• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Aha yeni okudum yuh yani bu topik neler gördü ama bu :sampiyon: liste başı gelir yani. Allah sabır versin canım. kvnede akıl fikir versin.
Canım ebyar ebyar cımın kaynanasıyla pek yarışamaz ama bugün annem ev silip babam - evet babam- ev süpürürken ben de karnım burnumda eğilip kalkıp toz alırken sevgili Kv önce kahkahalarla telde konuştu sonra benden torununun gönderdiği videoyu izletmemi istedi!! Sonra da açtı tv izledi şaka gibi!! Düşün babam adamcağız kıyamadı annemin dizi hareket edemiyo diye kalktı ev süpürdü!! Ve ben aptal ben bunu eşime söyleyemedim bile neden mi eşimin düşeceği durumu düşününce gözlerim doldu hadi bana koro halinde mal deyin.. deyin deyin hazırlıklıyım :(

Canım ebyar ebyar cımın kaynanasıyla pek yarışamaz ama bugün annem ev silip babam - evet babam- ev süpürürken ben de karnım burnumda eğilip kalkıp toz alırken sevgili Kv önce kahkahalarla telde konuştu sonra benden torununun gönderdiği videoyu izletmemi istedi!! Sonra da açtı tv izledi şaka gibi!! Düşün babam adamcağız kıyamadı annemin dizi hareket edemiyo diye kalktı ev süpürdü!! Ve ben aptal ben bunu eşime söyleyemedim bile neden mi eşimin düşeceği durumu düşününce gözlerim doldu hadi bana koro halinde mal deyin.. deyin deyin hazırlıklıyım :KK43:

:oha:
Yorum yazdım ama sildim :KK11:

Son 1 saatte 4 kere bicak saplanir gibi oldu belimede agri giriyo bakalim takip ediyorum suan karnim tas gibi oluyo sonra bicak saplanmasi oluyo bunlar belirti mi acaba yaa

Bilgim yok ama her zamankinden farklı sancılar yaşadıkların yani doğum belirtisi olması muhtemel. Sancı aralıklarını kontrol et

Canım ebyar ebyar cımın kaynanasıyla pek yarışamaz ama bugün annem ev silip babam - evet babam- ev süpürürken ben de karnım burnumda eğilip kalkıp toz alırken sevgili Kv önce kahkahalarla telde konuştu sonra benden torununun gönderdiği videoyu izletmemi istedi!! Sonra da açtı tv izledi şaka gibi!! Düşün babam adamcağız kıyamadı annemin dizi hareket edemiyo diye kalktı ev süpürdü!! Ve ben aptal ben bunu eşime söyleyemedim bile neden mi eşimin düşeceği durumu düşününce gözlerim doldu hadi bana koro halinde mal deyin.. deyin deyin hazırlıklıyım :KK43:
Sana neden mal diyelim malın alasi şuan sizin evde oturuyor cnm kızı var mı bu kadınin bu Tarz insanlar gelinde hanım kızda hizmetçi olurlar genelde size inat mi yapıyor yoksa dusuncesiz mi kv anlamadım tek anladığım o ladin evde olduğu sürece senin rahatın olmucak doğumdan sonra da o zaman sikintı stres yaptığında da sütun etkilenecek hamilenin duası kabul olurmuş hep birlikte dua edelim gitsin seninki doğumdan hemen sonra

A Askina eskiya kiz sali gunu kontrole gittiginde nst den sonra veya once.o kattaki hemsirelere sorsana o buyuk odayla kucuk odalar arasinda fark varmiymis fark varsa ne kadarmis kucuk odada tek koltuk var cunku buyuk odalarda 2-3 koltuk var merak ettim @vildan_drs gonulll gonulll kizlar siz bilio musunuz peki odalari
Tamam canım sorayım bn de merak ettm.

Slm herkesee
sanırım çoğumuz hazırlıklarımızı tamamladık gibi gibi :)
gün sayıyoruz...
Uykusuzmu hergece :) şimdiden
ben gece 3e kadar uyuyamıyorum :(
koca yatakta, (6 aydır tek yatıyorum:) ) sağa sola dönerken bile zorlanıyorum...
reflüm geceleri baya zorluyor,
32. hafta doğum iznine ayrıldığım 30 eylül cuma akşamını takip eden ilk pazartesi hastanede serum aldım :(
idrar yolu enf.
düzelmem 1 haftayı buldu antibiyotik vs.almak durumunda kaldım, o tarihten bu yana kontroller 1 haftaya indi ve her seferinde nst ye giriyorum...

Şükür bebişle ilgili herşey yolunda diyor dr'umuz...

İkram ve hediyeliklerimizde hazır,,, çikolatalarımız geldi, kapı süsümüz ve hediyelik emziğimiz salı gunu elimizde inşallah
fikir olur belki diye sizinlede paylaşmak istedim.
İnşallah dağıtmak ve kullanmakta nasip olur.
Allah hepimizin yardımcısı olsun, hayırlı doğumlar nasip etsin
sevgiler bizden size.

Eklentiler

• 14805563_10154760222718777_1333245941_n.webp
    14805563_10154760222718777_1333245941_n.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 71
  • Adsız.webp
    Adsız.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 80
  • kapı.webp
    kapı.webp
    13 KB · Görüntüleme: 67
Slm herkesee
sanırım çoğumuz hazırlıklarımızı tamamladık gibi gibi :)
gün sayıyoruz...
Uykusuzmu hergece :) şimdiden
ben gece 3e kadar uyuyamıyorum :(
koca yatakta, (6 aydır tek yatıyorum:) ) sağa sola dönerken bile zorlanıyorum...
reflüm geceleri baya zorluyor,
32. hafta doğum iznine ayrıldığım 30 eylül cuma akşamını takip eden ilk pazartesi hastanede serum aldım :(
idrar yolu enf.
düzelmem 1 haftayı buldu antibiyotik vs.almak durumunda kaldım, o tarihten bu yana kontroller 1 haftaya indi ve her seferinde nst ye giriyorum...

Şükür bebişle ilgili herşey yolunda diyor dr'umuz...

İkram ve hediyeliklerimizde hazır,,, çikolatalarımız geldi, kapı süsümüz ve hediyelik emziğimiz salı gunu elimizde inşallah
fikir olur belki diye sizinlede paylaşmak istedim.
İnşallah dağıtmak ve kullanmakta nasip olur.
Allah hepimizin yardımcısı olsun, hayırlı doğumlar nasip etsin
sevgiler bizden size.

gitmemiş ilk msjda

Eklentiler

• 14805563_10154760222718777_1333245941_n.webp
    14805563_10154760222718777_1333245941_n.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 64
  • Adsız.webp
    Adsız.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 87
  • kapı.webp
    kapı.webp
    13 KB · Görüntüleme: 73
Kızlar nasılsınız:anneadayı::KK200: internetim yoktu uzun süre yazamadım, Doğum yapıp bebişini kucağına alanlara hayırlı olsun diyorumm :super:
2 gündür benim aşağıdaki hanım kızaa :süslü: 1-2 saniyelik acı, ağrı giriyo fena acıyo yanıyo ve bugün daha bi fazla oluyo sankii. Bu sancı mı oluyoki acep? Doktorumuz salı günü 10 gün içerisinde gelebilir oğlun demişti iyice korkmaya başladım :KK57::KK57:
Sanci devam ediyormu.ben de 3 numarada oyle sanciyla doguma gittim

Canım işte Nalet olsun icimizdeki insan sevgisine kıyamıyoruz bazen içimize otursada
Ayy annecinle babacının ellerine sağlık keşke annen deseydi ... Hanım sizde şunu yaparsanız işimiz daha çabuk biter vss diye utanır da yapardı belki ayyy ne gıcık oldum şu kv ne yaa sen ver şunun adini adresini ben gittiğimde şunun evini basayım basına. Musallat olayım kanı deli arkadaşlarla :)

İnşallah daha da güzel günler gelecek. Zaman zor geçiyor bi bakmışsın o da abisi ablası gibi büyüyüp kocaman olmuş :KK200:
Insallah canim.zeynep bana bebek gibi geliyordu ama suprizim dogduktan sonra anladimki cocukluga gecis yapmis o artik zeynep in eli yuzu herseyi minik gelirdi suprizimi suan gordukten sonra zeynep benim koca danam olmus meger.tabi zeynep de bi zamanlar kardesi gibiydi parmaklari kibrit copu gibi incecik her yeri narin ince zayifti noldu simdi koca dana oldu.Allah saglik verdikten sonra toparlar elbet unutulur sonra hersey ama suan bi kac ay zor bi surec bizi bekliyor.

Allah hepimizin evlatlarina hayirli saglikli uzun omurler versin insallah.

Tamam canım sorayım bn de merak ettm.
Instagramda sevgide dogum yapan bi bayan var ona sordum cnm. Ayni fiyatmis ama onceden hasta kayittan ayirtman gerekiomus. Onlar 1 gun onceden gitmisler ama doluymus. Ayrica sondayi da nurettin bey bel uyustuktan sonra ameliyathanede taktiriomus. Onceden taktirmiomus. Ameliyahthanedr muzik calisio dedi ekip cok iyiydi dedi. Igneyi hic hissetmemis. 10 dk icinde benegi dogmus 20 dk sonra da kendisi cikmis. Toplam yarim saar yani. Hastane kendo battaniye hediye ediomus ona sariolarmis cikarken. Ayrica ertesi gunde yada ayni gun buyuksehir belediyesi hediye yenidogan kutusu yolluomus.onjn icinde de canta havlu emzik onluk fln varmis.

Back
X