: ay kafam bi milyon oldu ,doktor normal dio ama...ay kilosu fazla olunca takıyoz az olunca takıyoz,neyin normal oldgnu bilemiom hiç
Normal.canim kilosu bebisin endiselenme hic benim 33te 2100du 36da benimki de sennkine yetisir :KK66: gayet iyi kilo 4.5 ustu kilolu bebege giriyor endiselenme bosuna ben sordum dogumda 3.400 3.700 arasi olur dedi doktorum gayet iyi kilosu dedi. Seker vs riski olmaz yani canim :KK66: bi de boyla da alakali biraz uzunsa boyu kilosu da daha yuksek oluyor hali ile.. araliklari var atiorum x haftada 2200_2900 arasi olmasi normal gibi genis bir aralaigi kapsiyor cunku sapmalar da oluyor kiloda hassas olcum gerektirdiginden;)

:))) canım ne kafa şişirmesi mide yanması bende de var geceleri artık sadece bu yüzdeen yatağa girmeye korkuyorum yattığım zaman başlıyor kezzap gibi yakmaya. yüzdük yüzdük kuyruğuna geldikk artık o yüzden Allah dayanma gücü versin hepimize bunlarda tuzu biberi napalım :)
Amin canım :))

Back
X