- 22 Ağustos 2011
- 686
- 1.148
- 113
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #59.181
Aynı şeyi düşünüyoruz ...bir yorum yazsam bu kadar olur ...bende aynı durumdayım ha eşimle tartışmıuorum ama fikrimide söyledim saçmaladığımı düşünüyor bende olurda çocuğumu sevdiklerini görürsem kovacam haberin olsun dedim :)))))inanmıyor numarası yapsada yapacağımı biliyor :)))) iki hamileliğimde de ailesinin sinek kadar yardımı yok 1 çorba daha içmedim ellerinden ki aylardır sürünüyorum çok zor günler geçirdim daha kapımı açmadı ..ama yakında gelme lafı yapıyorlarmış telde eşime Haber vermeyeceksin kimseye benim annemde dahil dedim (onada kızgınım daha gelmedi diye ) doğum yaparsam eve çıkayım Can'ım isterse söylerim dedim doğum tarihini söylersen seni boşarım sitede ekledim :))) inşallah kimse gelmez öğretmen arkadaşıma da söyledim kim gelirse gelsin sen kal yanımda diye o kalacak saolsun ..çok uyuz oluyorum şimdi kıymetli olacak torun Allah Nasıl biliyorsa öyle yapsın hepsiniHayır sorun şu ben bakıma muhtaçken cok zor bir gebelik geçirdim kimse gelıp bakmadı bile şimdi bu doğuma bukadat kala gelme isteği niye doğumdan bir gece önce gelin değilmi biz bursadayız onlar izmirde yatılı olunca çok zor 7/24 birarada
benim oğlum 13 yaşında ve daha çocuk böyle birşey nasıl olur şok oldum