• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
O heyecandan unutmazsak doğumhanede yanak yanağa koyup resim çekiyorlar bayılıyorum o poza..eşime dedim foto makinası götürelim yok daha neler o Zaman beni karıştırma dedi
Bn hemşire çantasına koydum bile fotoğraf makinesini:) evet çıkış anını ve yanak yanağa foto cekse ler yeter :)

Oyle suyum fln siziliyo denilince endise ediyom bende nasil anlasilir ki bende de bazen oluyo beyaz akinti fln oyle bisey mi ki yahu o_O

M mrym99 -10 gün düşücim diye naptın dua mı ettin de hele bana :KK17:@because of you kuzum unutmadım bak :KK76:
Evet gelelim konumuza nst de bizim oğlan uyuyunca tabi randevudan geç çıktık :uykucu: sancımız yok 2800 gram (sezeryan olursam diye muz kaşar yedim yavrum kilo alsın ele avuca gelsin çıkış derdi yok diye :KK70:)
Ama tabi doktorumuz didi ki haftaya karar verelim. Kilosuna bakalım çatı muayenesi yapalım. Geçen hafta ki gibiyse başı yukarıdaysa sezeryan günü veririz normale uygunsa gelmesini bekleriz didi :süslü:
Ben şok, ben manşet, ben iptal tabi o kadar hazırdım ki günümü almaya :sus: ama tabi yine de sordum anestezi türünü epidural+spinal kombo varmış :spor:
Ne oldu bebişim senin kuzunun gelmeye niyeti yok galiba:dondurma: bakalım bize nediyecek doktor amcamız heran her şeye hazır ol:KK53: bir günle ara fark atabiliriz sana:ıslık:

Kız hayırlısı inşallah böyle diye diye bi gün doğurdum kızlar yazacaksın. İnanki ben şaşırıyorum hamilelik nasıl geçti nasıl doğum yaptım rüya gibi:anne:
İnşallah kuzum :) biraz daha beklerse bende ümitler tükenecek :D herkesss soruyo dogurdun mı dogurmadın mı diye bunaldım artık:) doğurmucam len doğurmucam diye bağırıp daga kaçasım var :D

Kızlar ben de bi ilginçlik var. Hiç bir yerim ağrimıyor. Önceden daha çok belim agriyordu. 1 saate yakın hızlı denecek tempoda yürüyorum evde her işimi kendim yapıyorum ama hiç bir yerimde ağrı sizi yok. Bu kadar iyi olmamam gerekiyor koca karinla en azından belimde kasiklarimda ağrı olması lazım değil mi:KK57: doğurayim dedikçe bir iyilik geliyor sanki bana:KK70:

Aynı durumdayız tatlım :D iş güç yürüyüş vs hak getire :D bıraksalar dağa taşa tırmanıcam :)

Ne oldu bebişim senin kuzunun gelmeye niyeti yok galiba:dondurma: bakalım bize nediyecek doktor amcamız heran her şeye hazır ol:KK53: bir günle ara fark atabiliriz sana:ıslık:

Yarın haberlerini bekliyorum :KK52: gününü beklesin emi yavrun :KK48:
Doktor da şaşırdı beni şaşırttın dedi :KK45: 26. Hafta da sancı çıkmaya başladı erken doğum derken 37 olduk :spor: kadın geçen hafta da her an gelebilir derken biz yine kontrolü sancısız geçirdik :spor: Maşallah oğluşuma gösteriyo ama gelmiyor :KK33:

Back
X