• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Hayır sorun şu ben bakıma muhtaçken cok zor bir gebelik geçirdim kimse gelıp bakmadı bile şimdi bu doğuma bukadat kala gelme isteği niye doğumdan bir gece önce gelin değilmi biz bursadayız onlar izmirde yatılı olunca çok zor 7/24 birarada
Aynı şeyi düşünüyoruz ...bir yorum yazsam bu kadar olur ...bende aynı durumdayım ha eşimle tartışmıuorum ama fikrimide söyledim saçmaladığımı düşünüyor bende olurda çocuğumu sevdiklerini görürsem kovacam haberin olsun dedim :)))))inanmıyor numarası yapsada yapacağımı biliyor :)))) iki hamileliğimde de ailesinin sinek kadar yardımı yok 1 çorba daha içmedim ellerinden ki aylardır sürünüyorum çok zor günler geçirdim daha kapımı açmadı ..ama yakında gelme lafı yapıyorlarmış telde eşime Haber vermeyeceksin kimseye benim annemde dahil dedim (onada kızgınım daha gelmedi diye ) doğum yaparsam eve çıkayım Can'ım isterse söylerim dedim doğum tarihini söylersen seni boşarım sitede ekledim :))) inşallah kimse gelmez öğretmen arkadaşıma da söyledim kim gelirse gelsin sen kal yanımda diye o kalacak saolsun ..çok uyuz oluyorum şimdi kıymetli olacak torun Allah Nasıl biliyorsa öyle yapsın hepsini

Aman canim sende zaman o eski zaman degil babaannem on annemde onucunde evlenmis simdi oylemi hala bir cok yasitimiz bekar takma bebisine yazik
Babaanne 10 annen 13 yaşında mı evlenmiş :silah: benim oğlum 13 yaşında ve daha çocuk böyle birşey nasıl olur şok oldum :KK57::KK57:

Ya kızlar düşündükçe sinir oluyorum bu gün sevgili kayınvalideciğim şöyle bir muhabbet etti konu nerden açıldı nereye bağlandı bilmiyorum ama benim takıldığım nokta yaş dedi ki benim eşimi yaşlılık zamanın da doğurmuş 33 yaşındaymış bir büyük abisiyle arasında 10 yaş var eşimin onunda iki büyüğü var neyse ben tek oraya takıldım bu arada bende 34 yaşındayım ve ikinci çocuğum ama kadın. Resmen yaşlılık zamanı dedi ya cümlenin sonunu bile dinlemedim sabahtan beri aklımdan çıkmıyor

Ayy canım hiç takma yaa konuşsun dursun eskiden mis o 30 lu yaşlar artik genç hem ne varmış 34 yaşında bende 34 um hemde ilk çocuk

Kizlar az once tubalete kalktim. Afedersiniz cisimi yaptim gittim yattim. Yatmamla birlikte esofmanima.kasar islancak sekilde su geldi. Tutmaya calistim tutamadim. Hemen tuvalete gittim gunluk ped vardi islanmis tabi. Orkid koydum sonra onada geldi simdi durdu ama suyum geldi galiba yine gelcekmis gibi his var

Hasraneyi ariyim mi gelmesini mi bekliyim biraz daha. Diorum acama altima mi kacirdim. Ama zaten tuvalete gittim cisimi yaptim yattim yatmamla yine geldi birden

Yok cnm kuafor degil
İnstagram da bir kadın varda Balıkesir'de kuaför Aslı'nda ..ama ünlüler den daha lüks yaşıyor :)))) şöyle böyle diye sürekli paylaşım yapıyor birde tenzzül edip cevap bile vermiyor :))) o sandım bende çünkü onda Sevgi'de doğum yaptı geçenlerde büyük bir odada kaldı oturma grubu filan var odada..onun doğum yaptığı gün temmuzda bir arkadaşda yapmıştı doğum yanına gittim kapıdan gördüm de Kocaman oda hatta eşime dedim o Zaman bu oda yeni heralde diye süit gibi ..ben normal tek kişilik bir odada yattım eskiden varmıydı bilmiyorum ...fiyat farkı olsana değer kalabalık olunacaksa ama ayarlamak mesele işte :(

Hasraneyi ariyim mi gelmesini mi bekliyim biraz daha. Diorum acama altima mi kacirdim. Ama zaten tuvalete gittim cisimi yaptim yattim yatmamla yine geldi birden
Biraz daha bekle tekrar gelirse ara bence emin ol su olduğundan. Anlattığına göre suyun zaten onu tutamıyorsun çünkü

Daha bugün muayene oldun kör mü doktorlar kanala girip girmediğini anlayamıyorlar mı ? Ya kontrolsüzse sudur diyorlar normal doğum yapanlar ...hiç bir fikrim yok ama az kontrol lü ol uyuma bakalım sızacakmı sızıntı gibi oluyor foşşşş diye akmıyor diyorlardı bilenler

Daha bugün muayene oldun kör mü doktorlar kanala girip girmediğini anlayamıyorlar mı ? Ya kontrolsüzse sudur diyorlar normal doğum yapanlar ...hiç bir fikrim yok ama az kontrol lü ol uyuma bakalım sızacakmı sızıntı gibi oluyor foşşşş diye akmıyor diyorlardı bilenler
Yok suyun normal dedi ozellikle doktor
Ilk esofmanimi islatti. Sonra pedi degistirdim bu sefer de sizinti gibi geldi kastim kendimi tutayim die ama tutamadim. Simdi oturdum bekliorum.

Aynen cnm tutamadim. Kendiliginden sicacik amti. Pede baktim beyaz siviydi. Simdi oturdum bekliorum gelcek mi die
Devamı gelir ozaman hemen ararsın. Benim ilk oglumda bir kova boşaldı sanki tutmak imkânsız o suyu :KK48: korkuyorum bazen dışarı çıktığımda falan gelir die :olamaz:

Yok suyun normal dedi ozellikle doktor
Ilk esofmanimi islatti. Sonra pedi degistirdim bu sefer de sizinti gibi geldi kastim kendimi tutayim die ama tutamadim. Simdi oturdum bekliorum.

Cnm istersn yat.arkadslrmdn duydugum kadaryla yattgnda gelmems ayağa kalktgm gibi boşaldı falan demişti.arkasndn 1.5 saat evi toparlams duş falan almış.1 saat de hastane yolu gidiolardi.hastaneye gittiğinde 6 cm açılması varmış.bana hep panik yapma sakın ol nisan ya da suyun geldgnde der.
Senin yerinde olsam yatardım herhalde.suyum çok bosalmasin Die.bu arada doktorunun telefonu yok mu ona bi danış.

Cnm istersn yat.arkadslrmdn duydugum kadaryla yattgnda gelmems ayağa kalktgm gibi boşaldı falan demişti.arkasndn 1.5 saat evi toparlams duş falan almış.1 saat de hastane yolu gidiolardi.hastaneye gittiğinde 6 cm açılması varmış.bana hep panik yapma sakın ol nisan ya da suyun geldgnde der.
Senin yerinde olsam yatardım herhalde.suyum çok bosalmasin Die.bu arada doktorunun telefonu yok mu ona bi danış.
Var cnm doktorun numarasi da daha bugun kontrole gittim hersey yolunda dedi. Acaba diorum ben mi kacirdim idrarida anlamadim. Ama zaten idrari yapip yattigim yattigim gibi geldi. Beyazdi ped sarilik yoktu islaklikta

Acaba herkeste oyle cok mu gelio. Gec kalmis olmam herhslde ben anlayana kadar dimi
İçin rahat olsun doktorunu ara. Herkeste aynı olmayabilir kimilerinde sızıntı şeklinde oluyor. Benim sabah 6da suyum geldi akşam 5 de doğum yaptım ama annem ebe olduğu için açıklığı falan hep kontrol etti ondan rahattim sanırım.hiçbir şekilde sancim nişan falan da olmamıştı akşama kadar

Back
X