- 30 Ağustos 2013
- 3.591
- 4.217
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #59.261
Ayy cnmm maşallah çok sevindim hayrli olsunKizlar bebis 4 bucuk itibari ile dogdu cok sukur. 4 kilo 90 gram kendileri :) hastanedetyiz. Cok guzeldi ...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy cnmm maşallah çok sevindim hayrli olsunKizlar bebis 4 bucuk itibari ile dogdu cok sukur. 4 kilo 90 gram kendileri :) hastanedetyiz. Cok guzeldi ...
3 kilo 100 gram demsti 1 kilo fark etmsdisikartal87 cnm bebeğinin kilosu çok iyi maşallah. Doktor sana en son kaç kg demişti ultrasonda.sapmasini merak ettim de :)
Canım gaz sorunu hepimizde var.Bebek büyüdükçe bağırsaklara baskı yapıyor.Haliyle gaz çıkışı da artıyor tabii.Günaydın kızlar
Size bişey sorcam.
Gaz muhabbetinz nasıl acaba.ben çok fazla alttan gaz cikariyrm.En az 3 haftadr falan.ve bebeğimde çok hareketli maşallah.acaba benm.bu gazım bebeğimi etkiler mi ve bebeğim de doğunca gazlı bi bebek mi olcak acaba
Ne dersnz
Umarim bebeklerimiz gazlı olmaz.Bence alakası yoktur.Atlette gıy canım alıyoruz sogugu farketmeden.ateş basıyo ama gıyıyorum ben dededıgın de aklıma gelio cnm.ihtiyc duymasam da corap gıyıyrm.terliksiz zaten gezmem.havalar serinledi ya atlette mi giymeye baslasam dıyrm.bılemyrm ya benm icin peoblem degıl de bebeğime gecmesın yeter![]()
Hayirlisiyla insallah canim yaaagunaydın cnm.az kaldı insallah az daha sabırhersey bebıslrmz daha saglıklı olsun dıe :)
aynen cnm benımde bazen sıcrıo bebekkedım de bı bakış atıo
![]()

Ha ha o zaman biz ihtiyarlık derizaynen cnm.bende 29 a gırcm aralkta.daha yeni basisdk yanı kalaabalık aile sevıyrm ıstyrm en az 3 dıyrm yanı ama hayalim 5 :) 40 ı bulur hayalim :) ınsallah gucumuz de olur. kv n gıbı yaslışıgmda dogurdum sonuncuyu 45 dim falan derim herhalde![]()
gerçekten kalabalık aile bulunmaz nimet şimdi hep kızıyorum anneme neden bi tane daha yapmadın diye birde aldırmışlar benden sonra kardeş candırAtlet çok önemli bak yaz boyunca giymedim İnan gazından bıktım usandım utanıyordum artık eşimin yanında kaçacak diye ama havalar soğuyunca atlet giymeye başladım çok faydası oldu İnan şimdi çok rahatım zaten bebeklerin hareketleri çanımızı acıtıyor birde gaz sancısı çok fena...dedıgın de aklıma gelio cnm.ihtiyc duymasam da corap gıyıyrm.terliksiz zaten gezmem.havalar serinledi ya atlette mi giymeye baslasam dıyrm.bılemyrm ya benm icin peoblem degıl de bebeğime gecmesın yeter![]()
3 kilo 100 gram demsti 1 kilo fark etms
Canım gözün aydın çok sevindim sağlıkla gelmiş minnak gerçi pek minnak sayılmaz maşallahı var aman iyi bari gününü beklememiş yoksa tam bi tosun olacakmış annesi çok sevindim herşeyin güzel olduğunaSpinal sezerysn oldu cok guzeldi coookkk
Canım gaz sorunu hepimizde var.Bebek büyüdükçe bağırsaklara baskı yapıyor.Haliyle gaz çıkışı da artıyor tabii.Umarim bebeklerimiz gazlı olmaz.Bence alakası yoktur.
Canım benım dr eger sezeryan dusunuysan 35.hafta bırak demıştı normalin bılmıyrmHa bi de kan sulandiri i ignemi keski kafam.cok bulanik bisi olur mi die korkuyorum. Yuzduk yuzduk kuyruguna gekdik. Kan sulandirixi kullanan arkadaslar kacinci haftada kesecek doktor ya da kesecek mi
Canım hayırlı olsun masallah allah analı babalı buyutsun darısı bizlerin basına :)Kizlar bebis 4 bucuk itibari ile dogdu cok sukur. 4 kilo 90 gram kendileri :) hastanedetyiz. Cok guzeldi ...
Cnm genelde daha fazla çıkıyor eksik çıkan pek duymadım ama 1 kilo da fark edebiliyor demek ki. aynıydı bzm bebs kiloları blki bnmki de 3500 dur umutlandim smdi:)Maşallah cnm ya.o kadar farketmis mi.
Benimde umudum 200 gr fazla çıkar inşallah yönünde.1 kiloyu hayal edemem yani de.200 gr eksik cikmasn da diodm :) + - muhabbeti var ya
Canım dogum nasıldı anlat hadı ıyı hissedıyosun galıba guc ver bızlereCnm genelde daha fazla çıkıyor eksik çıkan pek duymadım ama 1 kilo da fark edebiliyor demek ki. aynıydı bzm bebs kiloları blki bnmki de 3500 dur umutlandim smdi:)
bana daha 8 gün var gerçi bnAa yanlış yazmışım A Askina eskiya pardon:) @dişikartala sormuştum :))