• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Günaydın kızlar
Size bişey sorcam.
Gaz muhabbetinz nasıl acaba.ben çok fazla alttan gaz cikariyrm.En az 3 haftadr falan.ve bebeğimde çok hareketli maşallah.acaba benm.bu gazım bebeğimi etkiler mi ve bebeğim de doğunca gazlı bi bebek mi olcak acaba :KK43:
Ne dersnz
Canım gaz sorunu hepimizde var.Bebek büyüdükçe bağırsaklara baskı yapıyor.Haliyle gaz çıkışı da artıyor tabii.:halay:Umarim bebeklerimiz gazlı olmaz.Bence alakası yoktur.

dedıgın de aklıma gelio cnm.ihtiyc duymasam da corap gıyıyrm.terliksiz zaten gezmem.havalar serinledi ya atlette mi giymeye baslasam dıyrm.bılemyrm ya benm icin peoblem degıl de bebeğime gecmesın yeter :KK43:
Atlette gıy canım alıyoruz sogugu farketmeden.ateş basıyo ama gıyıyorum ben de

aynen cnm.bende 29 a gırcm aralkta.daha yeni basisdk yanı kalaabalık aile sevıyrm ıstyrm en az 3 dıyrm yanı ama hayalim 5 :) 40 ı bulur hayalim :) ınsallah gucumuz de olur. kv n gıbı yaslışıgmda dogurdum sonuncuyu 45 dim falan derim herhalde :KK70:
Ha ha o zaman biz ihtiyarlık deriz:halay:gerçekten kalabalık aile bulunmaz nimet şimdi hep kızıyorum anneme neden bi tane daha yapmadın diye birde aldırmışlar benden sonra kardeş candır

dedıgın de aklıma gelio cnm.ihtiyc duymasam da corap gıyıyrm.terliksiz zaten gezmem.havalar serinledi ya atlette mi giymeye baslasam dıyrm.bılemyrm ya benm icin peoblem degıl de bebeğime gecmesın yeter :KK43:
Atlet çok önemli bak yaz boyunca giymedim İnan gazından bıktım usandım utanıyordum artık eşimin yanında kaçacak diye ama havalar soğuyunca atlet giymeye başladım çok faydası oldu İnan şimdi çok rahatım zaten bebeklerin hareketleri çanımızı acıtıyor birde gaz sancısı çok fena...

Spinal sezerysn oldu cok guzeldi coookkk
Canım gözün aydın çok sevindim sağlıkla gelmiş minnak gerçi pek minnak sayılmaz maşallahı var aman iyi bari gününü beklememiş yoksa tam bi tosun olacakmış annesi çok sevindim herşeyin güzel olduğuna

Canım gaz sorunu hepimizde var.Bebek büyüdükçe bağırsaklara baskı yapıyor.Haliyle gaz çıkışı da artıyor tabii.:halay:Umarim bebeklerimiz gazlı olmaz.Bence alakası yoktur.

Inşallah cnm.doktorlarda alakası yok diolar genelde.bebeklrn bağırsak gelişimi doğduktan sonra tamamlanioms Die ama bebegmn maşallahı olunca hareket konusunda acaba mı dedim yani

Ha bi de kan sulandiri i ignemi keski kafam.cok bulanik bisi olur mi die korkuyorum. Yuzduk yuzduk kuyruguna gekdik. Kan sulandirixi kullanan arkadaslar kacinci haftada kesecek doktor ya da kesecek mi
Canım benım dr eger sezeryan dusunuysan 35.hafta bırak demıştı normalin bılmıyrm

Maşallah cnm ya.o kadar farketmis mi.
Benimde umudum 200 gr fazla çıkar inşallah yönünde.1 kiloyu hayal edemem yani de.200 gr eksik cikmasn da diodm :) + - muhabbeti var ya
Cnm genelde daha fazla çıkıyor eksik çıkan pek duymadım ama 1 kilo da fark edebiliyor demek ki. aynıydı bzm bebs kiloları blki bnmki de 3500 dur umutlandim smdi:)

Back
X