- 30 Temmuz 2012
- 1.962
- 2.144
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #58.501
Hadi ya canımMaşallah size canımbenim alan dar hareket alanım kısıtlı kaburga aracıklarım bile acıyi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi ya canımMaşallah size canımbenim alan dar hareket alanım kısıtlı kaburga aracıklarım bile acıyi
Anaa noliyii yaramaz deniz biraz daha dursun yerinde bakayımm.Kizlar suyum siziyo kasilmam var hastaneye yattim ben durdurmaya calisiolar dogumu hayirlisiyla gelmeyecek erken bebegim
O heyecandan unutmazsak doğumhanede yanak yanağa koyup resim çekiyorlar bayılıyorum o poza..eşime dedim foto makinası götürelim yok daha neler o Zaman beni karıştırma dediAyy çok güzel bi haber çok sevindim
Hadi ya canımgeçecek inşallah senin az kaldı doğumuna yakında müjdeli haberi verirsin inşallah

Bn hemşire çantasına koydum bile fotoğraf makinesini:) evet çıkış anını ve yanak yanağa foto cekse ler yeter :)O heyecandan unutmazsak doğumhanede yanak yanağa koyup resim çekiyorlar bayılıyorum o poza..eşime dedim foto makinası götürelim yok daha neler o Zaman beni karıştırma dedi
Geçmiş olsun canım ya sen o kadar dedin artık doğurayım biraz daha dayansın bebişin iyi haberler ver bizeKizlar suyum siziyo kasilmam var hastaneye yattim ben durdurmaya calisiolar dogumu hayirlisiyla gelmeyecek erken bebegim
Aa cnm oyle mi gecmis olsun nasil anladin ki ins bir iki hafta daha bekleyebilir deniz pasaKizlar suyum siziyo kasilmam var hastaneye yattim ben durdurmaya calisiolar dogumu hayirlisiyla gelmeyecek erken bebegim
Sen yine de hatırlat da unutmasınlar mutlaka çeksinler dünyadaki en özel an benceBn hemşire çantasına koydum bile fotoğraf makinesini:) evet çıkış anını ve yanak yanağa foto cekse ler yeter :)
Kızlar oğluşumu aldım hayırlısıyla kucağıma
Kizlar suyum siziyo kasilmam var hastaneye yattim ben durdurmaya calisiolar dogumu hayirlisiyla gelmeyecek erken bebegim
Ne oldu bebişim senin kuzunun gelmeye niyeti yok galibaM mrym99 -10 gün düşücim diye naptın dua mı ettin de hele bana @because of you kuzum unutmadım bak
Evet gelelim konumuza nst de bizim oğlan uyuyunca tabi randevudan geç çıktıksancımız yok 2800 gram (sezeryan olursam diye muz kaşar yedim yavrum kilo alsın ele avuca gelsin çıkış derdi yok diye
)
Ama tabi doktorumuz didi ki haftaya karar verelim. Kilosuna bakalım çatı muayenesi yapalım. Geçen hafta ki gibiyse başı yukarıdaysa sezeryan günü veririz normale uygunsa gelmesini bekleriz didi
Ben şok, ben manşet, ben iptal tabi o kadar hazırdım ki günümü almayaama tabi yine de sordum anestezi türünü epidural+spinal kombo varmış
![]()
bakalım bize nediyecek doktor amcamız heran her şeye hazır ol
Gözün aydınn canımm rabbim sağlıklı sıhhatli analı babalı büyütmek nasip etsin darısı bizlere inşallahhKızlar oğluşumu aldım hayırlısıyla kucağıma
Kizlar suyum siziyo kasilmam var hastaneye yattim ben durdurmaya calisiolar dogumu hayirlisiyla gelmeyecek erken bebegim
İnşallah kuzum :) biraz daha beklerse bende ümitler tükenecekKız hayırlısı inşallah böyle diye diye bi gün doğurdum kızlar yazacaksın. İnanki ben şaşırıyorum hamilelik nasıl geçti nasıl doğum yaptım rüya gibi![]()
Canım hayırlı olsun masallah allah analı babalı buyutsunTebrik eden herkesten Allah razı olsun canlarım. Evlat kokusu gerçekten cennet kokusu herşeye değer Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Kızlar ben de bi ilginçlik var. Hiç bir yerim ağrimıyor. Önceden daha çok belim agriyordu. 1 saate yakın hızlı denecek tempoda yürüyorum evde her işimi kendim yapıyorum ama hiç bir yerimde ağrı sizi yok. Bu kadar iyi olmamam gerekiyor koca karinla en azından belimde kasiklarimda ağrı olması lazım değil midoğurayim dedikçe bir iyilik geliyor sanki bana
![]()
Ne oldu bebişim senin kuzunun gelmeye niyeti yok galibabakalım bize nediyecek doktor amcamız heran her şeye hazır ol
bir günle ara fark atabiliriz sana
![]()
kadın geçen hafta da her an gelebilir derken biz yine kontrolü sancısız geçirdik
Maşallah oğluşuma gösteriyo ama gelmiyor