• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu yıllara:)))

Doktoruna söyle diyecektim söylemişsin zaten:) sezaryen gününü beklemeyecek heralde senin minnoş :)))
Galiba beklemicek ay cok heyecanlandim yaa. Bakalim doktor yarin ne dicek. Beklicek mi 1 kasima kadar yoksa alalim mi dicek

Galiba beklemicek ay cok heyecanlandim yaa. Bakalim doktor yarin ne dicek. Beklicek mi 1 kasima kadar yoksa alalim mi dicek

Nstde sancın falan çıkmazsa bekler sanki ama bilemem tabi yine. Yarına kadar sabredeceksin mecburen ama sen kendini doğuma da hazırla yine tabi. Ayy cidden çok heyecanlı:))

Arkadaşlar günaydın dün kontrol vardı.37+4 3400 gr 50 cm Doğum kanalına girmeye doğru açılanmış. Çatı muayenesi de oldum gayet uygunmuş çatım. Çatı muayenesi smear testi gibi bir sey acılı veya ağrılı değil olacak olanlara haber vereyim dedim :)
Maşallah tosun gibi olms evladın sağlıkla doğur insallah

Ay bilmiorum ki valla. Su anda gelen giden yokta nisandi yani kesin. Bakalim yarin ben esyalari da koyup oyle giderim nolur nolmaz. @gonulll un dedigine gore hemen doguranda varmis 2 hafta sonra doguranda varmis. Hayirlisi artik beklemedeyim
Evet cnm sen yarın tam hazrlikli git alabilir belki doktor. ayy bn de heyecanlandm hayrlisi olsun 3 kilo oldu mu bebis.

Günaydın hayırlı cumalar kızlar, bugün benim doğum günüm ve doğum günümde minigimi görmeye gidicez bugün bundan daha güzel hediye olabilir mi bana :KK71::-):KK73::KK37::21:
Doğum günün kutlu olsun canım nice yıllara yavrunla..hayırlı haberlerle dönersin inşallah
L Larendee iyi yolculuklar canım haberdar et bizi

Nstde sancın falan çıkmazsa bekler sanki ama bilemem tabi yine. Yarına kadar sabredeceksin mecburen ama sen kendini doğuma da hazırla yine tabi. Ayy cidden çok heyecanlı:))
Esyalar fln hazirdi Allahtan. Yarin alirim ben onlari yanima. Bence de kan fln gelmeye devam etmezse yarin nst ye gore herhalfr islem yapar doktor

Arkadaşlar günaydın dün kontrol vardı.37+4 3400 gr 50 cm Doğum kanalına girmeye doğru açılanmış. Çatı muayenesi de oldum gayet uygunmuş çatım. Çatı muayenesi smear testi gibi bir sey acılı veya ağrılı değil olacak olanlara haber vereyim dedim :)
Maşallah canım bebeğine kilosu çok iyi muayenen de iyi geçmiş hayırlısı olsun hakkında

Kizlar gunaydin dabah kalktigimda gunluk pedi doldurmicak kadar kan gelmis kahverengi. Hemen degistirdim yeni ped koydum bu seferde azcik gelmis kirmizi pembe gibi. Hemen dus aldim. Ne agrim var ne sizim var. Su yok. Dustan sonra da peceteyle baktim. Nokta kadar gelmis yok su anda. Ay telas yaptim napcam gidiyim mi doktora hemen. Yoksa biraz bekliyim kesilirse oyle doktotu arayip geldi ama kesildi die mi bilgi vereyim
Anammm nisan gelmiş :dua:

Aricam cnm bi 15-20 dk bekliyip aricam. Gelmio kesildi simdi bi takip ediyim 15-20 dk daha ona gore bilgi vereyim dedim. Ondan bekliorum. Nisan geldigi gibi baslar mi dogum. Ya da durmasi bisey farkeder mi ki
Cnm hayirlisi olsun agrin sancin yoksa bebek hareketleride normalse bekletir seni doktorun diye dusunuyorum

Back
X